Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
[img]Космодиск
"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина."
"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам."
"Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката."
"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."
"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада."
"Сложиха ми го и след малко болката премина."
"Изпитвах невероятни болки отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."
"С него съм дори и на вилата."
"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."
"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."
"Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."
"Отзад ми е вече пет години."
"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина."
"Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи."
"Става и за мъже."
"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволствие."
"Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната."
"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз."
"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време."
"Ако не те оправи ти връщат парите."
[/img]
Коментар
-
Бихте ли дали $ 42000 (начална цена !) за чифт счупени очила или за протрити сандали?
Аз бих, ако съм сигурен че те са (наистина!) от малкото вещи, които е имал Махатма Ганди.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/7886389.stm
Mahatma Gandhi's iconic spectacles, which he once said gave him "the vision to free India", are to be sold at an auction in New York.
A pair of the Indian independence leader's sandals and his pocket watch also form part of the sale next month.
Auctioneers have put an estimate of Ј30,000 ($42,000) on the items but expect the winning bid to be higher.
Because Gandhi had so few possessions, the sale is expected to attract huge attention from across the world.Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
Negramoten
-
Negramoten
Нека модераторите преди да трият да поглеждат какво трият, покрай AdBlock Plus са ми изтрили и този линк: http://www.youtube.com/watch?v=Gy8-tcAQeSc
Коментар
-
Anton Chigurh
Коментар
-
1. "Използването на дебитната карта като стъргалка за лед, подложка за горещи напитки, линийка за чертане, ножче за рязане или като средство за очертаване на бели кокаинови черти е неуместно и може да доведе до повреда на физическия носител"
2. "Моля, не се опитвайте да триете тъмната лента на гърба на дебитната крата - това е магнитна линия, а не ваучер за презареждане на Прима"
3. "Моля не пъхайте в отвора на банкомата нищо друго, освен дебитни или кредитни карти. Пъхането на лични карти, шофьорски книжки, касови бележки или войнишки медальони няма да ви осигури желаната сума.
4. "Банкоматите не осребряват лотарийни билети или тото-фишове. Безмислено е да пробвате и със Смарт карти на Шел или Била"
5. "Банката не е дружество за топлинно счетоводство и не може да ви обясни защо сметката за парното този месец е толкова голяма. Не мислим че и самото дружество за топлинно счетоводство може"
6. "Не замерваме водомери, не сменяме бушони, не извършваме авто-монтьорски услуги, не знаем защо GSM-а ви не работи (а как тогава ни звъните от него?), нямаме специалисти по къртене, чистене, саниране, извозване на битови отпадъци, нито пък си имаме идея защо вестникът ви не е пристигнал"
7. "Ние сме банка, по дяволите, телефонът на телефонни услуги е 144"
8. "B-connect е услуга на мобилен оператор, а не телефон за свързване с нашата банка. Въпреки това ви поздравяваме за отличните познания по английски език"
9. "ПИН кодът ви е четирицифрено число, което само вие знаете. Номерът на картата не е ПИН код. ПИН кодът ви също не е номер на картата"
10. "При желание да теглите суми от вашата сметка на гише, моля носете със себе си документ за самоличност. Показанията на жена ви не са достатъчни, за да сме сигурни, че това сте вие. Нито пък снимка на маса с шефа на клона"
11. "Моля не разпитвайте охраната на входа или санитарните служители за салдото по текущата ви сметка - има други служители в сградата, които могат да са ви много по-полезни"
12. "Голямото електронно табло в кредитния салон показва информация за предлаганите от банката котировки. Не можем да пуснем любимия ви сериал на него. Охраната и служителите не знаят дали Мелинда се е целувала с Диего"
13. "Ако искате нашите служители да ви познават по име и поздравяват всекидневно по телефона, просто пропуснете да платите месечната си вноска по кредита"
14. "Погашенията на лихви и главница се извършват единствено в брой или чрез превод чрез легитимни платежни средства. Селскостопанска продукция, домашна ракия, плетени вълнени чорапи или автограф на Дейвид Бекъм не се признават за валидно платежно средство. Въпреки това, благодарим за червеното вино"Life won't wait for you.
Коментар
-
Празненство в офиса за рождения ден на Млекаря:
http://www.youtube.com/watch?v=2SJM1AjfpmM
Както виждате Св. Нагъзаки е с черен цвят на кожата и доста едър.....
Сега разбрах най-сетне защо Млекаря само за него бълнува....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от MILOMОграбен е склад с Виагра. При задържането на закоравелите престъпници се оказало, че не са въоръжени, но много опасни.
Коментар
Коментар