IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Поста е в СТАВАЙТЕ, РОБОВЕ!

Първоначално изпратено от Aladdin
    Без да се майтапя трябва да знаете, че във форума е пълно със луди.
    Пускат пост с един ник и после си отговарят на същия пост с другия ник.
    ...дубрутру!
    自由西藏

Коментар

• „Заменките” на гори и земи от горския фонд да се прекратят веднага, предлага депутат

15 януари 2009 | 13:31 | Агенция "Фокус"

http://focus-news.net/?id=n1112540 "Основният аргумент на Калинов е засиленото обществено недоволство върху така наречените „заменки”, от които са облагодетелствани много лица. Васил Калинов предложи заменките да бъдат прекратени веднага, щом бъде приет закона на второ четене. Първоначалното предложение на комисията беше заменките да се прекратят от 1 март тази година.

Коментар

• Push me (remix) video
        Push me (original) video

Коментар

• Поста е в СТАВАЙТЕ, РОБОВЕ!

Без да се майтапя трябва да знаете, че във форума е пълно със луди.

Пускат пост с един ник и после си отговарят на същия пост с другия ник. Това си е за Карлуково.

Ще си спестя да не публикувам поста не толкова за да не отнеса някоя псувня колкото да не се занимавам после с луди
          Не е препоръка.

Коментар

• МИЛА МИ ЕЛЕНО!ЗНАЙ,ЧЕ ПОСЛЕ КОМУНЯГИТЕ И ДВЕТЕ СИ ОТЕЧЕСТВА СЪМ ОБИЧАЛ НАЙ-МНОГО ТЕБЕ...!СЕРжГЕЙ
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava

Студент отличник на мирен протест

Скинар - Провокатор

Коментар

• Студент отличник на мирен протест

Коментар

• "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                    Първоначално изпратено от wannarock
                    Първоначално изпратено от ceco_de
                    http://vbox7.com/play:25d9887e
                    тези цигани ли ни представят по-света??? не коректен репортажа !!!!
                    Миии циганите са 20% от България и имат български паспорт. Значи са българи
                    цигани има навсякъде по света - по твоята логика с тях може да има репортаж за много други държави - италия, франция и т.н. само че там това няма как да стане
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_1701325747

Чешкият автор: Запомнил съм България с турските клозети

News.bg се свърза със скандалния чешки скулптор Давид Черни, който представи страната ни като тоалетна в проекта на чешкото председателство „Ентропа
                      В отговора си той обяснява, че идеята за тоалетната е дошла от спомен от неговото детство. Заедно със същия този колега Черни е прекарал като деца няколко летни ваканции на българското Черноморие.
                      По думите му, България е една красива страна и всеки от екскурзията я е харесал много. Единственото нещо което ни учуди, бяха турските тоалетни, които - допълва Черни, като деца ние не можехме да разберем добре.
                      Впоследствие, посочва още той, заедно с моя колега, решихме, че въпросната тоалетна е единственото нещо, което според туристите различава България от останалите европейски страни.
                      Поради тази причина, продължава Черни, взехме решение да изобразим България по този начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от ceco_de
                        Миии циганите са 20% от България и имат български паспорт. Значи са българи

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco_de
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Две мутри си говорят:

-Брато, да знаеш снощи, кат' праихме секс с жената, тя докато ми беше отгоре, мен ми стана толкоз' готино, че не съм усетил как сам хванал пистолета, и кат' стрелях без да искам, а тя кат' се стегна... мноу яко!

-Ееее... верно ли бе!?Ще го пробвам и аз довечера!

На следващия ден двамата пак се срещат и първият вика:

-Как е, брато, пробва ли схемата?

-Мани, мани - отговорил другия - жената кат' се стресна... не стига, че ми отхапа пишката, ма ми се и насра на лицето!

Коментар

• вама гея тръгват на дълъг нощен полет. Когато всички заспиват единия гей казва:

-Айде да правим секс?!
                              -Луд ли си? Виж колко хора има!
                              -Да, но всички спят! Ето гледай..... ЕДНО КАФЕ, МОЛЯ!

(...пълна тишина...)

Почнали се и цяла вечер луд секс...

На сутринта стюардесата минава покрай пасажерите и вижда, че мъжът зад тях му е подута ужасно много бузата..

-Извинете, гогподине. Как сте?
                              -Боли ме зъбът от снощи!
                              -Защо не ме викнахте да Ви донеса аспирин??

-Дааа бе... аспирин ще искам аз.. Тука един пред мен кафе искаше и го ебаха цяла вечер аз аспирин ще искам!!

Коментар

• Прибира се майката след работа и пита детето:
                                - Я кажи, моето дете, какво стана днес?
                                - Ами какво ма, майко, днес към 5 часа като дойде леля Пенка комшийката с един хубав пеньоар и като се разсъблече, разсъблече, и татко като си извади това... това... това ма, майко...
                                - Достатъчно, довечера като дойдат баба ти и дядо ти - ще кажеш пред всички!
                                Събират се вечерта на семейна вечеря цялата рода и накрая майката казва:
                                - Хайде сега, моето момче, разкажи тука пред всички какво се случи днес?
                                - Ами какво ма, майко, днес към 5 часа като дойде леля Пенка комшийката с един хубав пеньоар и като се разсъблече, разсъблече, и татко като си извади това... това... това ма, майко... дето чичо Иван ти го слага в устата...

Коментар

Working...
                                X