Биолозите, които създадат щам на вирус, предизвикващ при жените алергия към парите, лично аз ще предложа за Нобелова награда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Младо момиче от провинцията започва работи като секретарка. Бившата секретарка я въвежда в работата: "Eто това е твооето работно място, ето това е фоаето, ето това е барчето където ще приготвяш кафето, това е пък лоби барчето, в което стои алкохола, който ще поднасяш на ВИП гостите на Шефа, а това е стаята на Шефа..."
Изведнъж момичето попитало: "а шефааа къдей бйее?!"
Бившата секретарка отговорила: "Мене на дивана а теб още незнам"
Коментар
-
Британци се молят за работа у нас
Градинари от Острова и немски елтехници се записват в бюрата по труда
Британски градинари, испански готвачи и немски елтехници си търсят работа у нас. Заради кризата те трудно могат да си намерят препитание в родината, обясниха от Агенцията по заетостта. Чужденците, които са предимно с ниска квалификация, се записват в бюрата по труда с надеждата да им намерят подходящи оферти. "Безработицата в Испания е 14%, а тази у нас е малко над 6%. Все повече български емигранти се завръщат, но и чужденци идват да работят у нас", потвърди пред "Стандарт" социалният министър Емилия Масларова. В Германия и Испания има много съкратени в търговията и услугите, които са пристигнали у нас. Засега обаче няма случай банкери или икономисти да изоставят Лондонското сити, за да се трудят у нас.
.................................................. .................................................. ....
Нямам думи .
Коментар
-
niki5
-
Скъпи съпруже,
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.
Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.
Миналата седмица, когато се прибра от работа не забеляза, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не мо докосна. Или ми изневеряваш, или не ме обичаш, което и да е от двете няма значение.
П.С. Ако се опитваш да ме намериш, недей. С БРАТ ти се преместихме в Западна Вирджиния. Приятен живот!
Подпис: Бившата ти жена
Отговорът:
Скъпа бивша съпруго,
Твоето писмо е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през последните години. Наистина бях женен за теб седем години, въпреки че може да
поспорим колко добра съпруга си била.
Гледам телевизия, за да заглуша постоянното ти мрънкане (но не помага).
Наистина забелзах, че си се постригала миналата седмица. Първата ми мисъл обаче беше, че приличаш на мъж, а майка ми ме учила “когато не
мога да кажа нещо добро, да замълча”. Когато сготви любимото ми ядене, явно си ме объркала с БРАТ ми, защото не ям агнешко от седем години.
Отидох да спя, защото етикета $49,99 на новото ти бельо още стоеше.
Молех се да е съвпадение, че брат ми ми взе $50 назаем същата сутрин.
Въпреки всичко това, аз още те обичах и смятах, че може да го преодолеем. Затова, когато разбрах, че съм спечелил 10 милиона долара от тотото, напуснах работа и купих два билета до Ямайка. Когато се прибрах обаче, теб вече те нямаше.
Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се да получиш това, което винаги си искала. Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо няма да получиш и стотинка от мен.
П.С. Не знам дали съм ти казвал, но брат ми Карл, всъщност е роден Карла. Надявам се това да не е проблем.
Подпис: Червив с пари и СвободенLife won't wait for you.
Коментар
-
"Бизнесът" иска по-висок ДДС !!! Данъкът върху добавената стойност (ДДС) да бъде увеличен над сегашните 20% ...
Това 100% е за тук ... http://www.monitor.bg/article?id=189136
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Negramoten
Глобявали наред водач на име Право Язды, което на полски означава шофьорска книжка
22 Февруари 2009
Ирландската полиция, която от доста време издирва злостен нарушител на правилата за движение по пътищата на име Право Язды, най- сетне разкри причината той да не бъде намерен- просто никога не е съществувал.
Шофьор, фигуриращ в базата данни на пътната полиция на Ирландия под името Право Язды е издирван в много графства за превишение на скоростта и неплатени глоби за паркиране. Всеки път обаче нарушителят, регистриран на множество адреси, успявал да избегне наказанието.
Догадката, разкрила необяснимата тайна, озарила един от полицаите, който поназнайвал полски език - той се плеснал по челото и обяснил на колегите си, че Право язды /prawo jazdy/ на полски означава " Шофьорска книжка", а не името и фамилията на реален човек.
Под името, което можем да преведем по простому като "Шофьорска книжка" или " Право за управление на МПС" в полицейската база данни на Ирландия фигурират повече от 50 души. След като разгадали мистерията, полицаите изпратили циркулярно писмо до всички участъци в страната.
Работата е там, че след встъпването на Полша в Европейския съюз през 2004 година емигрантите могат да използват в Ирландия шофьорските си книжки, издадени в Полша. И не само в Ирландия, но и във всички страни от съюза.
След като историята стана ясна, несъществуващият Право Язды се превърна в култов персонаж сред поляците в Ирландия, които са най- голямата общност сред имигрантите там.
Коментар
Коментар