IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• К.К си стоял в офиса си и наблюдавал как се вият опашки пред офиса на ИПето му и си помислил" Ей не чакат да дойде есента и идват за двайстте процента"

А парите във взаимните му фондове лека полека тръгнаха към банките на лов за депозити

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Прав си
          Но днес ми се вижда особено упорита

Първоначално изпратено от boshko
          Тя кога не е била?
          Първоначално изпратено от H
          Ето ви един виц Темата "Оптимизъм на БФБ" е челна днес!

Коментар

• Прав си
            Но днес ми се вижда особено упорита

Първоначално изпратено от boshko
            Тя кога не е била?

Коментар

• Тя кога не е била?

Коментар

• Тя кога не е била?

Коментар

• Ето ви един виц Темата "Оптимизъм на БФБ" е челна днес!

Коментар

• Ето ви един виц Темата "Оптимизъм на БФБ" е челна днес!

Коментар

• http://topsport.ibox.bg/news/id_1870348602

Президентът на ЦСКА поясни, че срещу противник като БАТЕ Борисов е било задължително парите от Шампионската лига да влязат в България. И ако на мястото на Левски са били „червените", със сигурност е щяло да се получи. "С тези пари щях да оправя стадиона", допълни Томов.

"Пък с парите, които бих щял да бъда спечелил, ако БФБ би била тръгнала в друга посока щях да бъда с платени данъци" - голям смях.

Коментар

• http://topsport.ibox.bg/news/id_1870348602

Президентът на ЦСКА поясни, че срещу противник като БАТЕ Борисов е било задължително парите от Шампионската лига да влязат в България. И ако на мястото на Левски са били „червените", със сигурност е щяло да се получи. "С тези пари щях да оправя стадиона", допълни Томов.

"Пък с парите, които бих щял да бъда спечелил, ако БФБ би била тръгнала в друга посока щях да бъда с платени данъци" - голям смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Teq ceni sa mnogo po-niski ot deistvitelnite
                          Довечера летя за Лондон и ще ви кажа,когато се върна.Семейният инвестиционен фонд"МИЛОМ'" реши на свое извънаредно заседание да инжектира свежи пари в закъсалата британска икономика и да спомогне за бързото и излизане от рецесията.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Teq ceni sa mnogo po-niski ot deistvitelnite
                            Довечера летя за Лондон и ще ви кажа,когато се върна.Семейният инвестиционен фонд"МИЛОМ'" реши на свое извънаредно заседание да инжектира свежи пари в закъсалата британска икономика и да спомогне за бързото и излизане от рецесията.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• ХАХАХА евала
                              Първоначално изпратено от nedyalko
                              Звънни телефона на Б.И .... " А , какъв е този чуждестранен номер ???? Я Хелоу , (превод от английски) да аз съм , добро и на вас , ... От книгата на Гинес ли ???
                              (какъв ли рекорд съм поставила си помисли тя , а сигурно най голяма конференция на балканските борси...), какво най голям спад в света, а не сигурно ме бъркате, аз съм шеф на БФБ, сигурно за рекорда най голям скок за 2007 ... Абе я стига сте се бъзикали то днес май е първи април ...тряс телефона ,

Оф егати хората, я да си включа компа да видя какво става тази година ....

Коментар

• ХАХАХА евала
                                Първоначално изпратено от nedyalko
                                Звънни телефона на Б.И .... " А , какъв е този чуждестранен номер ???? Я Хелоу , (превод от английски) да аз съм , добро и на вас , ... От книгата на Гинес ли ???
                                (какъв ли рекорд съм поставила си помисли тя , а сигурно най голяма конференция на балканските борси...), какво най голям спад в света, а не сигурно ме бъркате, аз съм шеф на БФБ, сигурно за рекорда най голям скок за 2007 ... Абе я стига сте се бъзикали то днес май е първи април ...тряс телефона ,

Оф егати хората, я да си включа компа да видя какво става тази година ....

Коментар

Working...
                                X