Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
Коментар
-
dragoki
-
БОРЧЕ СИ КУПИЛО ДЖИП. ПРИБИРА СЕ ВКЪЩИ, ОБАЧЕ ДЖИПЪТ ВИСОК, НЕ ВЛИЗА В ГАРАЖА. МИСЛИЛ,МИСЛИЛ И НАЙ-НАКРАЯ ХВАНАЛ ФЛЕКСА И ПОЧНАЛ ДА РЕЖЕ ПОКРИВА НА ДЖИПА. - КАКВО ПРАВИШ БЕ? - ПРОВИКНАЛ СЕ ОТ СЪСЕДНИЯ ДВОР НЕГОВ КОЛЕГА - МИ НЕ ВЛИЗА У ГАРАЖО, БЕ. ЧЕ МУ РЕЖЕМ ПОКРИВА. - ЕЙ, МНОГО СИ ПРОСТ, БЕ. СПАДНИ МУ ГУМИТЕ И ЧЕ ВЛЕЗЕ. - ТИ СИ ПРОСТ, БЕ. НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ ОТГОРЕ НЕ ВИЛИЗА, НЕ ОТДОЛО
Коментар
-
Шеймъс се кани да отиде за пръв път на среша с момиче и иска съвет от брат си, който е голям сваляч.
“Посъветвай ме за какво да говоря.”
“Ето каква е тайната,” обяснява брат му. “Ирландските момичета обичат да говорят за три неща – ядене, семейство и философия. Ако попиташ момичето какво обича да яде, показваш, че се интересуваш от него. Ако го попиташ за семейството му, показваш, че намеренията ти са почтени. Ако говориш за философия, показваш, че цениш интелекта му.”
“Много ти благодаря.”, казва Шеймъс. “Ядене, семейство, философия. Ще се оправя.”
Шеймъс отива на срещата и първите му думи са:
“Обичаш ли зеле?”
“Не”, отговаря учудено момичето.
“Имаш ли брат?”, пита Шеймъс.
“Не.”
“Е, ако имаше брат, той дали щеше да обича зеле?”
Коментар
-
Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат партийни членове.
Отишли на изпит. Преди да влезат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен. Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен. Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна. Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали:
- Какво стана, защо си оклюмал?
- Да им... Не ме приеха. Казаха, че преди да стана червен съм бил "зелен".
Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко:
- Да им... и мен не ме приеха. Казаха, че съм имал връзки с чужбина.
След това влиза Бобът и той излиза в същия вид:
- Да им... Не ме приеха, казаха, че съм "издавал тайна".
Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали:
- Какво стана, да не би да те приеха?
- Приеха ме! Казаха: една "тиква" повече или по-малко - все тая и ме приеха.
Коментар
-
Сформирали нова агенция за сигурност към НАТО. Останало само да се избере топ ченгето, което ще отговаря за агенцията. Избора се свел до трима кандидати – англичанин, французин и българин.
Викнали първо англичанина и му казали:
- Ето ти един пистолет, в тази стая пред теб е жена ти. Трябва да влезнеш вътре и да я застреляш за да покажеш лоялността си към тази институция.
Влезнал той и след няколко секунди излезнал и казал:
- Съжалявам, не мога да убия майката на децата си.
Викнали французина и му казали същото като на англичанина. След малко излезнал и той:
- Съжалявам, това е жената на моя живот, не мога да го направя..
Дошъл ред и на българина, който получил същите инструкции. Влезнал той в стаята, минало време, чул се някакъв шум от вътре, блъскане, удряне.. След известно време излезнал целия в кръв и много ядосан:
- Защо по дяволите не ми казахте, че ми давате дървен пистолет, трябваше да я удрям с една табуретка докато спре да диша!!
Коментар
-
Девойка отива в черквата да се изповяда:
- Отче, съгреших четири пъти...
Свещеника вади един калкулатор и започва да изчислява нещо. След малко казва:
- Иди, дъще и прочети шест пъти "Отче наш".
След една седмица девойката отново идва да се изповяда: ...
- Съгреших, отче. Три пъти съгреших...
Свещеника отново вади калкулатора и започва да смята. Смята дълго и накрая вдига глава, и казва:
- Иди, дъще и съгреши още веднъж, че тука едни шибани дроби се получават....
Коментар
-
Anton Chigurh
APRIL= MARCH + OPTIMISM
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockhttp://www.youtube.com/watch?v=Hu1tBdSBHxg
след първите 20 сек. няма смисъл да се гледа
Трябва да си доста тъп, за да го направиш това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opticwww.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=dd42894062ac89da 675e935c8644c47a
ти верно имаш нужда от доктор - то след инвестициите ти е нормално това твое състояние - и други биха се побъркали
още през октомври обяви , че си над 1 милион на загуба :
Първоначално изпратено от Optic
а продаде през февруари с което понесе още загуби - през октомври акцията струваше 3 лв и аз ти казах да продаваш , но ти не ме послуша и продаде през февруари на 1.20-1.30 на дъното
и след като продаде на дъното получи следното прозрение :
ТИМ-ХИМ ти станаха смъртни врагове и където видиш мой пост се чувстваш длъжен да ме апострофираш все едно аз те накарах да купуваш по върхувете и после аз те накарах да продадеш на дъното
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от opticPolki обича ТИМ и мрази комунистите Особено тези от Ловеч. Сега интересното е дали мрази Оги Дойнов, щото бил ловечки комунист или го обича, щото е бил приятел на тимаджията Никола Дамянов
оптиче, няма да се притесняваш - обещал съм на двуцифрени нива да ти ги върна акцийките на Хим-а
тогава пак ще ги заобичаш ХИМ, Оги Дойнов, Дамянов и всички останали живи и умрели номенклатури
то се вижда кой над какво е зациклил - където срещнеш мой пост и веднага почваш тема за ХИМ-а
и кое е фантазии ???
Гаки ли беше или някой от другите герои през януари като ти каза , че ще паднем под 1.50-1.60 ти не вярваше и тръгна да спориш , че това е невъзможно. После продаде при Софикс 260 и Хим на 1.20-1.30 и обърна плочата - Керезов не можел да пише, холдинга щял да фалира, Армеец бил въздух под налягане и не знам си още какво. Когато ти продаде аз купувах. Сега акцията скочи 40-50% и ти ходиш като обезумял. Аз какво съм виновен в случия, че все след мен ходиш ?
И най-лошото е , че аз ти напомням за това , че ти купува преди 2 години , а сега продаде , но знаеш , че след 2 години пак ще ти продам
Опитай се да преживееш тази несполучлива инвестиция и не се обръщай назад.
И престани да вмъкваш във всеки разговор думите ХИМ и ТИМ - противопоказно ти е
препоръка еfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар