IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Първоначално изпратено от Minavast
    "“Това, което разказвам аз, не се различава с нищо от онова, което изнесе в книгата си “Глобализацията” Джоузеф Стиглиц. Разликата между мен и бившия главен икономист на Световната банка е там, че той пише от научна гледна точка, а аз - направо от окопите.”
    Изповедта на един икономически килър- http://www.xnetbg.com/new/forum/inde...ic,4531.0.html
    и какво те накара да цитираш тук тези факти за престъпленията на ЦРУ и други вавилонски и сатанински секти и агенции, а какво ще стане като барак обама, който е МОРМОН спечели изборите???
    А аз съм БОРБОН )))) Пич ти имаш нужда от лекар, не от компютър )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast
      "“Това, което разказвам аз, не се различава с нищо от онова, което изнесе в книгата си “Глобализацията” Джоузеф Стиглиц. Разликата между мен и бившия главен икономист на Световната банка е там, че той пише от научна гледна точка, а аз - направо от окопите.”
      Изповедта на един икономически килър- http://www.xnetbg.com/new/forum/inde...ic,4531.0.html
      и какво те накара да цитираш тук тези факти за престъпленията на ЦРУ и други вавилонски и сатанински секти и агенции, а какво ще стане като барак обама, който е МОРМОН спечели изборите???

Коментар

• "“Това, което разказвам аз, не се различава с нищо от онова, което изнесе в книгата си “Глобализацията” Джоузеф Стиглиц. Разликата между мен и бившия главен икономист на Световната банка е там, че той пише от научна гледна точка, а аз - направо от окопите.”

Коментар

• Забавен сайт на уфолози;-))

Относно: Финансови новини
          « Отговор #86 -: ѕнуари 31, 2008, 10:54:49 »

--------------------------------------------------------------------------------
          хахаха - Оня ден го гледах по телевизията, тоя индиеца, до нашия Премиер Министър. Станишев нещо бъбреше загрижено, а Митал броеше мухите в стаята. Цялото му изражение беше - Кой съм аз и какво правя тук! Личеше от самолет, че няма нищо общо с Кремиковци.
          http://www.xnetbg.com/new/forum/inde...ic,323.75.html

Коментар

• Forex Master

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
            МнениеПуснато на: 17:52:45 ч. | 24.08 Заглавие: Отговорете с цитат
            Стамболов написа:
            Основното противоречие на руския чекистки империализъм съвсем случайно беше формулирано от Кристия Фриленд във Файненшъл Таймс:

An oligarch recently told me that Mr Putin's tragedy is that he wants to rule like Stalin...

Друг е този, който иска да управлява като Сталин... Laughing

The Guardian: Жена Саакашвили: "Мой супруг намерен продолжить традиции Сталина и Берия"

Цитат:
            В интервью голландскому еженедельнику Сандра Роэлофс, голландка, жена нового президента и, следовательно, первая леди Грузии, объяснила, что ее муж намерен продолжать традиции сильных грузинских лидеров, "таких как Сталин и Берия". В ноябре прошлого года Саакашвили начал свой поход на Тбилиси с митинга у памятника Сталину в Гори.

Няма да превеждам от руски на български, защото всеки българин макар и да не е учил руски разбира за какво става въпрос! Wink

Очевидно е, че не може да си Сталин ако си на хамериканска хранилка... Ако Сталин знае че родният му град Гори ще премине под хамериканско знаме, то би се обърнал в гроба си...

Ето и цялата статия, интересна е:
            http://www.regnum.ru/news/241615.html

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Хмм, с една дума голямо П/Е е дори за предпочитане (стига да не е надуто изкуствено), предвид по-голямата парабола, стига да има перспективност в компанията!
              Просто П/Е е винаги голямо когато има повече П, отколкото Е (иначе казано пили, толкова че забравили за какво почнали да пият).
              И обратното малко е, когато има повече Е и по-малко П (я пък като стане малко П, вече няма желание за Е и пак се обезмисля цялата работа)

Извод: трябва баланс - повишаване на П, докато се натрупа желание за Е (без да се предозира, че да не вземат да окапят възможностите) и после консумация на Е, докато намалее дозата на П - и отначало (на това му се вика "пиянството на един инвеститор").

Всичко останало - предозиране на П или на Е води до тежки последици. При П махмурлук и болки в главата, а при предозиране на Е в други части от инвеститорската телесна система.

;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от margaritka
                ...ти за П(иенето)/Е(..не)-то ;-)
                Това беше добро
                Напротив, колега Греъм, допусната е фундаметална грешка в изчислението: П-нето и последващото Е-неса в права, а не в обратна пропорционалност!
                Аааа, не винаги, не винаги!!! Да си припомним, че количеството (П) е правопропорционално на желанието (за Е), но обратно пропорционално на възможностите (за Е), така че смятам параболата най-точно изразява тази количествено-качествена зависимост!!!

;-)
                Ааааа много сложно ми стана.Аз отивам да пия.Чао.
                Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                  Това беше добро
                  Напротив, колега Греъм, допусната е фундаметална грешка в изчислението: П-нето и последващото Е-неса в права, а не в обратна пропорционалност!
                  Аааа, не винаги, не винаги!!! Да си припомним, че количеството (П) е правопропорционално на желанието (за Е), но обратно пропорционално на възможностите (за Е), така че смятам параболата най-точно изразява тази количествено-качествена зависимост!!!

;-)
                  Хмм, с една дума голямо П/Е е дори за предпочитане (стига да не е надуто изкуствено), предвид по-голямата парабола, щом има перспективност в компанията!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                    Първоначално изпратено от MILOM
                    .........Няма несгодна жена,има недостатъчно изпит алкохол
                    Да де, ама има някои дето са от типа "Е те толкова не моем да изпием!"
                    Оттам ли идва лафа-"Те такова животно нема"
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Това беше добро

;-)

Коментар

Това беше добро
                        Напротив, колега Греъм, допусната е фундаметална грешка в изчислението: П-нето и последващото Е-не са в права, а не в обратна пропорционалност!
                        Абе аз не разбирам.Просто ми хареса новото тълкуване на П/Е рейшото
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Това беше добро
                          Напротив, колега Греъм, допусната е фундаметална грешка в изчислението: П-нето и последващото Е-не са в права, а не в обратна пропорционалност!
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Това беше добро
                            Life won't wait for you.

Коментар

Хихихи! Ела, само ако можеш да сметнеш П/Е-то на Мост-а ;-)
                              Ти пък.... П/Е-та някви.... Аз не можах да си сметна само П(иене)-то, докато бях "на моста", ти за П(иенето)/Е(..не)-то

;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                .........Няма несгодна жена,има недостатъчно изпит алкохол
                                Да де, ама има някои дето са от типа "Е те толкова не моем да изпием!"
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X