Срещат се двама приятели и единия вика на другия - утре ще ми докарат 5 тона въглища , ще дойдеш ли да ми помогнеш да ги прибера. Другия отговаря: ооо.. не мога ,болен съм. Че от какво си болен ,какво те боли? Боли ме кура. за твоите въглища.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Драги български измиратели,
Приканваме всички вас на предстоящите “Парлама-изроди 2009”
да се прецакате за
най-новата,
най-демократичната,
най-модерната,
най-ляво-дясно-центристката,
най-консервативно-либералната партия
най-евро-атлантическо-лемурийската партия
“Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности” (К.У.Р.Е.Ц.)!!!
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarock”Хамър” стана китайски
03 юни 2009 / News.dir.bg
Известната марка "Хамър" (Hummer) става собственост на китайската корпорация "Съчуан Тънчжун хеви индъстриъл машинъри" (Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery).
Това съобщи официално обявилата фалит американска автомобилостроителна компания "Дженерал мотърс" (General Motors), досегашен собственик на марката, предадоха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС, на които се позова БТА.
"Дженерал мотърс" води преговори за евентуалната продажба на още две свои марки - "Сатурн" (Saturn) и "Сааб" (Saab). По този начин американската компания се освобождава от подразделенията си, отчитащи загуби, и ускорява процедурите, които ще й позволяват да се преструктурира по-бързо.
Засега не се съобщава стойността на сделката за "Хамър".
"По този въпрос все още преговаряме с партньорите", посочиха представители на "Дженерал мотърс".
Китайската компания "Съчуан Тънчжун" никога не е произвеждала автомобили. Тя е специализирана в пътностроителни дейности, производство на пластмаси, смоли и други промишлени продукти, уточнява ИТАР-ТАСС.
Тя има опит и в производството на тежки камиони - в това число аварийни коли и нафтовози.
http://www.spekulanti.com/2009/06/02...%d0%b0-hummer/fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
”Хамър” стана китайски
03 юни 2009 / News.dir.bg
Известната марка "Хамър" (Hummer) става собственост на китайската корпорация "Съчуан Тънчжун хеви индъстриъл машинъри" (Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery).
Това съобщи официално обявилата фалит американска автомобилостроителна компания "Дженерал мотърс" (General Motors), досегашен собственик на марката, предадоха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС, на които се позова БТА.
"Дженерал мотърс" води преговори за евентуалната продажба на още две свои марки - "Сатурн" (Saturn) и "Сааб" (Saab). По този начин американската компания се освобождава от подразделенията си, отчитащи загуби, и ускорява процедурите, които ще й позволяват да се преструктурира по-бързо.
Засега не се съобщава стойността на сделката за "Хамър".
"По този въпрос все още преговаряме с партньорите", посочиха представители на "Дженерал мотърс".
Китайската компания "Съчуан Тънчжун" никога не е произвеждала автомобили. Тя е специализирана в пътностроителни дейности, производство на пластмаси, смоли и други промишлени продукти, уточнява ИТАР-ТАСС.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Здравейте.
То това не е много за тази тема ама паниката е страшно нещо.
Спомням си преди две години през един страхотен летен ден някъде към 23:26, биха сирените в центъра на Пловдив ,някъде около 6минути постоянно - е такава паника не бях виждал никъде.
1 минута - на всеки му е всело и се чуди какъв ли ще е повода.
2 минута вече заспочва на повечето хора да им прищраква, че този звук от сирените не е случайно такъв.
3 минута - Главната е вече почти празна(преди това трудно се разминаваха хората).Но по това врееме няма и транспорт
4 минута - от паниката всички гсм оператори дават заето, новините нищо не дават(чуват се гласове , че значи било много лоша работата), вече на денонощните магазини има опашки и всякакви консерви се изкопуват.
5 мунита - абе как може всичко да е срещу теб , вече имаше и автомобили с багаж които си свирят и немога да се разминат.
Тук вече спряха сирените, а аз като гледайки и невярвайки на очите си , си викам:изглежда аз съм лудия защото през цялото време си варвях по главната и си гворихме с приятелите ми на кое заведение ще отида да пийнем по една бира.
Луда работа.
След това нищо не се спомена за този случай в медийте.Един от собствениците каза шегувито, че нямал нищо против от време на време да ги пускали така профилактично ,та да направи здравия оборот.
Тук се сетих и за наводненията 2006 година.Когато някакъв полуидиот казал потелевизията , че ще спира водата на Пловдив за 4 денонощия.Тогава си пазарувах кротко в метро и поедно време като мравки на масло налазиха .Та там какъв бои беше настанал за половин литрови бутилки с вода.
Сега се смея ама тогава останах в пълно изумление на какво са готови хората.
Лек и печеливш ден на всички.
Коментар
-
Какви хора има дамо ...
Колко ли трябва да си извратен за да ти харесва да си оставяш детето само в къщи ...
http://www.dnes.bg/article.php?id=71868
Месеци бебе стои само вкъщи, арестуваха родителите му
Порочната практика започнала февруари, детето е прибрано от социалните
28-годишна жена и 27-годишен мъж са арестувани за това, че системно оставяли двегодишното си дете само без надзор в апартамента им в столичния жк "Люлин".
На 29 май, след поредния получен сигнал, служителите от Девето РПУ прибрали детето и го предали на социалните служби.
Разследването показало, че порочната практика на родителите започнала още от февруари.
Двамата са задържани с мярка за 24 часа.
Срещу майката вече е образувано наказателно производство.
Коментар
-
Гаф със сирените в Пазарджик: "Внимание! Въздушно нападение!"
Точно в 12,00 часа в Деня на Ботев и загиналите за свободата на България от високоговорителите се чу предупреждението:
“Внимание! Внимание! Въздушно нападение!”
http://www.dnes.bg/article.php?id=71865
Коментар
Коментар