If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пеньо и съквартиранта му си лежат в леглото и водят дружески разговор. Съквартиранта му го пита :
- Ако имаше 6 къщи, щеше ли да ми дадеш едната?
- Да, естествено. - отговорил Пеньо.
- Ако имаше 6 коли, щеше ли да ми дадеш едната?
- Разбира се, нали си ми приятел. - отвърнал Пеньо.
- Ако имаше 6 лева, щеше ли да ми дадеш един?
- Не. - казал твърдо Пеньо.
- Защо?
- Защото наистина имам 6 лева.
като гледам как се радва отшелника на измислени историйки и вицове, че да взема и аз да разкажа една:
полки бил малък фърфакал - на 4-5 годинки. един ден "другарката" викнала баща му в детската градина (то само до тук си е виц, понеже той едва ли знае точно кой е баща му ;-)). отива сутринта полки - старши и чете на вратата на 1 етаж "Умни деца". чука, показва се другарката, а полки-старши:
- "Добър ден, идвам за полки".
- "Аааа, за полки по-нагоре", му отговорили.
качва се на 2 етаж. на вратата пише: "Деца", чука той:
-"Добър ден, идвам за полки".
- "Аааа, за полки по-нагоре"
качва се на 3 етаж. там пише: "Прости деца". почуква нервно:
- "Добър ден, за полки идвам"
- "Ааааа, за полки по-нагоре.
качва се на 4 етаж. там пише: "Много прости деца", чука:
- "Идвам за полки", вече отчаяно :-(
-"Аааа, за полки по-нагоре"
полки -старши се качва на последния етаж, а там на вратата пише с големи букви
"ПОЛКИ" :-)
полки, въпреки, че е виц, човек като го прочете и като си припомни действията ти на БФБ от есента на 2007 до днес, с основание би си помислил, че е по действителен случай :-)
продължавай да се радваш на измислени историйки и персонажи. нали се сещаш кои вярват и се радват на подобни неща: децата и лудите. ти на колко години беше ;-)?
Пеньо кандидатствал за работа в банка. В деня на интервюто го посрещнал самият директор:
– Трябва да знаете, че за да ви приемем в нашата банка, държа изключително много на две неща – хигиената и честността. Забелязахте ли във фоайето машината за почистване на обувки?
– Да! – уверено отговарил Пеньо.
– А използвахте ли я?
– Да! – още по-уверено казал Пеньо и несъзнателно погледнал обувките , които взел на заем от съквартиранта си.
– Интересно... Като се има предвид, че такава машина изобщо няма във фоайето... А и обувките с които сте в момента са ви поне два номера по-големи...
ти шута на форума ли си, та се чувстваш длъжен всеки ден да копваш по някой супер стар и тъп виц в темата "Вицове и бисери" :-)
след като месеци анред пускаше по няколко тъпи вицове ежедневно, след тази ми забележка, полки отново показа как си го водя за носа и млъкна за 3-4 дена :-) сега пуснал един автобиографичен виц :-). дано си почвал да свикваш полки, че "инвестициите" ти едва ли скоро ще излезнат печеливши - поне в близките 10-тина години няма да е :-)
Преди да отиде на интервю за работа в банка, Пеньо отишъл на врачка за да разбере какво го очаква. Първата работа на Пеньо била да накара врачката да се закълне в майка си, че ще му каже истината - без да скрива нищо. След като се заклела , врачката започнала :
– До 50-тата си година ще страдате от липса на пари.
– А после? - обнадежден попитал Пеньо.
– После ще свикнете.
Коментар