IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изографисват Джамов като светец в нов храм
    31 март 2009 / News.dir.bg
    Селяни от село Семчиново, Пазарджишко, са се амбицирали да обожествят бившия борец и настоящ кмет Димитър Джамов по всички канони на Българската православна църква в новостроящ се храм, съобщи plovdiv-online.com.
    "Кметът ни Димитър Джамов е месията, който ще ни извади от пришествието на световната финансовата криза и от мизерията. Митко дава пари на абсолютно всички", разказват жителите на Семчиново.
    В знак на благодарност към ексшефа на федерацията по борба хората ще изпишат лика му в храма “Св. Димитър”, който лично Джамов строи. Засега Пловдивският митрополит Николай не е запознат с революционната идея на семчиновци. Кметът Джамов ще е с ореол на главата и то на иконите в иконостаса, обясняват местните. Вече усилено се нахвърлят скиците на богоугодните картини, които са част от църковния проект “Свети Димитър от село Семчиново”.
    Димитър Джамов е бивш национал по борба свободен стил, бивш шофьор на шефа на "Мултигруп" Илия Павлов и бивш застраховател. През 1993 г. той беше обявен за национално издирване, като един от основните участници във въоръженото нападение над спортния комплекс "Дескрим".
    Според фирмения регистър Димитър Джамов има участие в около 10 фирми. Заедно с Йордан Лечков и Любослав Пенев той бе съакционер в застрахователна компания "Зора инс", чийто лиценз бе отнет по време на прочистването на този бизнес от силови групировки.
    През 2002 г. Джамов оцеля при опит за убийство, след като неизвестни килъри с мотор го простреляха посред бял ден в центъра на София. Той претърпя тежка операция на стомаха, от която се възстанови.
    Година по-късно, след убийството на друг бивш борец - Тодор Матов, тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов заяви, че е загинал по погрешка. Той заяви, че близо до мястото на стрелбата е бил и бизнесменът Димитър Джамов, който имал кола подобна на тази на Матов.
    От няколко години вече Димитър Джамов е кмет на село Семчиново

Коментар

• Е кво, на 24 с две висши, че сега май и трето ще записва. Нещо май сърдита, че не влезе в тройката на мис вип брадър, а преди нея Гала
      Имаше интересно определение в коментарите - крокозъбел

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata

Антония Петрова
        Граждани изпратиха протестно писмо срещу Антония Петрова
        31 март 2009 /
        След скандала с Красимир Аврамов и Евровизия се заформи нова драма и във VIP Brother. Този път обществото настръхна срещу носителката на титлата "Мис България" Антония Петрова.
        Снощи 24-годишната перничанка стана първият съквартирант, решил да напусне Къщата по собствено желание. Като резултат от хилядите мнения против Антония, групите в социалната мрежа Facebook са привлекли над 30 000 поддръжници. Те изпратиха протестно писмо до организаторите на конкурса "Мис Свят" с апел да се съдейства при разкриване на истината. "Уважаеми организатори на престижния конкурс "Мис Свят", с това писмо над 30 000 българи искаме да ви обърнем внимание на невероятния скандал, който в момента се вихри в нашата страна, породен от машинациите по избирането на Мис България", пише в протестното писмо
        не гледам ТВ
        ще кажете ли какво е станало
        за конкурса знам, но явно и още нещо има
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Антония Петрова
          Граждани изпратиха протестно писмо срещу Антония Петрова
          31 март 2009 /
          След скандала с Красимир Аврамов и Евровизия се заформи нова драма и във VIP Brother. Този път обществото настръхна срещу носителката на титлата "Мис България" Антония Петрова.
          Снощи 24-годишната перничанка стана първият съквартирант, решил да напусне Къщата по собствено желание. Като резултат от хилядите мнения против Антония, групите в социалната мрежа Facebook са привлекли над 30 000 поддръжници. Те изпратиха протестно писмо до организаторите на конкурса "Мис Свят" с апел да се съдейства при разкриване на истината. "Уважаеми организатори на престижния конкурс "Мис Свят", с това писмо над 30 000 българи искаме да ви обърнем внимание на невероятния скандал, който в момента се вихри в нашата страна, породен от машинациите по избирането на Мис България", пише в протестното писмо

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от Negramoten
            Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от netware5
            Първоначално изпратено от vajvaj
            Първоначално изпратено от psycoholic
            http://iqtest.dk/

Тест за интелигентност (истински), отделете си 30-40 минути за него за да се измерите!
            Аз открих, че за 2 години съм затъпял с 15 точки -> точно от както почнах да посещавам Виртуалната кръчма ;-)

п.с. Разбира се, колегите, които са на + всеки ден от спада насам (Предполагам, че за акциите на Зърнени Храни действат други правила и със всеки спад ставаш все по-богат) да си спестят времето - би трябвало да са вундери! :-)
            Баси тъпия тест! Ако бях толкова умен колкото ме изкарва, нямаше да пиша в Инвестора, а в Инвестора щеше да пише за мен!
            Тъп е теста. Аз реших първите 19 въпроса за 4 минути, след това ми писна от тъпите фигурки и останалите до края ги нацъках случайно с мишката. Резултатът e IQ=104. Очевидно не е читав теста.
            същата история и същия резултат
            Е те точно след деветнадесетия въпрос изискват да се замислиш. При мен излезе 135 точки но последния въпрос го мислих 15 мин, докато ми изтече времето и така и не го измислих Някой да е хванал логиката?
            аз не мога да кажа
            действах като netware5
            нямах време да ги мисля
            и ми излезе 104
            като се освободя може да го пусна отново
            Последните 6-7 въпроса са доста трудни. 126.
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от wannarock

Тест за интелигентност (истински), отделете си 30-40 минути за него за да се измерите!
              Аз открих, че за 2 години съм затъпял с 15 точки -> точно от както почнах да посещавам Виртуалната кръчма ;-)

п.с. Разбира се, колегите, които са на + всеки ден от спада насам (Предполагам, че за акциите на Зърнени Храни действат други правила и със всеки спад ставаш все по-богат) да си спестят времето - би трябвало да са вундери! :-)
              Баси тъпия тест! Ако бях толкова умен колкото ме изкарва, нямаше да пиша в Инвестора, а в Инвестора щеше да пише за мен!
              Тъп е теста. Аз реших първите 19 въпроса за 4 минути, след това ми писна от тъпите фигурки и останалите до края ги нацъках случайно с мишката. Резултатът e IQ=104. Очевидно не е читав теста.
              Е те точно след деветнадесетия въпрос изискват да се замислиш. При мен излезе 135 точки но последния въпрос го мислих 15 мин, докато ми изтече времето и така и не го измислих Някой да е хванал логиката?
              аз не мога да кажа
              действах като netware5
              нямах време да ги мисля
              и ми излезе 104
              като се освободя може да го пусна отново

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• - Колко ще ми вземете за изваждането на един зъб? - интересува се мощен мъж.
                  - С упойка или без упойка?
                  - Без упойка! твърдо отсича каякът.
                  - Браво! - възхищава се зъболекарят. - Най-сетне се яви един храбър мъж.
                  Джентълменът отваря врата на кабинета, повиква жена си и казва:
                  - Сядай на стола, миличка!

Коментар

• На един кораб пътували студенти. По едно време корабът катастрофирал. На най-близкия остров оцелели само трима студенти - от МЕИ, от ВИАС и студент по биология.
                    Намерили ги местните канибали и им казали:
                    - Ще ви ядеме.
                    - А, как така ще ни ядете.
                    - В казана и после ще ви ядеме.
                    - Да ама така няма да е честно. Трябва да ни дадете някакъв шанс.
                    Мислили диваците, мислили и накрая един от тях казал:
                    - Който ни преброи овцете, няма да го изядем!
                    Студентите се зарадвали и поискали веднага да им покажат овцете...
                    Повели ги диваците към върха на една планина и като го стигнали, от другата страна се видяло цяло поле пълно с овце!
                    Седнал студентът от ВИАС, смятал размера на полета, размера на овцете и какво ли още не, но накрая се отказал и канибалите го изяли...
                    Седнал после и студентът по биология, смятал откога има овце, с каква скорост се размножавали и т.н., но накрая и той се отказал.
                    Изяли го и него...
                    Седнал накрая студента от МЕИ, помислил малко и казал:
                    - Вие имате 19 456 410 овце!
                    - А, как позна, бе?
                    - Много просто, броиш краката и делиш на 4.

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх
                      баси теста, за 10 мин бях на 30 въпрос ама ми писна!резултат-97 без да съм отговарял на около 15 въпроса!изобщо не е показателен този тест!
                      Теста е доста точен! написано си е, че трудноста на въпросите се увеличава, или вие сметнахте, че бодро ще цъкате лесни въпроси и ще праснете АйКю 150 :-)
                      90-100 е средното ниво, за това лесно се постига с началните въпроси, виж за над средното борбата е безмилостно жестока ;-) Само 2% от населението на Земята покрива изискванията на МЕНСА, за туй не се сдухвайте и не се смятайте за глуповати ;-) ( и аз, де) ;-) Със сигурност сме по-добри любовници от МЕНСА-джиите :-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Тоалетната може да се използва от нашите гости срещу касова бележка за консумация
                        Табелка в заведение

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• баси теста, за 10 мин бях на 30 въпрос ама ми писна!резултат-97 без да съм отговарял на около 15 въпроса!изобщо не е показателен този тест!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X