IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Топалов смаза Камски!
    Това не е нито бисер, нито виц а самата истина
    Life won't wait for you.

Коментар

• Топалов смаза Камски!
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        След вълна Х,следва вълна У и вълна Й.
        хахахаа so true

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
          Първоначално изпратено от boshko
          Първоначално изпратено от Jay Gould
          Тия лакейчета от медиите ни взеха съвсем за канарчета бе?! То бива бива да ближат гъз ама това вече е върха

"СТАНДАРТ"

Британски градинари, испански готвачи и немски елтехници си търсят работа у нас. Заради кризата те трудно могат да си намерят препитание в родината, обясниха от Агенцията по заетостта. Чужденците, които са предимно с ниска квалификация, се записват в бюрата по труда с надеждата да им намерят подходящи оферти. "Безработицата в Испания е 14%, а тази у нас е малко над 6%. Все повече български емигранти се завръщат, но и чужденци идват да работят у нас", потвърди пред "Стандарт" социалният министър Емилия Масларова. В Германия и Испания имаЛо много съкратени в търговията и услугите, които са пристигнали у нас.

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=268027
          ХАХАХАХА не мога да повярвам. Ебаси гаврата! :shock:

......лелелелеееееее немога да повярвам !!!

Ройтерс: БГ-пенсионерите на море - популистки ход
          26 февруари 2009
          България ще осигури белзплатна почивка на 5000 пенсионери, но според критиците днешното решение на ръководеното от социалистите правителство, е популистки ход, насочен към основните й избиратели, преди парламентарните избори по-късно тази година.
          Това посочва Ройтерс, цитирана от БГНЕС, по повод решението на кабинета да изпрати на почивка няколко хиляди възрастни хора.
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• 0.1л — demo.
            0.25л — trial version.
            0.5л — personal edition.
            0.7л — professional edition.
            1.0л — network edition.
            1.75л — enterprise.
            3л — for small business.
            5л — corporate edition.
            Бутилка ракия — home edition.
            Зелева чорба сутринта — Recovery tool.
            Мезе — plugins.
            Бира — patch.
            Coca-cola, Fanta, 7-UP — trojan viruses

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
              Първоначално изпратено от Jay Gould
              Тия лакейчета от медиите ни взеха съвсем за канарчета бе?! То бива бива да ближат гъз ама това вече е върха

"СТАНДАРТ"

Британски градинари, испански готвачи и немски елтехници си търсят работа у нас. Заради кризата те трудно могат да си намерят препитание в родината, обясниха от Агенцията по заетостта. Чужденците, които са предимно с ниска квалификация, се записват в бюрата по труда с надеждата да им намерят подходящи оферти. "Безработицата в Испания е 14%, а тази у нас е малко над 6%. Все повече български емигранти се завръщат, но и чужденци идват да работят у нас", потвърди пред "Стандарт" социалният министър Емилия Масларова. В Германия и Испания имаЛо много съкратени в търговията и услугите, които са пристигнали у нас.

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=268027
              ХАХАХАХА не мога да повярвам. Ебаси гаврата! :shock:

......лелелелеееееее немога да повярвам !!!

Коментар

• ...
                自由西藏

Коментар

• [quote="MILOM"]
                  Първоначално изпратено от boshko
                  Както се казва в древните книги-всички жени са ........,просто цената им е различна.
                  Приближава мъж в бара до супер мацка и я пита, дали би си легнала с него за милион лева. Мацката веднага отговаря утвърдително.Следващ въпрос дали би си легнала с него за 10 лв.
                  - Господине , Вие за каква ме вземате?- пита тя
                  - Каква си вече е ясно.В момента се пазарим за цената ;-)
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                    Първоначално изпратено от dnb
                    Първоначално изпратено от Кака Дечка
                    Сещам се за филма "Неприлично предложение", (който не съм гледала, но са ми разказвали), и смея да твърдя, че за 1 милка, пък била и в лева, дори и Иветка ще върже ;-)
                    ) за шоколад милка ли става дума?
                    Както се казва в древните книги-всички жени са ........,просто цената им е различна.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                      Първоначално изпратено от Кака Дечка
                      Сещам се за филма "Неприлично предложение", (който не съм гледала, но са ми разказвали), и смея да твърдя, че за 1 милка, пък била и в лева, дори и Иветка ще върже ;-)
                      ) за шоколад милка ли става дума?

Коментар

• Три часа през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж се звъни на вратата. Мъжът, псувайки, отива да отвори. На прага стои мъж, очевидно пийнал:
                        - Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш.
                        - Абе, човек, ти полудя ли! Три часа през нощта е! Ходи помоли някой друг.
                        Връща се мъжът в леглото и жена му го пита:
                        - Кой беше?
                        - Някакъв идиот, искаше да го бутна.
                        - И ти какво направи?
                        - Пратих го на майната му!
                        - Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека!
                        Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл. Слиза на двора, а там пълна тъма. Вика:
                        - Ей, приятел! Къде си?!
                        От тъмнината:
                        - Тук съм! Ела тук!
                        - Къде тук?
                        - Тука бе, на люлките!

Коментар

• Примерен предбрачен договор

Аз, долуподписаната, с ясна мисъл и добра памет, се задължавам:

1. Послушно да имитирам оргазъм в тези случаи (които са малко вероятни), в които не изпитвам такъв, след като моят пиян мъж „цели” пет минути се вторачва в мен, диша тежко и хрипти като стар астматик.

1.01 Да реагирам така, както гладна кокошка сънува просо.
                          1.02 Да не искам никакви "предварителни ласки".

2. Аз съм напълно съгласна да поемам цялата вина върху себе си, тъй като това се явява основната роля на жената във взаимоотношенията й с мъжа. Така, например, жената е виновна, когато мъжът й се е ударил в банята или любимият му футболен отбор пада. Това се обяснява със сложни научни факти, недостъпни за женския ум. Женската вина намалява само, когато по време на произшествието тя не се намира наблизо.

3. Всеки път, когато се съберем с приятели, аз съм длъжна да разказвам за повишената сексуалност на мъжа и за това, че на размерите на неговият член може да завиди и слон...

3.01 ..а също така мога да спомена и за неговото изключително поведение в леглото...
                          3.02 ..особено в присъствието на НЕГОВИТЕ приятели.

4. След секс ( който аз няма да наричам "любов" ), няма да искам от мъжа да ме прегръща с часове, докато го заболят ръцете. А също така ще взема всякакви мерки моето окосмение да не дразни съпруга ми.

Продължава http://smiah.net/?page=jokes&action=...FnZT1qb2tlcw==

Коментар

• Неизнайна консултантска фирма прибира 543 000 лв. от Фонд „Земеделие” за три дни
                            ...антикорупционен екшън-план по програма САПАРД на вицепремиера по еврофондовете Меглена Плугчиева...
                            http://frognews.bg//index.php?option...11301&Itemid=1

Подозират ДАМС в ски далавера
                            ...Три спускания за 4 млн. лв....
                            http://frognews.bg//index.php?option...11309&Itemid=1

Това не знам дали изобщо е за тук. :shock:

Коментар

• Ако даваш парите си на жени, ти си джентълмен. Ако вземаш пари от жени - ти си жиголо. Ако даваш всички си пари на жена си, ти си прахосник.
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• В древноста са принасяли в жертва само девици.Не са били глупави, че да жертват тези, които пускат!
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X