IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• отново невероятни

Мен шофьорски курс ми не требе! Напра'о скачам от моста (видео)
    От: Екип на Dnes.bg
    info@dnes.bg
    12.05.2009 12:23 32

Мазда с петима младежи падна във Варненското езеро под Аспаруховия мост.

Спортната кола била управлявана от 16-годишно момче, което се учело да шофира.

Никой не е пострадал, но и никой от тях не дочакал спасителите.

Рибари видели как младежите панически напуснали давещото се возило.

Късно снощи водолази и кран на Гражданска защита извадиха колата от 5 метра дълбочина.

http://www.dnes.bg/article.php?id=70738
    медия чалга!!!

Пак недоразумения
    От: Оня там
    Ами тея от днес.бг пак са си стъкмили една новина, ама и вие не четете както трябва, никъде не е споменато че колата е паднала от Аспарухов мост, а под него. Става дума, че под Аспарухов мост има път към канала море-езеро, и хлапетата там са се учили да карат. Стига сте порили 120 или 52 метра било високо.
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• в темата за елтос

Първоначално изпратено от Пепи
      тук май , захапах дървото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
        Панелките поевтиняха с 30%
        12 май 2009 / News.dir.bg
        Цените на старите соцпанелки са се сринали с 20-30%. При новото строителство обаче цените не са мръднали и стотинка надолу, показва проучване на консултантския сайт “Финсити“, цитирано в “Телеграф“.
        В повечето случаи, където се появяват по-изгодни оферти, всъщност става дума за квартали с лоша инфраструктура или пък за имоти без разрешение за ползване, посочва БЛИЦ. Независимите оценители са склонни да определят цената на тези жилища на все по-ниско ниво заради ниската им енергийна ефективност и неугледен вид.
        Другият проблем при поевтиняващите имоти е, че банките отпускат като ипотечен кредит чувствително по-малка част от цялата сума за панелка, отколкото за дом ново строителство. При панелките кредитът ще стигне най-много 50% от цената. Запазва се тенденцията мнозинството от желаещите да закупят жилище да разполагат на ръка с предварително спестени пари за по-голямата част от сумата за апартамента.
        Де да беше така...

Коментар

• Спасиха мече от капан край София, четем в Нюза!

И веднага го пуснаха на Три уши! :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Панелките поевтиняха с 30%
            12 май 2009 / News.dir.bg
            Цените на старите соцпанелки са се сринали с 20-30%. При новото строителство обаче цените не са мръднали и стотинка надолу, показва проучване на консултантския сайт “Финсити“, цитирано в “Телеграф“.
            В повечето случаи, където се появяват по-изгодни оферти, всъщност става дума за квартали с лоша инфраструктура или пък за имоти без разрешение за ползване, посочва БЛИЦ. Независимите оценители са склонни да определят цената на тези жилища на все по-ниско ниво заради ниската им енергийна ефективност и неугледен вид.
            Другият проблем при поевтиняващите имоти е, че банките отпускат като ипотечен кредит чувствително по-малка част от цялата сума за панелка, отколкото за дом ново строителство. При панелките кредитът ще стигне най-много 50% от цената. Запазва се тенденцията мнозинството от желаещите да закупят жилище да разполагат на ръка с предварително спестени пари за по-голямата част от сумата за апартамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от joda
              ...още един нагрухтял се с НИ...
              объркал си рейса
              движими са кеф ти море, кеф ти балкан...може и с ориз
              ...хаха, прав си...а чудех се голите олюви... сигурно са просрочили ипотеката...
              自由西藏

Коментар

• Мече спасено от капана на .................... борсата
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                  ...още един нагрухтял се с НИ...
                  объркал си рейса
                  движими са кеф ти море, кеф ти балкан...може и с ориз

Коментар

• България втора в света по привлекателност за инвестиции в производство ))))))))
                    11.05.2009 17:02

България се нарежда на второ място по привлекателност за инвестиции в производство в нова класация на консултантската компания PricewaterhouseCoopers (PwC).

Проучването отразява факта, че докато финансовата и икономическа криза се отразява на всички развиващи се пазари, някои от тях са засегнати в по-голяма степен от други.

От компанията определят страните, класирани високо в подредбата като България, като изпитани инвестиционни дестинации, които все още предоставят добри възможности за дългосрочни инвестиции.

По-слабо представящите се държави са тези, които нямат значителни вътрешни пазари или позиции в големи търговски и валутни блокове.

В момента рисковите характеристики на отделните държави са най-същественият фактор за определяне на сравнителната инвестиционна привлекателност на даден пазар.

По отношение на инвестиции в производството страната ни е изпреварена само от Чили и е следвана от традиционно по-установени инвестиционни дестинации като Полша, Словакия и Румъния, класирани съответно на 5-то, 7-мо и 11-то място.

В миналогодишната класация България също беше на второ място.

По отношение на инвестиции в сектора на услугите България се нарежда на четвърто място по привлекателност, или една позиция по-високо от миналата година. Тя следва Словакия, Чили и Полша.

Сърбия е най-непривлекателният пазар за инвестиции в производство, а Филипините – в сектора на услугите.

Коментар

• ...още един нагрухтял се с НИ...
                      自由西藏

Коментар

• Най-страшните женски реплики

11 май 2009 | 14:43

Както и да е

Ти: Скъпа, отивам да играя карти с Киро и Пешо.

Тя: Както и да е!

Ти: Ще се прибера рано.

Ти: Наистина!

Нямам претенции

Ти: Какво ти се яде?

Тя: Нямам претенции.

Ти: Да отидем на пицария?

Тя: Искаш да съм дебела!?

Ти: Китайски ресторант?

Тя: Искам нещо по-изискано.

Ти: (с въздишка) Суши?

Тя: Много ми е нежно стомахчето за сурова риба.

Ти: Добре, какво ти се яде?

Тя: Нямам претенции.

Не

Ти: Скъпа, какво правиш?

Тя: Не!

Ти: Ама, слънце, аз идвам просто да те гушна?

Ти: Искаш да ти масажирам врата?

Ти: А дупето?

Тя: НЕ!

Дай да карам!

Тя: Взех книжка. Сега ще ми даваш колата, както обещаваше миналата година, нали?

На Мишо му беше малко по-голям,

но и твоят е хубав!

Как изглеждам?

Тя: Как изглеждам?

Ти: Като манекенка?

Тя: Глуповата и лесна?

Ти: Не, не. Като римска богиня!

Тя: Сега пък съм дебела!

Ти: Не, не, като Анджелина Джоли!

Тя: С пет години по-стара?

Ти: Ъъъ.

Закъснява ми

Ти: (с песен на уста и радост в сърцето) Мило, здравей!

Тя: Закъснява ми!

Само още пет магазинчета.

Ти: Моля, те обикаляме от 2 часа. Нека да спрем за една бира!

Тя: Само още 2-3-4-5 магазинчета!

Тези обувки са най-хубавите на света!

Ти: Бира?

Тя: Виж, виж тези обувки!

Ти: Бира?

Тя: Страхотни са. Жалко, че са толкова скъпи...?

Кога ще ме запознаеш с вашите?

Ти: Искаш ли да отидем в Априлци за 1-2 дни по празниците?

Тя: Няма ли най-накрая да отидем на гости при вашите?

Ти: Е, по-добре романтичен уикенд (с много секс)!

Тя: Ти се срамуваш от мен!!

Митко ме водеше постоянно в Слънчев бряг!

Ти: Искаш ли да отидем на Ахтопол. Знам много хубаво хотелче?

Тя: Митко (бившият) ме водеше само в Слънчев бряг.

Ти: В Ахтопол е много приятно наистина.

Тя: Митко казваше, че в Ахтопол е за селяни.

Шефът много ме харесва.

Ти: Как е в работата?

Тя: Супер. Шефът много ме харесва. Пуска ме по-рано. Онзи ден ходихме в един много як ресторант на обяд. Покани ме да отида с него на конференцията в Цюрих.

Ти: Това този, дето ще се пенсионира, ли е или другият?

Тя: Другият.

Баба има рожден ден.

Тя: Баба става на 88.

Ти: Иха, явно не пуши, а!

Тя: Ще дойдеш с мен, нали?

Ти: Амиии...

Тя: Точно ще те запозная с мама.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                          Казват, че във влюбено състояние се изключват 90 процента от всички работещи неврони на човекa. Учените са доказали, че човешкия мозък използва само 10 процента от своя потенциал, т.е. излиза, че във влюбено състояние работи само 1 процент от мозъчните неврони. Средното тегло на човешкия мозък е 1400 грама, т.е. при влюбения човек реално работят 14 грама мозъчно вещество. Твърди се също така, че във възрастта между 40 и 45 години човешкия мозък губи ежедневно два грама нервни клетки, а след 50 години - по три грама годишно.

Т.е. примерно за 6,5 години семеен живот след 40-те мозъка на мъжете напълно престава да работи...
                          Ако е влюбен 6.5 години в жена си...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=LbvP7...eature=related Indian "Thriller"

Коментар

• Звъни телефона на директора на военно училище:
                              - Ваш курсант е задържан при опит за изнасилване.
                              - При опит или при изнасилване?
                              - При опит.
                              - Това не е наш курсант.

Коментар

• Казват, че във влюбено състояние се изключват 90 процента от всички работещи неврони на човекa. Учените са доказали, че човешкия мозък използва само 10 процента от своя потенциал, т.е. излиза, че във влюбено състояние работи само 1 процент от мозъчните неврони. Средното тегло на човешкия мозък е 1400 грама, т.е. при влюбения човек реално работят 14 грама мозъчно вещество. Твърди се също така, че във възрастта между 40 и 45 години човешкия мозък губи ежедневно два грама нервни клетки, а след 50 години - по три грама годишно.

Т.е. примерно за 6,5 години семеен живот след 40-те мозъка на мъжете напълно престава да работи...
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X