Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Куроператора се забави с LBO-то. Вече изкупих free floata и имам кеш за hostile takeover на максимални цени от 12.50
Коментар
-
Не мога да не сдържа и да го сложа и тук.
ЕК установи злоупотреби с еврофондовете за 32 млрд. евро в Гърция
от Дневник
[420 прочитания]
04 август, 15:25
Лошо управление от страна на Гърция и разточителство на европейски фондове в размер на 32 млрд. евро от третата рамка за подкрепа е констатирала Европейската комисия в свое изследване, цитирано от гръцкия в. "Елефтеротипия".
Според изнесените в него официални данни един от всеки пет проекта е останал само на хартия, а половината от общо 1 271 проекта изобщо не са били реализирани.
В доклада се прави още изводът, че редица важни сектори, като училища, болници, технологии и други, са останали извън европейските фондове за разлика от пътни обекти, където са били изразходвани значителна част от субсидиите по тази европейска рамка за подкрепа
Коментар
-
Изберете си мацка! Аз лично съм хвърлил око на дупничанката с черният бански!
http://life.dir.bg/2008/08/05/gallery3263586_1.htmlBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
хахахаха много яко.
Коментар
-
Negramoten
Ето защо жените инвестиращи на борсата са по-малко:
Коментар
-
Negramoten
Коментар
-
Баварската телевизия снима 90-минутен филм за Симеон Сакскобургготски
3 Август 2008
Баварската обществена телевизия в Германия започва снимките на 90-минутен документален филм за живота на Симеон Сакскобургготски, съобщиха от пресцентъра на НДСВ в неделя.
Продукцията ще е съвместна с още няколко държави. Продуцент е компанията “Zero1”, участва и българската фирма "Агитпроп", с продуцент Мартичка Божилова.
Режисьор на филма е документалистът Андрей Паунов.
Според прессекретаря на Симеон Сакскобургготски Цветелина Узунова филмът ще представи водещите исторически събития и процеси в Европа през последните 50 г., пречупени през призмата на една “уникална човешка биография - тази на нашия последен цар”.
Коментар
Коментар