If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Майкрософт" е изкупила всички фармацевтични компании с активен въглен и започнала да продава неактивен въглен, който за да започне да действа, трябва да се въведе код за активация на сайта "активиране на въглен".
След като м.г. спадна до рекордните 5.8%, с развихрянето на кризата у нас безработицата започна да пълзи нагоре и още през април премина 7%. Сега фирмите и държавата се опитват да запазват работни места чрез различни мерки, но изкуствената заетост не може да се поддържа дълго. Ако прогнозата на БСК за поне 10% се сбъдне, в края на годината всеки десети трудоспособен българин ще е без работа.
Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква хуйня! А какво сте правили?
Пациентът: Ебах гъски.
Докторът: Значи имате гъша хуйня!
Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)
Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.
Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.
Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.
Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.
ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве.
Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.
Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната й заплаха.
Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.
Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.
Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!
Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.
Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.
Собствениците на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)
Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!
Министърът на здравеопазването на Монголия: За спасение на страната от епидемията на гъша хуйня, която вече е достигнала до нашите граници, е абсолютно необходимо да отделим сто милиона долара за оборудване на лаборатории за борба с гъшата хуйня.
Премиер-министърът на Монголия: Вие сте обезумели!
Президентът на Монголия: Премиер-министърът е твърде затънал в финансови машинации, договори с Китай за доставка на хляб и нагло игнорира реалната заплаха за населението на свободолюбива Монголия!
Бившият премиер-министър на Монголия: Нашата партия спешно иска населението да бъде спасено от вируса на гъшата хуйня. В краен случай може и само населението на източна Монголия.
Кандидат за президент на Монголия: Единственият начин да бъде спасена страната е да се прекратят отношенията с загниващия Запад, откъдето тръгна гъшата хуйня, а вместо това трябва да засилим сътрудничеството си с Китай и да се включим в състава му като автономна област. Китай ще ни спаси!
Решили в час по биология да онагледят как хамелеонът си сменя цвета. Сложили го върху тревата и той станал зелен. Сложили го на пода и животинката мигом се обагрила в кафяво. Накрая взели хамелеона и го поставили върху покривка на райета. Тогава той се обърнал и им се сопнал: "Абе що ли не си е*ете майката!".
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Съветваме Ви да потърсите договора си за кредит, от където ще разберете и точната банка, която Ви го е отпуснала.
Надяваме се, че информацията Ви е полезна.
Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Това звучи смешно, но си е самата реалност. На мен преди 2 месеца ми отказаха кредитна карта, защото съм фигурирал в регистъра на лошите кредити със 160 лева. Трябваше сам да проверя на коя банка дължа тези пари и уцелих на 4-ия опит. Ставаше въпрос за кредитна карта, която са ми издали, но аз не съм получил. Но лелките там са си начислявали месечна такса и с натрупванията бяха станали 160 лева. Добре че имах контакти там и анулирахме всичко.
Още смешки на тази тема:
От пенсионен фонд Доверие взели ,че споделили личните МИ данни със Сибанк и тя взела ,че МИ изпратила кредитна карта.
Отивам аз чинно на едно гише на Доверие и съответно Сибанк, и питам най- любезно кой и на какво основание ми ползва личните данни без да спазва закона за защита на личните данни!
Усмихни се българино ,живееш в БЪЛГАРИЯ!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Съветваме Ви да потърсите договора си за кредит, от където ще разберете и точната банка, която Ви го е отпуснала.
Надяваме се, че информацията Ви е полезна.
Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Това звучи смешно, но си е самата реалност. На мен преди 2 месеца ми отказаха кредитна карта, защото съм фигурирал в регистъра на лошите кредити със 160 лева. Трябваше сам да проверя на коя банка дължа тези пари и уцелих на 4-ия опит. Ставаше въпрос за кредитна карта, която са ми издали, но аз не съм получил. Но лелките там са си начислявали месечна такса и с натрупванията бяха станали 160 лева. Добре че имах контакти там и анулирахме всичко.
Коментар