If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.
След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:
Скъпа моя,
Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел - дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.
Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам - стояха й чудесно.
Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.
Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново.
Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.
След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:
Скъпа моя,
Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел - дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.
Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам - стояха й чудесно.
Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.
Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново.
Жена седи на зъболекарския стол с разчекната уста, а мъжът й звъни през 2 минути, защото бил много ревнив.
Тя съответно не можела да говори и все му затваряла. Това продължилно около час и нещо.
Накрая зъболекарят се ядосал, вдигнал телефона и казал:
"Свършвам! Плюе и тръгва!"
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
МнениеПуснато на: 21:45:07 ч. | 10.11 Заглавие: Отговорете с цитат
Можем да спечелим много от тази криза, защото продължим ли със разумната политика и излезем ли успешно от кризата на България ще се гледа с още по-различно око.
В сравнение с това как "изгърмяха" Унгария, Исландия, Румъния и др., на България ще се гледа като стабилна икономика със разумна`и консервативна икономическа политика. Тогава инвеститорите, които са много чувствителни по тези показатели, ще гледат с още по-голямо доверие на нас. А това е много важно.
Вече започват да ни различават, в положителния смисъл на думата, от страни като Румъния. Ще започнат да ни различават и от други икономики.
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
nevermind
Фундаментално
Сперматозоидът – обективен критерий за възхода при социализма
10 Ноември 2008
Из разговор на Георги Коритаров с Костадин Чакъров, политически съветник на Тодор Живков - Нова телевизия, "Здравей, България", 10 ноември 2008 година
Водещ: Известна ли е истината около възродителния процес на съвременното поколение българи от ваша гледна точка?
К.Ч.: Може ли една скоба, така, имаше принос за 10 ноември. Малко, секунди.
Водещ: Да.
К.Ч.: Да направя някакъв принос към тази дата. Първо, да честитя на всички светлата дата. Има един критерий - добро, лошо и т.н., аз предлагам да се придържаме към него, исторически утвърден.
Значи, Тодор Живков взима България на 6 милиона и половина, 10 ноември я остави 9 милиона. Тоест жените са, хората са правили любов, жените са раждали, т.е. на сперматозоида му е било добре и той е правил деца. Сега за 19-20 години от 9 милиона станахме 7 милиона, което означава, че на сперматозоида не му е добре.
Ето това е един обективен критерий, да оставим простотии имало ли е, нямало ли е и т.н. Толкоз по тази дискусия и приноса.
Водещ: Вие изключителен принос в политологията внесохте току-що. Това ще остане в историята, защото за първи път през това дали на сперматозоида му е добре се прави оценка за исторически периоди.
К.Ч.:Точно така, да. Нека да разсъждават политолози, журналисти, социолози и т.н..
Водещ:Това означава, че в африканските племена и въобще там, където се раждат по 10 и повече деца, се живее най-добре?
К.Ч.:Да, на тяхното историческо, социално развитие и т.н., в тоя смисъл на тях им е добре. Но аналогията не е много точна, защото ние сме друг географски и политически пояс, така че мисля, че тук анализът може да бъде в тоя смисъл по-плътен.
Коментар