If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
50 000 лева ще бъдат заложени в общинския бюджет на Пловдив за построяването на наказателен паркинг за каруци, научи "Стандарт". Дадено е място до пожарната в жк "Тракия". Каруците ще бъдат докарвани с паяк, а конете ще бъдат освобождавани. Санкцията ще удари талигари, които превозват строителни отпадъци.
Един човек имал коефициент на интелигентност 250 и бил страшно умен феномен постоянно комплексирал околните и решил да отиде на лекар. Влиза при доктора и му вика:
- Докторе така и така много ми е голям коефициента на интелигентност може ли да ми го свалите малко че постоянно комплексирам хората около мен.
- Може разбира се застанете на машината. Пуснал машината доктора и тя почнала да отброява 249.. 248.. 247 на доктора не му се чакало в стаята и отишъл до тоалетната, обаче там се заиграл с една сестра и по едно време се сетил и си вика:
- Леле аз го забравих тоя! Връща се върнал при пациента а машината показвала 10.. 9.. 8... Той бързо изтичал и я спрял обаче на 2. Притеснил се и започнал да бие шамари на човека да го свести.
- Жив ли си бе човече кажи нещо моля те.
Човека се свестил и казал:
- Само ЦСКА!
Българинът има две фундаментални черти, които го определят като отделна порода сапиенс.
1. Да не се мина.
2. Да не ме фанат.
Подредил съм ги по важност, но м/у тях има и следните зависимости.
А. Ако се мина, важното е да не ме фанат.
В. Ако ме фанат, важното е да не съм се минал.
С. Ако не се мина и не ме фанат, значи съм най-големия.
D. Ако се мина и ме фанат, значи съм мноо зле.
Автобус на "Биомет", пътуващ по линията София – Варна, тръгнал в 13,00 ч. на 27.01.2009, е отвлечен на 80 километра от София, съобщи Цвятко Джонгов, читател на Dnes.bg, в мейл до редакцията.
От фирмата превозвач заявиха:
"Информацията ви е вярна, имаме проблем и уведомихме полицията".
По информация на нашия читател, мъж с пистолет със заглушител спрял автобуса и наредил на всички пътници да се свържат с приятели и медии за привличане на медийно внимание.
По първоначална информация мъжът има семеен проблем с бременна съпруга или приятелка.
До този момент няма убити или ранени.
Автобусът е спрял някъде след третия тунел на магистрала "Хемус".
Пред наш репортер от МВР съобщиха, че знаят за инцидента с автобуса, но всички подробности научават от Dnes.bg.
От там изразиха молба при получаване на още информация тя да бъде предадена в МВР.
абе ненормалнико, отиди да се прегледаш, съвсем сериозно ти говоря
имаш някакви психически увреждания, които са ти объркали напълно преценките ..
Коментар