IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обява за работа (не е шега)

Търговски представител
    Описание и Изисквания: мотивиран с опит в тарговиата с промишлени стоки,осигурен служебен транспорт,служебен телефон,личност с добри комуникативни качества,необходимо условие добро познаване на Софиа,шофиорска книшка кат Б,СТАЖ В ТАЗИ ОБЛАСТ МИНИМУМ 2 ГОДИНИ заплатата се формира от твърдо месечно възнаграждение - 600 лв +1,5% от оборота,работното време е 3 дена седмично.Фирмата се занимава от 1996 с дистрибуциа на обувки,като от 2004 е и директен вносител от Китаи,моля оферти само от сериозни кандидати.
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_1052922444

Румънските депутати се отказаха от нови коли заради бюджета

Румънските депутатите подготвят доста свит бюджет за 2009 г., предаде агенция Мидиа Факс.
      В него са включени 0 % разходи за коли и мебели, това съобщи председателят на парламента Роберта Анастасе.
      "Бюджетните разходи рефлектират на икономическата криза", каза още тя.

Коментар

• в темата за еврохолд :

Първоначално изпратено от Веско
        Боже, къде се набутах.

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            Държавата ме обича и аз я обичам,но това не е любов.Това е само секс.
            Лошото е че винаги сме в ролята на пасивния...
            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Държавата ме обича и аз я обичам,но това не е любов.Това е само секс.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско в темата за ЕУБГ
                Боже, къде се набутах.
                ХХАХАХА

Коментар

• Какво като сме в Европейския съюз!? Голяма част от хората все още живеят като в Съветския съюз!

Коментар

• "Юшченко подчерта, че енергийната война като цяло е много по-опасна от милитаристката, с използването на оръжие. " 20 януари 2009 | 23:11 | Агенция "Фокус"

http://focus-news.net/?id=n1115923

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Първоначално изпратено от Pastir
                      Първоначално изпратено от joda
                      Яз като бех манечко келешче (кото тоя пор), те така ме наклюва петело на баба ми, та ме водиха да ми баят, оти се бех депресирал .
                      Що не се обърне и не му набие един шут не мога да разбера?
                      Щот докат си манечок и глупав, акъло не ти стига, за да направиш най-логичното нещо. Хи-хи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                        Първоначално изпратено от joda
                        Яз като бех манечко келешче (кото тоя пор), те така ме наклюва петело на баба ми, та ме водиха да ми баят, оти се бех депресирал .
                        Що не се обърне и не му набие един шут не мога да разбера?

Коментар

• Първоначално изпратено от joda

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• Един програмист отишъл на гости на свой приятел - пиaнист. Пийнали и пиaнистът решил да покаже на приятеля си своето ново пиано. Седнал той и се разсвирил. След около час приключил с репертоара и се обърнал към задрямалия си гост:
                              - Е, какво ще кажеш?
                              Програмистът отворил едно око и отговорил:
                              - Абеее... Малко е тъпо това, че клавишите не са надписани, но от друга страна много ме изкефи, че Shift-a се натиска с крак.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Жената е като банкомат.
                                Пуска,ама на тоя дет има.

Коментар

Working...
                                X