Самия Агент Гоце е един виц.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от wannarockКоле, кое му е бравото?! това не е виц
тоа селяк, трябва да се усмива ВСЕКИ път, като се напиня да каже нещо умно !!!
... Наистина тъжното е, че ни е президен в момента...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от оркаhttp://ivanbedrov.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
След срещата в Ханой с виетнамския си колега Нгуен Мин Чиет българският президент Георги Първанов е заявил, че България ще окаже експертна помощ на Виетнам в областта на съдебната система.
Някои определиха това изречение като най-краткия виц на 2009-та.
След два дни президентът и почти половината правителство заминават за Москва. Очаквайте и от там добри новини. Като например ето тази – че руската федерация ще окаже експертна помощ на България в областта на спазването на човешките права. Това, че се усмихвате, не означава, че ситуацията е смешна.
Сряда, 2009, Февруари 4
Google и Пътеписите на Първанов
Георги Първанов а.к.а Гоце щял да представи в Москва книгата си "България в глобалния свят".
Пътеписи! Няма какво друго да е.
Напишете в Google "Георги Първанов книга". Вероятно очаквате да попаднете на подробности по пътеписите на Първанов. Да, ама Не. Първият резултат е за папката "Гоце", вторият - за Червената книга.
Ах, този империалистически Google!
Добре, че един от орденоносците на Първанов издава вестник. В "Стандарт" ще откриете подробности, докато официалният сайт на президента няма "нито ред, нито знак" по темата.
Предговорът на пътеписите е написан от Евгени Примаков - бивш шеф на КГБ, сега председател на Руската търговско-промишлена палата. Примаков е нещо като най-малкото общо кратно на Тройната коалиция.
Симеон Сакскобургготски признава, че го познава от преди промените. В биографичната книга на Иван Палчев за Ахмед Доган има снимка на Доган и Примаков - сами, на маса. На третия пък му пише предговори... Важен човек!
Очаквайте следващия епизод, когато Примаков ще дойде в България и ще получи орден "Стара планина".Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаhttp://ivanbedrov.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
След срещата в Ханой с виетнамския си колега Нгуен Мин Чиет българският президент Георги Първанов е заявил, че България ще окаже експертна помощ на Виетнам в областта на съдебната система.
Някои определиха това изречение като най-краткия виц на 2009-та.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MILOMГоркичкия-От един женски форум:
" Отидохме с моя да се поразходим. След третата минута, той каза, че му е скучно и ме завлече в мола на пазар. Купи си два чифта обувки, тениска, панталони и колан. От Пикадили взе диетични хлебчета (той е на диета). Вкъщи премери всичко още веднъж. Разстрои се, че нямало какво да носи. Не говори с мен цялата вечер, след това каза, че е изморен и го боли глава, така че секс няма да има...
Чудя се, ако му подаря цветя, това ще помогне ли? Или по-добре шоколад?"
За да понесе по-леко загубата от грешни инвестиции и най-вече репа е пробвал шопинг терапия, след като е прахосал и последните си пари му се е наложило да е на диета, а след такъв финансов удар в комбинация с липса на храна то 100% го боли глава не му се прави секс.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
http://ivanbedrov.blogspot.com/2009/02/blog-post.html
Някои определиха това изречение като най-краткия виц на 2009-та.
Коментар
-
Negramoten
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MILOMГоркичкия-От един женски форум:
" Отидохме с моя да се поразходим. След третата минута, той каза, че му е скучно и ме завлече в мола на пазар. Купи си два чифта обувки, тениска, панталони и колан. От Пикадили взе диетични хлебчета (той е на диета). Вкъщи премери всичко още веднъж. Разстрои се, че нямало какво да носи. Не говори с мен цялата вечер, след това каза, че е изморен и го боли глава, така че секс няма да има...
Чудя се, ако му подаря цветя, това ще помогне ли? Или по-добре шоколад?"
За да понесе по-леко загубата от грешни инвестиции и най-вече репа е пробвал шопинг терапия, след като е прахосал и последните си пари му се е наложило да е на диета, а след такъв финансов удар в комбинация с липса на храна то 100% го боли глава не му се прави секс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MILOMГоркичкия-От един женски форум:
Чудя се, ако му подаря цветя, това ще помогне ли? Или по-добре шоколад?"Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ora4aОХОО, ЩОМ МИ ДАВАШ СТАТИЯ НА ХЪРСЕВ; СИ МИ ЯСЕН КОЛКО СТРУВАШ; РАЗГОВОРА ОТТУК НАТАТЪК СТАВА БЕЗСМИСЛЕН!
САМО ДА ТИ КАЖА ЗА СВЕДЕНИЕ; ЧЕ ХЪРСЕВ НЯМА КВАЛИФИКАЦИЯ ДА ИЗЧИСТИ ЕДИН КЛОЗЕТ; А ТИ МИ ГО ЦИТИРАШ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ТЕМИ... БЕЗ КОМЕНТАР; ЯСЕН СИ МИ!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
хахахаха, добър е ейсън!
Първоначално изпратено от acen1975.само тва недей ми цитира тва,че се гмуркам в интернет и излизам от твоя компютър и почвам да те шокам по канчето,дорде ти уври мозъка и дорде ти измия промиването му.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Тъжна, но поучителна история за алчността...Генко я разказа.
Стоя на аерогарата, ще посрещам жената от Италия. Обаче има голямо закъснение. От скука почвам да се разхождам и стигам до "Заминаващи". Някакъв човек ме спира и моли за малко да съм му пазел куфара, докато той идел до тоалетната. Съгласявам се не съвсем охотно, но нали трябва да сме хора. Стоя и чакам, минават 15 минути и почва да ми писва. И отивам при един от гранична полиция и обяснявам ситуацията. Граничарят ме поканва в една стая за оформяне на протокола, взима ми име, лични данни...Стигаме до съдържание на куфара, отваря ме и....вътре пълно с пачки. Почвам да се псувам!!! - как може да съм такъв идиот, тихичко да си бях излязал, щях да си взема такси на 10лв за километър, че ако искам и до морето...Граничарите само се спогледоха и почнаха да тъпчат по джобовете си пачки, а на мен ми текат слюнките...
- КВО СТОИШ! Прибирай и ти, ангел-хранителю наш....
Почвам моменталически и аз да прибирам пачки, взимам-пъхам, взимам пъхам, като за световното....
Събуждам се - цялото одеяло съм си напъхал в гащите...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от polkiами смешното е , че момченцата станаха госпожички и търсят силно женско рамо да поплачат- я си влез в ролята
Като падна надолу и се успокоя, забравям ролята...:-)И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobsan83И кое му е смешното на вица
Първоначално изпратено от MILOMПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от MILOMГоркичкия-От един женски форум:
Чудя се, ако му подаря цветя, това ще помогне ли? Или по-добре шоколад?"http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар