If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://strangera.com/2008/11/06/dear-selinjer/
Това се казва релкама, а?
Първоначално изпратено от билборд на бул. Черни връх и Сребърна
Най-смешното е че някой тъпак е платил за изработване и за наем на този билборд който освен дето няма да му донесе кьорава продажба ами мове ида откаже някой потенциален клиент - не бих се засилил към мчсто което се рекламира като идеално за селяци.
Путин и Медведев са в сауната, знойна красавица прави свирка на Путин.
Медведев по някое време казва:
- Путин, да се сменим, а?
Путин:
- Ами, сменете се де!
Тук 2 актриси пародират диспут на г-жите Палин и Клинтън.
Те и двете протестират против сексизма. Едната казва:"Stop callin' us "pritty attractive,beautiful" !
Другата добавя ...harpy,shrew,bonershrinker
Какво значи това последното ( bonershrinker) ?
Има ли някой идея ???
Повечето им директиви са все от този сорт. Писалия тази инструкция сигурно е с 15К в ойро заплата най-малко.
Отгоре на всичко ние сме длъжни да ги хармонизираме и внедряваме. Така се намират сладки службици за неуспели активисти. Наскоро едно такова парче си ремонтирало служебния офис за стотици хиляди.
Брато, ти верно ли помисли, че това е истинска директива
е това, ако не е бисер и виц едновременно
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от WASP
Повечето им директиви са все от този сорт. Писалия тази инструкция сигурно е с 15К в ойро заплата най-малко.
Отгоре на всичко ние сме длъжни да ги хармонизираме и внедряваме. Така се намират сладки службици за неуспели активисти. Наскоро едно такова парче си ремонтирало служебния офис за стотици хиляди.
Брато, ти верно ли помисли, че това е истинска директива
След внимателна преценка, със съжаление трябва да Ви информирам, че не съм в състояние да приема отказа да ми предложите позиция във Вашата Дирекция. Тази година аз бях изключително щастлив да получа необичайно голям брой подобни откази. При толкова много обещаващи кандидати да ме отхвърлят, за мен е невъзможно да приема всички тези откази.
Въпреки изключителните възможности и натрупан опит на Вашата Дирекция по отхвърляне на кандидати за работа, аз намирам, че за съжаление Вашият отказ не удовлетворява моите потребности към момента. По тази причина, аз смятам да не го приема и да заема позицията във Вашата Дирекция към 15ти Ноември. С нетърпение очаквам да се срещнем тогава.
Пожелявам Ви успех в по-нататъшното отхвърляне на кандидати за работа.
Коментар