IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ctu
    http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE
    объркал си темата пич
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE

Коментар

• ;-)

Коментар

• "Майкрософт" е изкупила всички фармацевтични компании с активен въглен и започнала да продава неактивен въглен, който за да започне да действа, трябва да се въведе код за активация на сайта "активиране на въглен".
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• След като м.г. спадна до рекордните 5.8%, с развихрянето на кризата у нас безработицата започна да пълзи нагоре и още през април премина 7%. Сега фирмите и държавата се опитват да запазват работни места чрез различни мерки, но изкуствената заетост не може да се поддържа дълго. Ако прогнозата на БСК за поне 10% се сбъдне, в края на годината всеки десети трудоспособен българин ще е без работа.

Коментар

• Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.

Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква хуйня! А какво сте правили?

Пациентът: Ебах гъски.

Докторът: Значи имате гъша хуйня!

Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)

Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.

Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.

Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.

Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.

ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве.

Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.

Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната й заплаха.

Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.

Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.

Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!

Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.

Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.

Собствениците на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)

Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

Министърът на здравеопазването на Монголия: За спасение на страната от епидемията на гъша хуйня, която вече е достигнала до нашите граници, е абсолютно необходимо да отделим сто милиона долара за оборудване на лаборатории за борба с гъшата хуйня.

Премиер-министърът на Монголия: Вие сте обезумели!

Президентът на Монголия: Премиер-министърът е твърде затънал в финансови машинации, договори с Китай за доставка на хляб и нагло игнорира реалната заплаха за населението на свободолюбива Монголия!

Бившият премиер-министър на Монголия: Нашата партия спешно иска населението да бъде спасено от вируса на гъшата хуйня. В краен случай може и само населението на източна Монголия.

Кандидат за президент на Монголия: Единственият начин да бъде спасена страната е да се прекратят отношенията с загниващия Запад, откъдето тръгна гъшата хуйня, а вместо това трябва да засилим сътрудничеството си с Китай и да се включим в състава му като автономна област. Китай ще ни спаси!

Избирателите на Монголия: Вие сте обезумели!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                това ме подсеща да си разгледам дебитните карти, че да не ми извъртят някой номер
                добре, че не ползвам кредитни
                Те мислят за НАС
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Решили в час по биология да онагледят как хамелеонът си сменя цвета. Сложили го върху тревата и той станал зелен. Сложили го на пода и животинката мигом се обагрила в кафяво. Накрая взели хамелеона и го поставили върху покривка на райета. Тогава той се обърнал и им се сопнал: "Абе що ли не си е*ете майката!".
                  Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                    Първоначално изпратено от ssonyy
                    (Пyбликувано на 15.5.2009 г.)

не знам в коя банка имам неусвоен кредит?

Съветваме Ви да потърсите договора си за кредит, от където ще разберете и точната банка, която Ви го е отпуснала.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
                    Екипът на МОИТЕ ПАРИ
                    Това звучи смешно, но си е самата реалност. На мен преди 2 месеца ми отказаха кредитна карта, защото съм фигурирал в регистъра на лошите кредити със 160 лева. Трябваше сам да проверя на коя банка дължа тези пари и уцелих на 4-ия опит. Ставаше въпрос за кредитна карта, която са ми издали, но аз не съм получил. Но лелките там са си начислявали месечна такса и с натрупванията бяха станали 160 лева. Добре че имах контакти там и анулирахме всичко.
                    Още смешки на тази тема:

От пенсионен фонд Доверие взели ,че споделили личните МИ данни със Сибанк и тя взела ,че МИ изпратила кредитна карта.

Отивам аз чинно на едно гише на Доверие и съответно Сибанк, и питам най- любезно кой и на какво основание ми ползва личните данни без да спазва закона за защита на личните данни!

Усмихни се българино ,живееш в БЪЛГАРИЯ!

Коментар

• http://smile-bg.com/snimki/avtomobil...eed-limit.html

Коментар

• това ме подсеща да си разгледам дебитните карти, че да не ми извъртят някой номер
                        добре, че не ползвам кредитни
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Смешното е в отговора, не във въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
                            (Пyбликувано на 15.5.2009 г.)

Съветваме Ви да потърсите договора си за кредит, от където ще разберете и точната банка, която Ви го е отпуснала.

Поздрави!
                            Екипът на МОИТЕ ПАРИ
                            Това звучи смешно, но си е самата реалност. На мен преди 2 месеца ми отказаха кредитна карта, защото съм фигурирал в регистъра на лошите кредити със 160 лева. Трябваше сам да проверя на коя банка дължа тези пари и уцелих на 4-ия опит. Ставаше въпрос за кредитна карта, която са ми издали, но аз не съм получил. Но лелките там са си начислявали месечна такса и с натрупванията бяха станали 160 лева. Добре че имах контакти там и анулирахме всичко.

Коментар

• (Пyбликувано на 15.5.2009 г.)

Поздрави!
                              Екипът на МОИТЕ ПАРИ
                              Нищо не препоръчвам!

Коментар

• http://biskvitka.net/2007/11/15/japonski_iq_test.html
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X