IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/?cat=6&id=79076

Внуците в САЩ ще разчитат на щедростта на баба и дядо във време на криза

Коментар

• Коментар

• Стига писахте вие двамата. Насрали сте целия форум.

Коментар

• хахахаха, много як виц :-). бая ще е охкал полки :-), само дето не ми каза на колко години е ;-)

Коментар

• СпоменЪ и !@#$% правят секс. По едно време пасивния почнал да охка от болка, а активния му казал: "Дръж се бе, нали си мъж".

ПП. Името на едното действащо лице е подложено на цензура

Коментар

• Пеньо и съквартиранта му си лежат в леглото и водят дружески разговор. Съквартиранта му го пита :
              - Ако имаше 6 къщи, щеше ли да ми дадеш едната?
              - Да, естествено. - отговорил Пеньо.
              - Ако имаше 6 коли, щеше ли да ми дадеш едната?
              - Разбира се, нали си ми приятел. - отвърнал Пеньо.
              - Ако имаше 6 лева, щеше ли да ми дадеш един?
              - Не. - казал твърдо Пеньо.
              - Защо?
              - Защото наистина имам 6 лева.
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• като гледам как се радва отшелника на измислени историйки и вицове, че да взема и аз да разкажа една:
                полки бил малък фърфакал - на 4-5 годинки. един ден "другарката" викнала баща му в детската градина (то само до тук си е виц, понеже той едва ли знае точно кой е баща му ;-)). отива сутринта полки - старши и чете на вратата на 1 етаж "Умни деца". чука, показва се другарката, а полки-старши:
                - "Добър ден, идвам за полки".
                - "Аааа, за полки по-нагоре", му отговорили.
                качва се на 2 етаж. на вратата пише: "Деца", чука той:
                -"Добър ден, идвам за полки".
                - "Аааа, за полки по-нагоре"
                качва се на 3 етаж. там пише: "Прости деца". почуква нервно:
                - "Добър ден, за полки идвам"
                - "Ааааа, за полки по-нагоре.
                качва се на 4 етаж. там пише: "Много прости деца", чука:
                - "Идвам за полки", вече отчаяно :-(
                -"Аааа, за полки по-нагоре"
                полки -старши се качва на последния етаж, а там на вратата пише с големи букви
                "ПОЛКИ" :-)

полки, въпреки, че е виц, човек като го прочете и като си припомни действията ти на БФБ от есента на 2007 до днес, с основание би си помислил, че е по действителен случай :-)
                продължавай да се радваш на измислени историйки и персонажи. нали се сещаш кои вярват и се радват на подобни неща: децата и лудите. ти на колко години беше ;-)?

Коментар

• пешка , евала

как си успял да хванеш във фокус на Пеньо гъзЪ

Първоначално изпратено от pesho777

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                    В зоопарка:
                    - Госпожице! Не трябва да така настойчиво да храните хипопотама със сладолед, главата му е от другата страна!
                    Ахахахахаааа...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В зоопарка:
                      - Госпожице! Не трябва да така настойчиво да храните хипопотама със сладолед, главата му е от другата страна!
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• смешници , защо ми триете рекламата ???????????????????????????????????????

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=GoZFbXJmQpA

Коментар

• Пеньо кандидатствал за работа в банка. В деня на интервюто го посрещнал самият директор:
                            – Трябва да знаете, че за да ви приемем в нашата банка, държа изключително много на две неща – хигиената и честността. Забелязахте ли във фоайето машината за почистване на обувки?
                            – Да! – уверено отговарил Пеньо.
                            – А използвахте ли я?
                            – Да! – още по-уверено казал Пеньо и несъзнателно погледнал обувките , които взел на заем от съквартиранта си.
                            – Интересно... Като се има предвид, че такава машина изобщо няма във фоайето... А и обувките с които сте в момента са ви поне два номера по-големи...

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                              ти шута на форума ли си, та се чувстваш длъжен всеки ден да копваш по някой супер стар и тъп виц в темата "Вицове и бисери" :-)
                              след като месеци анред пускаше по няколко тъпи вицове ежедневно, след тази ми забележка, полки отново показа как си го водя за носа и млъкна за 3-4 дена :-) сега пуснал един автобиографичен виц :-). дано си почвал да свикваш полки, че "инвестициите" ти едва ли скоро ще излезнат печеливши - поне в близките 10-тина години няма да е :-)

Коментар

• Преди да отиде на интервю за работа в банка, Пеньо отишъл на врачка за да разбере какво го очаква. Първата работа на Пеньо била да накара врачката да се закълне в майка си, че ще му каже истината - без да скрива нищо. След като се заклела , врачката започнала :
                                – До 50-тата си година ще страдате от липса на пари.
                                – А после? - обнадежден попитал Пеньо.
                                – После ще свикнете.

Коментар

Working...
                                X