If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„Заменките” на гори и земи от горския фонд да се прекратят веднага, предлага депутат
15 януари 2009 | 13:31 | Агенция "Фокус"
http://focus-news.net/?id=n1112540 "Основният аргумент на Калинов е засиленото обществено недоволство върху така наречените „заменки”, от които са облагодетелствани много лица. Васил Калинов предложи заменките да бъдат прекратени веднага, щом бъде приет закона на второ четене. Първоначалното предложение на комисията беше заменките да се прекратят от 1 март тази година.
тези цигани ли ни представят по-света??? не коректен репортажа !!!!
Миии циганите са 20% от България и имат български паспорт. Значи са българи
цигани има навсякъде по света - по твоята логика с тях може да има репортаж за много други държави - италия, франция и т.н. само че там това няма как да стане
Чешкият автор: Запомнил съм България с турските клозети
News.bg се свърза със скандалния чешки скулптор Давид Черни, който представи страната ни като тоалетна в проекта на чешкото председателство „Ентропа
В отговора си той обяснява, че идеята за тоалетната е дошла от спомен от неговото детство. Заедно със същия този колега Черни е прекарал като деца няколко летни ваканции на българското Черноморие.
По думите му, България е една красива страна и всеки от екскурзията я е харесал много. Единственото нещо което ни учуди, бяха турските тоалетни, които - допълва Черни, като деца ние не можехме да разберем добре.
Впоследствие, посочва още той, заедно с моя колега, решихме, че въпросната тоалетна е единственото нещо, което според туристите различава България от останалите европейски страни.
Поради тази причина, продължава Черни, взехме решение да изобразим България по този начин.
-Брато, да знаеш снощи, кат' праихме секс с жената, тя докато ми беше отгоре, мен ми стана толкоз' готино, че не съм усетил как сам хванал пистолета, и кат' стрелях без да искам, а тя кат' се стегна... мноу яко!
-Ееее... верно ли бе!?Ще го пробвам и аз довечера!
На следващия ден двамата пак се срещат и първият вика:
-Как е, брато, пробва ли схемата?
-Мани, мани - отговорил другия - жената кат' се стресна... не стига, че ми отхапа пишката, ма ми се и насра на лицето!
Прибира се майката след работа и пита детето:
- Я кажи, моето дете, какво стана днес?
- Ами какво ма, майко, днес към 5 часа като дойде леля Пенка комшийката с един хубав пеньоар и като се разсъблече, разсъблече, и татко като си извади това... това... това ма, майко...
- Достатъчно, довечера като дойдат баба ти и дядо ти - ще кажеш пред всички!
Събират се вечерта на семейна вечеря цялата рода и накрая майката казва:
- Хайде сега, моето момче, разкажи тука пред всички какво се случи днес?
- Ами какво ма, майко, днес към 5 часа като дойде леля Пенка комшийката с един хубав пеньоар и като се разсъблече, разсъблече, и татко като си извади това... това... това ма, майко... дето чичо Иван ти го слага в устата...
Коментар