IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кремиковци АД (4KW/KREM)

Първоначално изпратено от badboy333
    5.ПРЕЗИДЕНТА И МИНИСТЪРА НА ПРОМИШЛЕНОСТТА ПЛАНИРАТ НОВИ КОМАНДИРОВКИ ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА СИНДИКАТИТЕ!
    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
      Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.
      След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
      В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
      За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
      Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:

Скъпа моя,

Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел - дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.

Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам - стояха й чудесно.

Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.

Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново.

С обич,
      Сър Холинсуърт
      ))))))))))))))))))

Коментар

• Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.
        След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
        В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
        За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
        Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:

Скъпа моя,

Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел - дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.

Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам - стояха й чудесно.

Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.

Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново.

С обич,
        Сър Холинсуърт

Коментар

• Колко е тежко да се работи, когато го няма шефа. Даже да пуша не ходя, страхувам, че направо вкъщи ще си отида.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Жена седи на зъболекарския стол с разчекната уста, а мъжът й звъни през 2 минути, защото бил много ревнив.
            Тя съответно не можела да говори и все му затваряла. Това продължилно около час и нещо.
            Накрая зъболекарят се ядосал, вдигнал телефона и казал:
            "Свършвам! Плюе и тръгва!"
            Life won't wait for you.

Коментар

• If the global crisis continues, by the end of the year only two Banks will be operational, the Blood Bank and the Sperm Bank.

Then these 2 banks will merge and it will be called "The Bloody Fucking Bank".

Коментар

• ST

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
                МнениеПуснато на: 21:45:07 ч. | 10.11 Заглавие: Отговорете с цитат

Можем да спечелим много от тази криза, защото продължим ли със разумната политика и излезем ли успешно от кризата на България ще се гледа с още по-различно око.
                В сравнение с това как "изгърмяха" Унгария, Исландия, Румъния и др., на България ще се гледа като стабилна икономика със разумна`и консервативна икономическа политика. Тогава инвеститорите, които са много чувствителни по тези показатели, ще гледат с още по-голямо доверие на нас. А това е много важно.
                Вече започват да ни различават, в положителния смисъл на думата, от страни като Румъния. Ще започнат да ни различават и от други икономики.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=vFbKlHZFxIM

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                    Ето тук можете да научите нещо ново - а именно - как най-лесно да изкъпете домашният си котарак, при което той да остане почти сух... ))
                    http://www.youtube.com/watch?v=sCRT2...eature=related
                    Хахахахах добър номер. )))

Коментар

• ЕТ

Ет ДАГЕ Дако Дачев е специализирана фирма в производството и търговията на зарибителен материал, сладководна риба, рибни продукти и деликатеси; ...
                      http://www.dage-bg.com/

Коментар

• Ето тук можете да научите нещо ново - а именно - как най-лесно да изкъпете домашният си котарак, при което той да остане почти сух... ))

http://www.youtube.com/watch?v=sCRT2...eature=related
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Фундаментално
                          Сперматозоидът – обективен критерий за възхода при социализма
                          10 Ноември 2008

Из разговор на Георги Коритаров с Костадин Чакъров, политически съветник на Тодор Живков - Нова телевизия, "Здравей, България", 10 ноември 2008 година

Водещ: Известна ли е истината около възродителния процес на съвременното поколение българи от ваша гледна точка?

К.Ч.: Може ли една скоба, така, имаше принос за 10 ноември. Малко, секунди.

Водещ: Да.

К.Ч.: Да направя някакъв принос към тази дата. Първо, да честитя на всички светлата дата. Има един критерий - добро, лошо и т.н., аз предлагам да се придържаме към него, исторически утвърден.

Значи, Тодор Живков взима България на 6 милиона и половина, 10 ноември я остави 9 милиона. Тоест жените са, хората са правили любов, жените са раждали, т.е. на сперматозоида му е било добре и той е правил деца. Сега за 19-20 години от 9 милиона станахме 7 милиона, което означава, че на сперматозоида не му е добре.

Ето това е един обективен критерий, да оставим простотии имало ли е, нямало ли е и т.н. Толкоз по тази дискусия и приноса.

Водещ: Вие изключителен принос в политологията внесохте току-що. Това ще остане в историята, защото за първи път през това дали на сперматозоида му е добре се прави оценка за исторически периоди.

К.Ч.:Точно така, да. Нека да разсъждават политолози, журналисти, социолози и т.н..

Водещ:Това означава, че в африканските племена и въобще там, където се раждат по 10 и повече деца, се живее най-добре?

К.Ч.:Да, на тяхното историческо, социално развитие и т.н., в тоя смисъл на тях им е добре. Но аналогията не е много точна, защото ние сме друг географски и политически пояс, така че мисля, че тук анализът може да бъде в тоя смисъл по-плътен.

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• If the global crisis continues, by the end of the year only two Banks will be operational,

the Blood Bank and the Sperm Bank.

Then these 2 banks will merge and

it will be called "The Bloody Fucking Bank"
                              Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Като една истинска мечка Мечо Пух всяка зима заспиваше зимен сън.
                                Като една истинска свиня Прасчо всяка зима се възползваше от това.

Коментар

Working...
                                X