IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Инертен Разгледай мнение
    1981 & 2005 – Две Интересни Години.
    Интересна Година 1981
    1. Принц Чарлз се оженва.
    2. Ливерпул става клубен шампион на Европа.
    3. Австралия загубва шампионата по крикет.
    4. Папата умира.

Интересна Година 2005
    3. Aвстралия загубва шампионата по крикет.
    4. Папата умира.

Поука:
    Следващият път, когато Чарлз се жени, някой трябва да предупреди Папата.
    Поука 2:
    Ливърпул ще станат "клубен шампион на Европа през" 2029 г.

Коментар

• 1981 & 2005 – Две Интересни Години.
      Интересна Година 1981
      3. Австралия загубва шампионата по крикет.
      4. Папата умира.

Интересна Година 2005
      3. Aвстралия загубва шампионата по крикет.
      4. Папата умира.

Поука:
      Следващият път, когато Чарлз се жени, някой трябва да предупреди Папата.

Коментар

• цветано, защо първия ти пост датира от 03.02.2011, 17:25 часа?

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

найстина е много интересна идеята ...и оферта да дам като няма кой да я изпълни какво!

meche_cveti93 ---твърдеше, че държавата ще получи за дела си в БТХ поне 150 млн. лева до средата на 2010 год. --- държавата не получи нищо и цвети ми дължи бутилка черно джони
        meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.60 лв./акция при еврохолд, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони

meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.70 лв./акция при ЦКБ, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони

meche_cveti93 --- на 06.04.2011год. в 10:00 часа в темата NYSE написа: „Сутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ... всичко това са действителни акции....” --- предложих й бас на по 10 000 евро да докаже думите си, но явно изпитва трудност с доказателствата

Офертата ми е за първия да докажеш че си го спечелил ...100 кинта ...
        За вторият и третият че има изобщо басове...по 50 кинта на бас
        За четвъртият как ще ме накараш да го сключа с един сврачок който си е боядисал опашката и се мисли за паун и вършее със статии по цели страници във форума....20 кинта ...
        доказателството е мой пост от дадена дата със съгласиета ми за 2и 3 ...а за първият пост че съм поставил краен срок средата на 2010 г. ....Няма в миналото един променен пост както твойте ...Общо 220 лв в моя джоб...
        Ако спечелиш и докажеш загубени басове ще получиш и бутилките от басовете .....
        Оставих те 10 дни да си изпееш лебедовата песен преди да ти отрежа главата....
        Ти си на ход.
        цветано, защо първия ти пост датира от 03.02.2011, 17:25 часа?

Коментар

• Смехът е здраве. А правителството определено се грижи за нашето здраве.

Aкция "Говеда" http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=861514

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Хеликоптери и снайперисти в Странджа, против диви крави:

http://vbox7.com/play:7a7a3971

Снайперисти ще се включат в отстрела на подивели крави в Странджа, обяви на директорът на Българската агенция по безопасност на храните д-р Йордан Войнов. Причината за намесата на спецчастите е, че от няколко седмици не могат да бъдат отстреляни от професионални ловци. В акцията можело да се включи и хеликоптер.

Яко! Ще си правят "Кънтър Страйк" с крави:

http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/0...avi_v/?ref=rss

Вчера Войнов съобщи пред журналисти, че от седмици ловци се опитвали да убият животните, разнасящи заболяването, но не са успели, заради което е договорил с главния секретар на МВР Калин Георгиев включването на спецчастите.

Търси се име на операцията срещу кравите в Странджа: http://news.ibox.bg/newsvoice/id_262050541

Сафари за диви крави в Странджа: http://www.monitor.bg/article?id=288352

Снайперисти от спецчастите и хеликоптер на Гранична полиция ще се включат в битката с шапа в Странджа, съобщи вчера Йордан Войнов, изпълнителен директор на Българската агенция по храните. Той вече е провел разговор с главния секретар на МВР Калин Георгиев по този въпрос.

Неее.. тия са просто върха Тия са егати тъпите парчета
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• След смъртта си лошите момичета попадат в рая и обслужват там добрите момчета.
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://vbox7.com/play:c398c805
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• мАкедонски смс-и

Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан:
                Љубов моја,
                Ако спиеш, прати ми го твојот сон,
                Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка,
                Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи.
                ...…Те Сакам!

Дечкото одговара:
                Љубов моја,
                Серам…. Што да ти пратам???
                Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Родната милиция ни пази!
                  Родната милиция ни пази!

написа:
                  Жена шофьор избяга на две полицейски управления
                  20 април 2011 / News.dir.bg
                  Жена шофьор успя да избяга на две столични полицейски управления след преследване, достойно за екшън филм, по софийските булеварди.
                  Това съобщи БГНЕС. Жената е спряна за проверка на булевард "Тодор Каблешков", малко след 2 часа тази сутрин. След кратък разговор с органите на реда, тя се качва бързо на своето Ауди А4 със столична регистрация и отпрашва по посока булевард "България".

В гонитбата се включват представители на две полицейски управления, но така и не успяват да я заловят. Води се разследване.
                  Ако някой ден се наложи да обирам банка, тая я цаня за шофьор веднага.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

http://www.youtube.com/watch?v=Fe9dQlqywDk

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      то това е ясно ......................... но ти е много интересна идеята

...................... я дай оферта на която човек да не може да устои

найстина е много интересна идеята ...и оферта да дам като няма кой да я изпълни какво!

meche_cveti93 ---твърдеше, че държавата ще получи за дела си в БТХ поне 150 млн. лева до средата на 2010 год. --- държавата не получи нищо и цвети ми дължи бутилка черно джони
                      meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.60 лв./акция при еврохолд, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони

meche_cveti93 --- твърдеше, че съм писал във форума, че чакам цена от 1.70 лв./акция при ЦКБ, но не можа да докаже, че съм писал такъв пост и загуби баса за бутилка черно джони

meche_cveti93 --- на 06.04.2011год. в 10:00 часа в темата NYSE написа: „Сутринта влезнах на 5.5 и след това ги махнах на 5.8 с 1000 акции...влезнах и 40.7 в Дойче банк с 100 акции ... всичко това са действителни акции....” --- предложих й бас на по 10 000 евро да докаже думите си, но явно изпитва трудност с доказателствата

Офертата ми е за първия да докажеш че си го спечелил ...100 кинта ...
                      За вторият и третият че има изобщо басове...по 50 кинта на бас
                      За четвъртият как ще ме накараш да го сключа с един сврачок който си е боядисал опашката и се мисли за паун и вършее със статии по цели страници във форума....20 кинта ...
                      доказателството е мой пост от дадена дата със съгласиета ми за 2и 3 ...а за първият пост че съм поставил краен срок средата на 2010 г. ....Няма в миналото един променен пост както твойте ...Общо 220 лв в моя джоб...
                      Ако спечелиш и докажеш загубени басове ще получиш и бутилките от басовете .....
                      Оставих те 10 дни да си изпееш лебедовата песен преди да ти отрежа главата....
                      Ти си на ход.

Коментар

• Родната милиция ни пази!

Жена шофьор избяга на две полицейски управления
                        20 април 2011 / News.dir.bg
                        Жена шофьор успя да избяга на две столични полицейски управления след преследване, достойно за екшън филм, по софийските булеварди.
                        Това съобщи БГНЕС. Жената е спряна за проверка на булевард "Тодор Каблешков", малко след 2 часа тази сутрин. След кратък разговор с органите на реда, тя се качва бързо на своето Ауди А4 със столична регистрация и отпрашва по посока булевард "България".

В гонитбата се включват представители на две полицейски управления, но така и не успяват да я заловят. Води се разследване.

Коментар

• Спас: Ще мачкам Литекс като микробус

Коментар

• Шварценегер му омръзна в САЩ, иска да е президент на ЕС?
                            http://www.dnes.bg/world/2011/04/20/...t-na-es.116679
                            В коментарите предлагат да се изпрати Хер Флик за шеф на федералния резерв.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              ихааа, супер яко;
                              Светоня му мяза на партизанин след 9.9
                              Джанката си е баш хер Флик
                              Вежди си е турчин с каска
                              Плевнята е като Парцалев от Тримата от запаса
                              Никито Младенов е като комсомлче-кариеристче със странна сексуална ориентация
                              Цвъ Цвъ си е баш в образа на старпинката на ротатат
                              А моят любимец Трайо си мяза както обикновено на капут с цайси

Страхотен колаж
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                                А на бас, че никой няма да те потърси
                                то това е ясно ......................... но ти е много интересна идеята

...................... я дай оферта на която човек да не може да устои

Коментар

Working...
                                X