If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Копие от сватбената рокля на Кейт Мидълтън може да бъде купена за 300 долара в Китай
03 май 2011 | 13:31 | Агенция "Фокус"
Пекин. Копие от сватбената рокля на Кейт Мидълтън може да бъде купена за 300 долара в Китай, съобщава радио „Ехото на Москва”.
За сватбената си церемония Кейт избра рокля в слонова кост на Сара Бъртън от модна къща „Алекзандър Макуин”.
Копие на кралската рокля се предлага от шивашка фирма в китайския град Сужоу, в който има над 1200 фабрики, които шият сватбени рокли.
Само 36 часа след сватбата в Лондон двойка китайци са сключили брак, облечени досущ като принц Уилям и Кейт Мидълтън.
;Искам само да кажа, че ако правителството подпише окончателно за Южен поток и АЕЦ Беляне, то......
Пасивите на сектор държавно управление ще са с поне 10млрд лева повече от активите!!!!!!!
За жалост тези енергиини проекти ще се строят!!!! Това ако не е фалит, здраве му кажи!!!!!! ЩЕ си седим в тинята поне 10г.!!!!
БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧАВА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ(вътрешен в евро или външен), ЗАЩОТО ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!!!!
ДОРИ ОЩЕ ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ!!!!!!!!
Ситуацията е много тежка!!! Най -малка вина за ситуацията има настоящото правителство!
Говорителят на германското правителство Щефен Зиберт обърка имената на Осама бин Ладен и на американския президент Барак Обама в съобщението си в Туитър във връзка със смъртта на лидера на Ал Каида, съобщи германският вестник "Рейн цайтунг”, цитиран от Фокус.
В съобщението бе посочено, че "Обама е виновен за избиването на хиляди невинни”.
Грешката бързо бе поправена, но докато това стане, съобщението бързо бе разпространено.
Ми то лъжа ли е ?
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Говорителят на германското правителство Щефен Зиберт обърка имената на Осама бин Ладен и на американския президент Барак Обама в съобщението си в Туитър във връзка със смъртта на лидера на Ал Каида, съобщи германският вестник "Рейн цайтунг”, цитиран от Фокус.
В съобщението бе посочено, че "Обама е виновен за избиването на хиляди невинни”.
Грешката бързо бе поправена, но докато това стане, съобщението бързо бе разпространено.
Ирландски бар. Двама седят на бара и си приказват:
– Откъде си?
– От село Блекстоун.
– Ха, какво съвпадение, и аз съм оттам! И на коя улица живееш?
– Оук драйв.
– Бре, съвпадение! И аз така. А как се казва баща ти?
– Шон.
– И моя. А майка ти?
– Присила.
– Ега ти съвпадението, и моята. И на кой номер на улицата живееш?
– 97.
– И аз...
Случаен посетител на бара поразен пита бармана:
– Какво става тука?
– А, нищо особено, братя О'Шонъри пак са се напили като кирки.
===================================
Седи си Цвети и изведнъж чува шум в главата си и пита:
- Кой е там?
- Аз съм червей мозъкояд!
- Какво правиш там?
- Гладувам!!!
За Великден Ердоган се обажда на Първанов да му честити празника, по съседски.
След поздравленията Ердоган казва:
- Ашколсун, аферим! - и затваря телефона.
Минава време, идва байрям. Първанов се обажда на Ердоган да му честити празника по съседски. След поздравленията, Ердоган отново казва:
- Ашколсун, аферим!
Първанов не издържа и пита:
- Добре де и предния път ми каза така и сега пак, какво ще рече това "ашколсун аферим"?
Ердоган отговаря:
- Ние за 500 години не успяхме да ви отучим да ядете свинско, а под ваше управление българите се научиха само за 20 години. Ето за това ви се възхищавам.
Коментар