IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Самия Агент Гоце е един виц.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      Коле, кое му е бравото?! това не е виц
      Браво на орка, за дето го е постнал...
      тоа селяк, трябва да се усмива ВСЕКИ път, като се напиня да каже нещо умно !!!
      ... Наистина тъжното е, че ни е президен в момента...
      ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от орка
        http://ivanbedrov.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

След срещата в Ханой с виетнамския си колега Нгуен Мин Чиет българският президент Георги Първанов е заявил, че България ще окаже експертна помощ на Виетнам в областта на съдебната система.

Някои определиха това изречение като най-краткия виц на 2009-та.
        Ахахаххахаааа ... Браво...
        Коле, кое му е бравото?! това не е виц

След два дни президентът и почти половината правителство заминават за Москва. Очаквайте и от там добри новини. Като например ето тази – че руската федерация ще окаже експертна помощ на България в областта на спазването на човешките права. Това, че се усмихвате, не означава, че ситуацията е смешна.

Сряда, 2009, Февруари 4
        Google и Пътеписите на Първанов
        Георги Първанов а.к.а Гоце щял да представи в Москва книгата си "България в глобалния свят".

Пътеписи! Няма какво друго да е.

Напишете в Google "Георги Първанов книга". Вероятно очаквате да попаднете на подробности по пътеписите на Първанов. Да, ама Не. Първият резултат е за папката "Гоце", вторият - за Червената книга.

Ах, този империалистически Google!

Добре, че един от орденоносците на Първанов издава вестник. В "Стандарт" ще откриете подробности, докато официалният сайт на президента няма "нито ред, нито знак" по темата.

Предговорът на пътеписите е написан от Евгени Примаков - бивш шеф на КГБ, сега председател на Руската търговско-промишлена палата. Примаков е нещо като най-малкото общо кратно на Тройната коалиция.

Симеон Сакскобургготски признава, че го познава от преди промените. В биографичната книга на Иван Палчев за Ахмед Доган има снимка на Доган и Примаков - сами, на маса. На третия пък му пише предговори... Важен човек!

Очаквайте следващия епизод, когато Примаков ще дойде в България и ще получи орден "Стара планина".
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
          http://ivanbedrov.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

След срещата в Ханой с виетнамския си колега Нгуен Мин Чиет българският президент Георги Първанов е заявил, че България ще окаже експертна помощ на Виетнам в областта на съдебната система.

Ахахаххахаааа ... Браво...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Събудил се мечо след зимен сън и съответно му се е@е та две не вижда.
            Обикаля из гората и търси нещо живо. Намерил ежко, хванал го, върти и го
            оглежда.
            - Абе ти п@тка имаш ли?
            Ежко се успокоил:
            - Ми не.
            - А от къде каза не?
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от MILOM
              Горкичкия-От един женски форум:
              " Отидохме с моя да се поразходим. След третата минута, той каза, че му е скучно и ме завлече в мола на пазар. Купи си два чифта обувки, тениска, панталони и колан. От Пикадили взе диетични хлебчета (той е на диета). Вкъщи премери всичко още веднъж. Разстрои се, че нямало какво да носи. Не говори с мен цялата вечер, след това каза, че е изморен и го боли глава, така че секс няма да има...
              Чудя се, ако му подаря цветя, това ще помогне ли? Или по-добре шоколад?"
              това някакъв гей форум ли е?
              Това е виц.
              виц за гейове?
              Хахаха, не е за гейове, това може да се преразкаже за някой наш пишман инвеститор.
              За да понесе по-леко загубата от грешни инвестиции и най-вече репа е пробвал шопинг терапия, след като е прахосал и последните си пари му се е наложило да е на диета, а след такъв финансов удар в комбинация с липса на храна то 100% го боли глава не му се прави секс.
              Грамотен, освен пари има и други неща в живота

Коментар

• http://ivanbedrov.blogspot.com/2009/02/blog-post.html

http://imoti.start.bg
                http://pravo.start.bg
                [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    " Отидохме с моя да се поразходим. След третата минута, той каза, че му е скучно и ме завлече в мола на пазар. Купи си два чифта обувки, тениска, панталони и колан. От Пикадили взе диетични хлебчета (той е на диета). Вкъщи премери всичко още веднъж. Разстрои се, че нямало какво да носи. Не говори с мен цялата вечер, след това каза, че е изморен и го боли глава, така че секс няма да има...
                    Това е виц.
                    виц за гейове?
                    Хахаха, не е за гейове, това може да се преразкаже за някой наш пишман инвеститор.
                    За да понесе по-леко загубата от грешни инвестиции и най-вече репа е пробвал шопинг терапия, след като е прахосал и последните си пари му се е наложило да е на диета, а след такъв финансов удар в комбинация с липса на храна то 100% го боли глава не му се прави секс.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                      Това е виц.
                      виц за гейове?

Коментар

• Първоначално изпратено от ora4a
                        ОХОО, ЩОМ МИ ДАВАШ СТАТИЯ НА ХЪРСЕВ; СИ МИ ЯСЕН КОЛКО СТРУВАШ; РАЗГОВОРА ОТТУК НАТАТЪК СТАВА БЕЗСМИСЛЕН!
                        САМО ДА ТИ КАЖА ЗА СВЕДЕНИЕ; ЧЕ ХЪРСЕВ НЯМА КВАЛИФИКАЦИЯ ДА ИЗЧИСТИ ЕДИН КЛОЗЕТ; А ТИ МИ ГО ЦИТИРАШ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕМИ... БЕЗ КОМЕНТАР; ЯСЕН СИ МИ!
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• хахахаха, добър е ейсън!

Първоначално изпратено от acen1975
                          .само тва недей ми цитира тва,че се гмуркам в интернет и излизам от твоя компютър и почвам да те шокам по канчето,дорде ти уври мозъка и дорде ти измия промиването му.
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Тъжна, но поучителна история за алчността...Генко я разказа.
                            Стоя на аерогарата, ще посрещам жената от Италия. Обаче има голямо закъснение. От скука почвам да се разхождам и стигам до "Заминаващи". Някакъв човек ме спира и моли за малко да съм му пазел куфара, докато той идел до тоалетната. Съгласявам се не съвсем охотно, но нали трябва да сме хора. Стоя и чакам, минават 15 минути и почва да ми писва. И отивам при един от гранична полиция и обяснявам ситуацията. Граничарят ме поканва в една стая за оформяне на протокола, взима ми име, лични данни...Стигаме до съдържание на куфара, отваря ме и....вътре пълно с пачки. Почвам да се псувам!!! - как може да съм такъв идиот, тихичко да си бях излязал, щях да си взема такси на 10лв за километър, че ако искам и до морето...Граничарите само се спогледоха и почнаха да тъпчат по джобовете си пачки, а на мен ми текат слюнките...
                            - КВО СТОИШ! Прибирай и ти, ангел-хранителю наш....
                            Почвам моменталически и аз да прибирам пачки, взимам-пъхам, взимам пъхам, като за световното....
                            Събуждам се - цялото одеяло съм си напъхал в гащите...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              Първоначално изпратено от Вълчо-34
                              Първоначално изпратено от polki
                              ами смешното е , че момченцата станаха госпожички и търсят силно женско рамо да поплачат
                              А бе не е лошо толкова, аз поплача поплача и понеже ми тежка главата почна да падам надолу... :-)
                              вълчо , не ти отива да плачиш на рамото на червената шапчица - я си влез в ролята
                              :-)))
                              Като падна надолу и се успокоя, забравям ролята...:-)
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83
                                И кое му е смешното на вица
                                Това е виц.
                                Нямаше да е смешно,ако мъж разказваше това за жена си-ако има женени във форума съм сигурен,че това е реално преживяване за 99% от тях-като се почне от покупките,през вечните диети и боляща глава.Хайде стига толкова съм се обяснявал-приятен следобед на всички.

Коментар

Working...
                                X