Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: какооо какооо
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от ХайърсъзовЛюбимия ми брутален виц :
Едно детенце се прибира от училище , влиза и от вратата вика :
- Мамооо , мааамооо имам шестииицааа !!!
Тя отговаря пренебрежително :
- Хм , кво се кефиш , нали знаеш че си болен от рак!
Още докато бебето се стича по стената, акушерът заливайки се от смях и тупайки се по бедрото едвам процежда:
- Майтап бе, мъртвородено беше.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от ХайърсъзовЛюбимия ми брутален виц :
Още докато бебето се стича по стената, акушерът заливайки се от смях и тупайки се по бедрото едвам процежда:
- Майтап бе, мъртвородено беше.
Коментар
-
статияте е от личния ми архив и е излязла в ежедневник през 2001 г.!!!
15 депутати са излъгали, че имат висше образование през 1997-2001 г. , когато са подавали документи в канцеларията на парламента. По закон за да си депутат, не е нужно да си залягал над науката в университетски "тухли". По-паметливите с умиление си спомнят дружинката на БЗНС "Никола Петков" във ВНС, която се гордееше с това, че не е доучила, защото комунистите й пречели.
Модата на това оправдание обаче отмина и депутатите напират да се изкарат колкото се може по-учени. Това най-вероятно е причината доскорошният заместник на зеления Александър Каракачанов, а сега дясна ръка на Порточанов - Валентин Симов, от 3 г. да се води политолог, въпреки че се е дипломирал в НБУ едва преди 2 месеца.
При встъпването си в длъжност всички депутати са описали житието-битието и кариерата си в кратка автобиография. Никой обаче не се е усъмнил в депутатската честност, за да им поиска копие от дипломата.
От това какво са написали като професия, трудно може да се проумее какво са работили депутатите като обикновени граждани.
Така например шефът на комисията по вероизповедания
Иван Сунгарски се е писал автодиагностик
На прост език това се нарича монтьор.... Смутено се питаме и какъв точно е дон Цеци. Мислехме, че е затворник. В четвъртък се оказа, че пак е депутат. Според справката в НС професията на циганския водач е преводач.
Най-неясното съчетание на професия и специалност обаче е при синия депутат и бивш митничар Георги Шишков. Той е мениджър по професия, но по специалност - треньор и икономист
Няколко души пък се кипрят в Интернет със специалност политик(!). Сред тях е земеделецът Жеко Стоянов, станал известен комай само с това, че последен (засега) напусна ПГ на СДС. Къде по-достойно е постъпил народният трибун и настоящ вожд на едно от земеделските крилца Петко Илиев. Той не се е притеснил да си признае, че е бивш миньор.
Най-колоритно обаче е в синята група. Там съжителстват диригент, специалист по сервиз на рентгени, управител на заведение за обществено хранене, телефонен техник, който едновременно с това се е писал и политик.
Първоначално изпратено от be_googleИСТИНСКИ БРУТАЛНО .... БЕШЕ ... НО ГЕРБ ЩЕ НАПЪЛНИ ПАРЛАМЕНТА С ... АКАДЕМИЦИ??!!!
Иван Сунгарски
Иван Сунгарски е роден на 2 март 1946 г. в София.
Завършва средно образование.
Работи 20 години като автодиагностик ......Депутат от СДС в 37-то и 38-то народно събрание. Председател на парламентарната комисия по правата на човека, вероизповеданията и по жалбите и петициите на гражданите.
От 1997 г. е председател на Национално движение "Екогласност".
Женен, с две деца.
Ползва английски и руски език.
шеф на Комисията по вероизповеданията е АВТОМОНТЬОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Все едно асен12345 да стане шеф на КФН?!!!!!!
БАСИИИИИИИИИИИИИИИИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовЛюбимия ми брутален виц :
Коментар
-
Би-Гугъл
Би Гугъл е роден на 9 Септември 1944 г. в ......на полето, в което лошо нема, само дето си ударил главата яко на един камък.
Опитва се да завърши начално и средно образование. Накрая получава килийно такова.
Работи 20 години като бездарник подкрепен от БС(К)П.
Депутат от БСП. Председател на парламентарната комисия по Улесняване на БСП Корупцията.
От 1997 г. е председател на Национално движение "Спасете дебилите".
Изоставен от жена си с думите "Ама тъпагьоз ей".
Език: Опитва се да ползва български и чат пат цигански.
Сексуална ориентация: Много БИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoНищо странно не виждам Фикрет Шабанов да е зам.прецедател на Комисия по културата в България?
Първоначално изпратено от destiny x
ИСТИНСКИ БРУТАЛНО .... БЕШЕ ... НО ГЕРБ ЩЕ НАПЪЛНИ ПАРЛАМЕНТА С ... АКАДЕМИЦИ??!!!
Иван Сунгарски
Иван Сунгарски е роден на 2 март 1946 г. в София.
Завършва средно образование.
Работи 20 години като автодиагностик, комплексен бригадир и началник на сервиз в Мототехника в София.
Депутат от СДС в 37-то и 38-то народно събрание. Председател на парламентарната комисия по правата на човека, вероизповеданията и по жалбите и петициите на гражданите.
От 1997 г. е председател на Национално движение "Екогласност".
Женен, с две деца.
Ползва английски и руски език.
Коментар
Коментар