IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Старшината:
    - Иванов , ти не пееш , но аз те чувам ! Седни в строя !

Коментар

• Купувам гласове
      Плащам с лъжи... Всичко е напълно законно...

Коментар

• В управлението на голяма банка постъпил сигнал, че в едно от отделенията
        на банката работите вървят на зле. Операции почти не се извършват,
        активността е близка до нулата. Тръгнал ревизор да провери ситуацията.
        Появява се ревизорът в това отделение в разгара на работния ден. Влиза
        вътре - няма никой. От съседния кабинет на директора се чуват силни
        викове:
        - Но спокойно можеше да играе купа!
        - Но нали, ако играеше, няма да му остане метър.
        Поглежда ревизорът в кабинета и онемява. Директорът на отделението с
        трима дилъра играят карти. Хм, казва си ревизора, сега ще ги прецакам.
        Връща се в операционната зала и натиска копчето за тревога. Започва да
        вие сирената.
        Ревизорът отпуска копчето и сирената спира да вие, от кабинета се чува:
        - Трябваше да теглиш първо трефите.
        - А сега кой раздава?
        Ревизорът отново натиска копчето. И отново вие сирената.
        - А сега защо подигра купа?
        - Нямам нито една пика.
        - Не, побеснява ревизора, сега вече няма да спра. И натиска
        продължително копчето. В тоя момент от входната врата влиза сервитьорът
        от кръчмата отсреща и носи 4 бири:
        - Чувам, чувам и ги нося вече!

Коментар

• http://vbox7.com/play:4553e5d0

Коментар

• - Как Стани-Шефф се бори с дефлацията?
            - Вдига цената на газта и насърчава картелните споразумения.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
              Първоначално изпратено от ancient
              Станишев, ти тапия за ватман имаш ли?

Столичната община е изпратила официално запитване до КАТ дали лицето Сергей Дмитриевич Станишев разполага с документ за управление на трамвайна мотриса.

Това се казва в официално съобщение на администрацията на кмета Бойко Борисов, който е и неформален лидер на най-голямата опозиционна партия ГЕРБ.

Столичната община призовава гражданите при слизане и качване от превозните средства да използват спирките на градския транспорт.

Предупреждаваме, че предложеният в клипа на БСП начин е опасен и крие рискове за тяхното здраве, казват още от кметството.

Напомняме на гражданите, че комунистическите идеи не са превозен документ и столичният електротранспорт разполага с модерна работеща тикет система.

В съобщението се казва още, че в общината са постъпили сигнали от обезпокоени граждани, че неквалифицирани водачи управляват трамваи.

В тази връзка управата на София апелира софиянци да запазят спокойствие.

Гарантираме, че в градския транспорт няма опасност пътниците да попаднат в трамваи, управлявани от неподготвен водач като Сергей Станишев, казват още от общината.

Ватманите в градския транспорт са квалифицирани, преминали са 3-месечен курс на обучение и всички те имат положен изпит и свидетелство за управление.

Още преди курса кандидат-водачите полагат психотест и представят медицинско свидетелство за здравословно състояние, се казва още в съобщението.

http://www.dnes.bg/article.php?id=61150
              По повод питането до КАТ дали Станишев има книжка за трамвай, БСП отговаря, че Станишев само е симулирал, че управлява трамвая...така както и държавата.
              +11111111111

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata

НОВИЯТ РЕКЛАМЕН КЛИП НА БСП! ТЪЛКУВАНЕ!

Трамвай "България"- неправоспособен ватман, нередовен пътник и корумпиран контрольор.[/b]
                  Това е много добро 10X
                  Не е препоръка.

Коментар

• Страхотия http://www.youtube.com/watch?v=BFdfoYhGJj8 Горките мишоци

Коментар

• Седя и решавам финансови проблеми - не мога да реша къде е по-добре да вложа няколко милиона евро. Когато реша, ще мисля откъде да ги взема. Накратко - нещата са на зор, а жената държи на своето "твой ред е да миеш чиниите". Ето защо не мога да стана милионер - даже да планирам нещо не ми дават...
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• и празен трамвай

Коментар

• Човека звъннал на Сашо Диков просто

НОВИЯТ РЕКЛАМЕН КЛИП НА БСП! ТЪЛКУВАНЕ!

Трамвай "България"- неправоспособен ватман, нередовен пътник и корумпиран контрольор.

Коментар

• Ако Бат Бойко, наистина го мисли това, значи май взе да го стяга и него каската....

Първоначално изпратено от Jekata
                            Първоначално изпратено от [url
                            http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2510635&cid=[/url]]

Бойко Борисов: Доган е виновен!

19.11.2008
                            Емилиян Онуфриев

"Докато ни управлява Станишев, а мандатоносител е Доган, нищо добро не ни чака", заяви в ефира на Канал 3 кметът на София Бойко Борисов по повод загубата с 1:6 от Сърбия в Белград.

"Сърбите ще ни изместят във всичко. Те имат национално самозъзнание", каза още кметът

"След като Марков обядва с Татяна Дончева, значи трябва да си ходи", продължи Бойко Борисов.

"Аз съм възмутен и нервен след този мач. Бил съм спортист и знам за какво става дума. Ами прекрати мача, извини се на публиката и си ходи... Като зрител съм възмутен и затова се обадих да си кажа мнението", завърши играчът на Витоша Бистрица.
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от [url
                              http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2510635&cid=[/url]]

Бойко Борисов: Доган е виновен!

19.11.2008
                              Емилиян Онуфриев

"Докато ни управлява Станишев, а мандатоносител е Доган, нищо добро не ни чака", заяви в ефира на Канал 3 кметът на София Бойко Борисов по повод загубата с 1:6 от Сърбия в Белград.

"Сърбите ще ни изместят във всичко. Те имат национално самозъзнание", каза още кметът

"След като Марков обядва с Татяна Дончева, значи трябва да си ходи", продължи Бойко Борисов.

"Аз съм възмутен и нервен след този мач. Бил съм спортист и знам за какво става дума. Ами прекрати мача, извини се на публиката и си ходи... Като зрител съм възмутен и затова се обадих да си кажа мнението", завърши играчът на Витоша Бистрица.

Коментар

• Това наистина е за Бисери и вицове! До къде достигнахме!!!!

САЩ искат финансова помощ от арабските страни?
                                20.11.2008 12:38

САЩ са поискали от четири арабски страни, износители на петрол, близо 300 млрд. долара за справяне с финансовата криза, пише АФП, позовавайки се на кувейтския всекидневник Al-Seyassah.

Цитирайки „добре информирани“ източници, всекидневникът съобщава, че Вашингтон е поискал от Саудитска Арабия 120 млрд. долара, от Обединените арабски емирства - 70 млрд. долара, от Катар - 60 млрд. долара, а от Кувейт - 40 млрд. долара.

Според Al-Seyassah САЩ иска тази сума като „финансова помощ“, за да се справи с финансовата криза и да предотврати навлизането на икономиката в мъчителна рецесия.

САЩ смята да използва средствата за подпомагане на автомобилната индустрия, банките и други компании с проблеми заради кризата, пише изданието.

Четирите арабски страни, членки на ОПЕК, произвеждат общо 14 млн. барела петрол дневно, т.е. около половината от добива на картела и около 17 на сто от общото световно производство.

Според някои изчисления четирите държави имат натрупани близо 1,5 трлн. долара излишък през последните шест години благодарение на скъпия петрол.

Коментар

Working...
                                X