Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sho ck::shock::shock:
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sho ck::shock::shock:
Коментар
-
Първоначално изпратено от JazabelПървоначално изпратено от DobrichkaЕдин лексиколог решил да проучи две думи, чиято употреба го смущавала и не можел да разбере точното им значение. За целта издирил един испанец и един българин. Запитал испанеца:
- Какво точно означава "маняна"?
Испанецът се замислил и отговорил:
- Ами това е ... нещо, което може да стане след 1 час. Обаче може да стане и след един ден. Но може и след 1 месец ... Всъщност може и след една година. ... Но като се замисля, може и никога да не стане.
Обърнал се тогава ученият към българина и го попитал:
- Абе, какво означава тогава вашето "яваш - яваш"?
Българинът също се замислил и казал:
- Ми нещо като "маняната", ама не чак толкова припряно!
"Обърнал се тогава ученият към българина и го попитал:
- Абе, какво означава тогава вашето "яваш - яваш"?"
Евала,машала не знаех че "яваш - яваш" е на български.не препирай
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sho ck::shock::shock:
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaЕдин лексиколог решил да проучи две думи, чиято употреба го смущавала и не можел да разбере точното им значение. За целта издирил един испанец и един българин. Запитал испанеца:
- Ами това е ... нещо, което може да стане след 1 час. Обаче може да стане и след един ден. Но може и след 1 месец ... Всъщност може и след една година. ... Но като се замисля, може и никога да не стане.
"Обърнал се тогава ученият към българина и го попитал:
- Абе, какво означава тогава вашето "яваш - яваш"?"
Евала,машала не знаех че "яваш - яваш" е на български.Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от 10percentДарик: "Как ще коментирате мача Черна гора - България"?
Бойко Борисов: "Докато това правителство е на власт така ще е".
БНР: "Как ще коментирате взривовете в публичните домове в София"?
Бойко Борисов: "Ако имотите са общински ще има наказани".
Не ми казвай, че е истина ....
Коментар
-
Един лексиколог решил да проучи две думи, чиято употреба го смущавала и не можел да разбере точното им значение. За целта издирил един испанец и един българин. Запитал испанеца:
Коментар
-
Една мутра влязла в бар и забелязала две блондинки да стоят в ъгъла и да си говорят. Зачудил се как да ги заговори, отишъл до тях, извадил пистолета си и застрелял едната от тях в главата. Докато тя се свличала на земята казал на другата:
- Тази вечер ми изглеждаш доста самотна..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Чукча отишъл с жена си в Москва,но я изгубил.Насочили го към милицията да потърси помощ.Там милиционер с молив на ухото го пита с какво да му помогнат.
-Изгубих жената!
-Добреее, дайте описание на жена си - казал милиционера.
-Ми жена ми,бе,не я ли знаете - чудил се чукчата.
-Добре де,гражданино,дайте някво описание на жена си, например, ей я мойта жена е руса, със сини очи, дълги бедра, голям бюст и т.н. Дайте описание на вашата.
Чукчата го слушал зяпнал,почесъл се и му вика:
-Абе, я да оставим мойта, ми дай да търсим твойта...!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaПървоначално изпратено от 10percentДарик: "Как ще коментирате мача Черна гора - България"?
P.S. Съжалявам, че мнението ми е сериозно, но просто не забелязах, че темата е "Бисери и вицове". За компенсация ще пусна едун виц"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от 10percentДарик: "Как ще коментирате мача Черна гора - България"?
Коментар
Коментар