Кризата свали български бизнесмен от ролс-ройса му и го качи на трамвай. Собственикът на "Свилоза" Красимир Дачев вече използва това превозно средство, разказа самият той.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
А polki и Nikola отдавна съм ги игнорирала, сега май и тая звезда wannarock ще я сложа в ignore листата
P.S. "Искрено и лично"-то спира до тук, защото не искам да развалям една от малкото останали свестни теми"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
А polki и Nikola отдавна съм ги игнорирала, сега май и тая звезда wannarock ще я сложа в ignore листатаEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
А polki и Nikola отдавна съм ги игнорирала, сега май и тая звезда wannarock ще я сложа в ignore листата"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Японците направили секс робот. Решили да му изпробват качествата на практика, с три жени - французойка, испанка и българка. Влезнала първа французойката. Минали двадесет минути, излязла и казала:
- Няма език!
Влезнала испанката. Минали десетина минути и излезнала:
- Няма страст!
Влезнала българката. Минал час, час и половина, роботът излезнал и тръгнал да бяга. Показала се българката и сърдито викнала:
- Нямаш батерии да повториш, а можеш да бягаш!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от psycoholicИнтересна зависимост -> ако достатъчно голям брой съфорумци се съберат, то всяка тема заприличва на темата Оптимизъм на БФБ! ;-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
А polki и Nikola отдавна съм ги игнорирала, сега май и тая звезда wannarock ще я сложа в ignore листатаГледай от по-високо на нещата
Това помогна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
А polki и Nikola отдавна съм ги игнорирала, сега май и тая звезда wannarock ще я сложа в ignore листатане ме обича
Никола, мен всичко ме интересуваНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
А polki и Nikola отдавна съм ги игнорирала, сега май и тая звезда wannarock ще я сложа в ignore листатаГледай от по-високо на нещата
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Еххх 1914, изчакай да отговорят бе, само чаках да им чуя бисерите !!!
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар