IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Само чета
    Първоначално изпратено от в-к 24 часа
    MTG преведе за Нова тв 620 млн. евро кеш
    Ако не знаете как се превежда кеш, питайте Паула Хюсеин...
    В бая куфарчета трябва да е бил този превод.

Коментар

• ...

Коментар

• Аре, пичове, малко смех! :-) Македонски тълковен речник:

Културен – Прди и вика „Пардон!"

Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна ?
        "

Циничен – Прди и те гледа право во очи

Кавалер – Пушта дамата прва да прдне

Песимист – Уште не прднал мисли дека
        се усрал

Безобразен – Прди од задоволство

Сноб – Прди само во добро друштво

Чувствителен – Прди и вика „Ах ! "

Сентиментален – Прди и мисли како би
        било да не прднеше

Нестрплив – Едвај чека да прдне

Добро воспитан – Бара дозвола пред да
        прдне

Дискретен – Прди и вика „Нека остане
        меѓу нас ! "

Реалист – Го смета прдењето за
        природна работа

Егоист – Прди само за себе

Глумец – Прди и чека аплауз

Срамежлив – Прди и поцрвенува

Таинствен – Он не прди туку пува

Лажливец – Прди и вика „Со уста прднав
        "

Флегматичен – Прди долго

Колегијален – Дозволува и другите да
        прднат

Штедлив – Прди само во затворена соба

Шегобиец – Прди и вика „Кој прди зло
        не мисли "

Неспособен – Потпрднува цел ден и
        никако да прдне

Оптимист – Прди и се надева дека никој
        нема да чуе

Пензионер – Прди и вика дека во негово
        време подобро се прдело

Баксуз – Прди и се усерува во га?и

Фалбаџија – Прди јако за сите да чујат

Наивен – Прди и мисли дека направил
        добро дело

Гурман – Прди и вика „Баш убаво
        мириса"

Спортиста – Ако некој прдне еднаш, он
        ?е прдне двапати за да го собори
        рекордот
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
          Експерти: при инфлация инвестирайте в акции

от Екип на "Дневник"

17 септември 2007, 19:57

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=377593

Кой ли си е напазарил яко
          "Тяхната препоръка е да се избягват финансовите продукти, които носят фиксирана лихва, като банковите депозити например..."

Коментар

• Експерти: при инфлация инвестирайте в акции

от Екип на "Дневник"

17 септември 2007, 19:57

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=377593

Кой ли си е напазарил яко
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Късна вечер. Двама уморени от тежкия ден на борсата брокери седят в офиса и гледат прозореца.
              - Гледай, започна да пада сняг .. - казва единият.
              - Чакаме го още пет минути и почваме да купуваме...
              自由西藏

Коментар

• Две блондинки си говорят:
                - Бубе, кво очакваш да ти подари твоя за Свети Валентин?
                - Оффф, ми не знам Цуце. Само да не са цветя!
                - Защо? Не обичаш ли да ти подаряват цветя?
                - Обичам, ама Жоро винаги има очаквания към мен като ми подарява цветя. Не искам да прекарам следващите няколко часа по гръб с вдигнати крака.
                След двеминутна пауза, в която лицето на Цуцето не помръдва и изразява искрено недоумение, все пак проговаря:
                - Ама ти нямаш ли ваза, бе Бубе?

Коментар

• Попаднах на обява в интернет

03.10.2008. 16:49abusesms

здр обичам секса с животни ако ниакои има надарено домашно жовотинче което да ме ебе и да му правя свирки да се свърже с мен на скаипа ми иваиловжо ( само че на латиница)

На обявата е получен отговор:
                  К: on 03.10.2008. 21:02

Виж следната обява която ще намериш по-долу:
                  "Продавам 15 овце, от които 12 бр дойни и 3 шилена, заедно с един коч. с. Крумово, обл. Пловдив (на 9 км от Пловдив) тел. 0895951179 тел. 0889632864"
                  Купуваш коча и си го правиш любовник !!!
                  Не е препоръка.

Коментар

• Младеж кандидатства за работа в частна фирма. Посреща го шефът:
                    - Седни, брато, как се казваш?
                    - Николай.
                    - Е, Коко, идваш значи, в понеделник по-раншко. Така към обяд. И действаш.
                    - А какво ще работя? Аз имам две висши образования, работя на компютър, карам кола...
                    - Ти това го зарежи, важното е в четири да си тука за планьорка. Събираме се в моя кабинет - уиски, водка, коняк, мезета - до сутринта.
                    - Извинете, но аз не пия.
                    - Ясно. Тогава в понеделник не идваш. Почваш от вторник и в четири да си на планьорката. Ще се съберем, ще си поприказваме, момчетата ще донесът наркотици, ще се позабавляваме.
                    - Моля да ме извините, но аз съм спортист.
                    - Тогава не идвай и във вторник, ще почнеш от сряда. В четири е планьорката, ще докараме мадами, ще си направим групов секс.
                    - Не мога. Женен съм. Имам две деца.
                    - Абе ей Коко, ти да не би да си педал?
                    - Не, защо?
                    - Е, тогава не идвай и в четвъртък. Няма да ти хaреса.

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=59022 ако не беше жалко щеше да е смешно...

Коментар

• Вчера Нобелова награда по икономика получи американски професор за развитието на теорията за глобализацията, позволяваща на практика да се направи от американската финансова криза световна.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• това си е сладко бисерче:

Вчера май направихме грешка със скока. По-добре беше да затвърдим нивата, отколкото да скачаме, дори много повече от Европа, и днес пак да се сриваме
                          Нужно е първо да стабилизираме, а не да се опитваме да скачаме без подкрепа.
                          Не е препоръка.

Коментар

• Източник: мъни.бг

Икономическите успехи на българската държава не знаят почивка. Богатството на нацията вече слиза от върховете и се пренася до обикновените граждани. По информация на НСИ за месец август 2008 година, общият доход на средното българско домакинство е 731 лв. месечно (373.83 евро), а на индивида над 151 евро, или 296 лева и 47 стотинки.

Ръстът на дохода на индивида е 14.9% на годишна база, а ръстът на дохода на домакинството е 12.7%. Не се ли дължи това чувствително отклонение в прираста на богатството на намаляване размера на българското домакинство (по-малки семейства, по-ниска раждаемост) - или има някаква скрита друга причина?

Тези значителни суми се разпределят по следния начин: членовете на средното българско домакинство носят в къщи от работна заплата 383.62 лева. Пенсионерите допринасят за семейното богатство с 173.70 лв.

Обезщетенията и помощите им дават почти 15 лв., а доходите от самостоятелна заетост повече от 56 лв. месечно. 1 лев и 28 стотинки идват от помощи за безработни.

Странната категория „доходи извън работната заетост" още малко и ще донесе 35 лева на българското домакинство, а „други приходи" - над 33 лева.

Изтеглени спестявания за 34.05 лв. и кредити за 28.57 лв. завършват финансирането на потреблението на българското домакинство.

За какво харчи парите си българинът? месечните разходи на средния българин са изчислени от НСИ на 291.40 лв. (над 148 евро), а в семейството има 718.78 лв.

За храна семейно отиват 267 лева, а индивидуално 108 лв. Както и да го сметнем, средно българинът дава 3.60 лева за храна дневно. За алкохол и цигари индивидуалното дневно потребление е 43 стотинки. За цялото семейство, за жилища, вода, електроенергия и горива отиват 95.12 лева (48.65 евро).

Има още много подобни данни в официалния документ, разпратен до медиите от Националния статистически институт ... Дайте да се засмеем, а после да се запитаме ние ли си правим подигравка с националната статистика, или някой друг ни прави на магаре.
                            The government solution to a problem is usually as bad as the problem.
                            Milton Friedman

Коментар

• Коментар

• Тоа виц сигурно много народ го знае ,но си мисля че все още е актуален:

Една лястовичка летяла на юг, но студът я застигнал и премръзнала до смърт, тя паднала в широкото поле.
                                През полето минала крава и се изс.ала върху птичката. Изпражнението стоплило лястовичката, тя се
                                съвзела и радостно започнала да чурулика. Минаваща наблизо котка чула чуруликането и следвайки звука,
                                извадила птичката от кравешката купчинка и я изяло.
                                БФБ поука:
                                1. Не вески, който те засипва с лай.а е твой враг;
                                2. Не всеки, който те вади от лай.ата, е твой приятел.
                                3. Когато си затънал в лай.ата до гуша, недей да чуруликаш много-много.
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X