IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
      По повод окончателно спиране на 220-те милиона евро, правителството съобщава, че разбира разочарованието на българския народ, но иска и все пак малко разбиране - правителството е най-ощетено все пак, то е разчитало на тези комисионни...
      --------
      Новата версия на клипа с ватмана завършва с думите:
      "Сергей, тук са и идеите и мечтите...но ви спираме парите, че много крадете!"
      много интересно направиха конгреса преди решението
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• По повод окончателно спиране на 220-те милиона евро, правителството съобщава, че разбира разочарованието на българския народ, но иска и все пак малко разбиране - правителството е най-ощетено все пак, то е разчитало на тези комисионни...
        --------
        Новата версия на клипа с ватмана завършва с думите:
        "Сергей, тук са и идеите и мечтите...но ви спираме парите, че много крадете!"
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
          Въпреки драстичния спад на цените на петрола, в България цената на бензина не падна съществено. Ясно е защо: водата е скъпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
            Аз не гласувам за БСП бе пич :-)

Коментар

• Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.

Sincerely yours,
              God

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin

И кой беше казал, че щастие с пари не се купува. :lol:
                И аз това се чудя. :shock:

Коментар

• И кой беше казал, че щастие с пари не се купува. :lol:
                  Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manov
                    Не е препоръка.

Коментар

• Абе вие не разбрахте ли, че и без вашите пари ще се оправим?
                      И да свършат ще си напечатиме, и после ... ще си ги откраднеме!
                      А борда?
                      ООО, борда е стабилен!
                      И него ще откраднем!
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
                        http://www.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE&feature=related

hahahahah-samo za ceniteli

Nikola e ot 00:49 sec

TRUE
                        Велико
                        Не е препоръка.

Коментар

• Абе поотвикнал съм да пускам постинги с тоя ник, затуй така се получава!

Добре, че не се дъня така с някой от дрегите си осем ника :-)

Аре идвайте у кръчмата да черпя за тоя проклет хиляден пост !
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                            Абе хора писах ви вече, бе, Поста за Алекси Сокачев, него и неговите мисловни напъни имам предвид!
                            Извинявам се, още не мога да се усетя как вместо цитат на мнението за Алекси Сокачев, се появи цитат от моето предно мнение!
                            Никола, извинявам се!
                            няма какво да се извиняваш
                            приеми го от веселата страна
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                              Абе хора писах ви вече, бе, Поста за Алекси Сокачев, него и неговите мисловни напъни имам предвид!
                              Извинявам се, още не мога да се усетя как вместо цитат на мнението за Алекси Сокачев, се появи цитат от моето предно мнение!
                              Никола, извинявам се!
                              А извинявай тогава за недоразбирането

Коментар

• Абе хора писах ви вече, бе, Поста за Алекси Сокачев, него и неговите мисловни напъни имам предвид!
                                Никола, извинявам се!
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Working...
                                X