IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еее, Дянков!
    Сега ко ше праиме?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Това може да го каже само човек, който не е живял в чужбина за над месец.
      къде ти е чувството за хумор

Едно извънземно каца на земята, излиза от летящата чиния и изревава: "Who the fuck is Дельо!?!"
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        8 от 10 българи живеят под стрес… Останалите двама живеят в чужбина.
        Това може да го каже само човек, който не е живял в чужбина за над месец.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• 8 от 10 българи живеят под стрес… Останалите двама живеят в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            - е това е заглавие
            Онлайн строителен магазин Маркита

Коментар

• Това е от един друг форум

Телефонен разговор между Боко Борисов и Абдел Джалил - лидер на ПНС:

Боко : Алоу !
              Джалил : Да ?
              Боко : Абдел, ти ли си ве картоф?
              Джалил: Да, аз съм. Кажи Бойче ?
              Боко : Аре бе пич, к'во направИхте с тоя измекяр Кадафито? Луди ви направИ тоя смехурко!
              СтанАхте за смЕх вече ! Аз, него с една тупалка в брадата го свалям от упор, а вие - шест месеца му се таманите!!!... Язък ви за 'сичките самолети.
              Джалил : Знаеш, от мен най-малко зависи. Аз, к'во съм виновен, че на онези хайвани, ни пилотите им са пилоти, ни командосите им са стока.
              Боко : Е, как бе брато ! Пол'вин година се мотате с него. Аз, за това време три аутобана направих !
              Казвай кога ще му резнете тиквата ?
              Джалил : Споко, бе Бойче. Не е толкова лесно, колкото мислиш.
              Това, да не ти е като да резваш трицвети.
              Боко : ПиснА ми вече на к_ра !
              Джалил : Що бе Бойче ?! Ти пък за къде бързаш ?!
              Боко : Не, бе. Хич не ми дреме за оня с камилите, ама сутринта направих едни изявления пред моите хора/медиите/, та се налага, довечера да твърдя друго.
              Джалил :Айде, холан. И к'во толкова ?! Само не ми казвай, че ще ти е за сефте.
              Знаем се с тебе отдавна.
              Боко : Е, да де, ама...
              Джалил : Нещо друго да питаш ? Усещам, че още нещо те гложди.
              Боко : Бе.... ,то малко неудобно, ама аз все пак да питам. Я, кАжи с нашите фирми при вас к'во праим оттука насетне?
              Джалил/ колебае се, мънка смутено/ : Бойче, не знам к'во да ти кажа. Знаеш, колко маймуни чакат на клона.Първо големите ..., па после, ако остане...
              Боко : Е, то е ясно, че... за нас пак само трохите.
              Джалил : Това е положението, баце. Наясно си, как стоят нещата.
              Обещавам, к'вото мога да направя, но ... гаранция няма. Знаеш, кой ги решава тези работи.
              То, аз сам не знам, дали и мен ще оставят на поста. Напоследък,онази хиена Хилърито нещо все накриво ме гледа...
              Да не дава Аллах, и мене като адаша /Абдел Юнис/ да очистят...
              Боко : Разбирам те брат. Знам, как е. И мене ме газят, но някак си ги финтирам.
              Оня кавал, Уорлик го правя разноглед с една атомна електроцентрала и рафинерията ни на морето.
              Гледа ме, слуша ме, и ми вярва. Ебати балъка !
              Джалил : Евала, баце !Цар си! Умееш ги тези неща.
              Де, и аз така да можех...
              Боко : Не можеш. Като мен - друг нЕма.
              Та , туй беше, задето те търсих. Айде , със здраве.
              Джалил: Бъди рахат, Бойче - всичко ще се оправи.
              И прати много здраве на Цвета.
              Боко /мънка/: Ъъъ...
              Джалил: К'во бе ?! Да не си изпуснал птичето !?! Вай, вай !
              Аллах да те дари с такъв ценен дар, а ти да го пуснеш да литне!?!
              Боко: Абдел, гле'й си там ханъмите от харема и не ми се меси у живота...
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...a-9355825?nt=4

Коментар

• Българите са свободолюбив народ. Понякога попадат под робство, но и тогава не работят

Коментар

• Кравите Сивка и Жана разиграват граничари

/КРОСС/ Две нашенски крави, избягали от стопанина си в Трънско, разиграват граничните власти на България и Сърбия. Стоядин Петров отглежда животни в село Крива река, Трънска община, на няколко километра от сръбската граница. В началото на годината си купува две крави, които раждат теленца, съобщава бТВ.
                    „Едната се казва Сивка, другата Жана, телетата са Манчо и Панчо. Две мъжки теленца, красиви като манекенки са... като мъжки манекенки”, разказва Стоядин.
                    През юни кравите и телетата изчезват. Стопанинът започва да търси кравите от село на село и намира очевидци, който му разказват, че добичетата са преминали в Сърбия. Той отива в съседната страна да ги търси.
                    След няколко седмици на свобода кравите започват инстинктивно да стават все по-диви и бягат от хората. Стоядин се връща в България и търси съдействие от кмета на Трън.
                    Той се свързва с Гранична полиция и със сръбските власти, но дори с обединени сили, кравите не могат да бъдат хванати.
                    Сърбите гонят кравите до границата, а българите чакат добичетата на родна територия. Щом виждат хората, животните правят кръгом и отново излизат зад граница. След няколко дни следва нова офанзива на сръбската гранична полиция, но този път българите чакат кравите с лекар, който е готов да ги упои.
                    И този опит се оказва неуспешен... Стоядин се страхува, че когато кравите се появят за пореден път, отново няма да може да ги хване и чрез бТВ търси специалист, който да може да упои животните от разстояние.
                    Кравите Сивка и Жана с телетата Манчо и Панчо са забелязани за последен път преди две седмици на сръбската граница. Възможно е да са се върнали в България затова Стоядин се надява, ако някой ги забележи, да съобщи в общината.
                    Заради избягалите крави в Сърбия, бикът на Стоядин е останал сам в кошарата.

Коментар

• сутиенът е символ на социалдемокрацията-притиска силните,подкрепя слабите и обединява левите и десните

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• "Не знам какво пият, но искам и аз", пошегува се форумец по повод хвалбите на управляващите, че 200 000 българи се завръщат от емиграция.

Коментар

• този с ракията и зетя е много добър Сещам се за тоя - Два члена вървели в гората и скивали един вибратор, единия казал:-Я,виж,КИБОРГ!!!
                            Онлайн строителен магазин Маркита

Коментар

• Баща намира вибратора на дъщеря си, чуди се човечеца как може такова хубаво момиче така да няма късмет в любовта, че да прибягва до такива инструменти, станало му тъжно и мъчно .
                              Сипал си една ракия да удави мъките, сложил вибратора на масата срещу себе си и го гледа. В това време се прибира дъщерята, вижда баща си и вибратора и пита :
                              -К'во пра'иш, бе, баща ми ?
                              Той отговаря с малкото гласец който му е останал:
                              - Пия ракия със зетя....

Коментар

• Кабинетът се отказа от решение, взето преди няколко дни

На 4 август правителството реши да премахне забраната един човек да участва в повече от един директорски борд на фирми с държавен капитал. Днес бе обявено, че кабинетът се е отказал от промяната

не стига, че за 20 дни правителството си променят решението на 180*, ами и грешка в подзаглавието на вести.бг , а именно, че постановлението, от което министрите се отказаха днес, бе прието на 4 август и днес премахнато.....

Коментар

Working...
                                X