IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-тъпите въпроси

Освен за голи жени, интернет става и за други неща. Има полезна информация и е страхотен начин да получиш отговор на въпросите, които те тормозят в живота. Един от най-добрите варианти за това е Yahoo Answers, което е нещо като Wikipedia на отговорите. Ето някои от най-тъпите въпроси, задавани там. Заедно с няколко не по-малко тъпи отговора.

„Знам че звучи странно, но нашите са още млади и са много шумни по време на секс, така че понякога ги чувам. Не мога да издържа и се пипам. Лошо ли е или и други го правят?“

Отговор: „Не, напротив. Даже като бяхме малки ние се криехме в гардероба, за да ги гледаме.“

„Някой знае ли как да си направя огледало от монитора? Сканирането на истинско огледало не върши работа!“

Отговор: Да пробва с по-голямо огледало.

„Малко съм притеснен, защото откакто приятелката ми забременя няма цикъл. Мислите ли, че бебето изпива кръвта? Бременна е от 6 месеца“.

Отговор: Най-вероятно приятелката му е изневерила с вампир. Мръсна кучка.

Мъж: „Получавам по 15-20 оргазма на ден. Понякога стигам и 30. Доста лъскам бастуна, но не знам как да спра?“

Отговор: Спокойно, това е физически невъзможно. Все пак си намери нимфоманка и си живейте двамата.

„Направих курабийки във формата на Исус, но ги прегорих. Ще отида ли в ада?“

Отговор: Да.

По време на кулминацията на конфликта между Русия и Грузия: „Живея в Джорджия (Georgia), но не виждам никакви руснаци и никакви танкове. По телевизията казаха, че руснаците навлизат в Грузия (Georgia) и съм малко притеснен.“

Отговор: Руските танкове са невидими.

Защо дупките в козината на котките винаги уцелват мястото на очите?

Отговор: Просто винаги има една резервна отзад.

„Помощ, пуших много трева. Не мога да виждам в права линия, мисля че фъстъченото масло е сладолед, а възглавницата – котка. Какво да правя?“

Отговор: Пий един облак да се освежиш.

Коментар

• Дано модераторът не ми изтрие и този виц...

Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели много тежки премеждия.
      Първият почва:
      - Все ми подмятаха, че жена ми кръшка. Преместихме се в нов блок, на 25-ия етаж. Не я пусках никъде и все пак... Веднъж се прибирам 1 ден по-рано от командировка и виждам в антрето мъжки обувки. Претърсих цялата къща и най-накрая го намерх на балкона, мръсника! Висеше на ръце от парапета. Започнах да го удрям, но не падаше, а само викаше "Помощ"! Удрях го по пръстите с чук, докато падна, но и тогава не умря, а уцели храстите. Затова вдигнах хладилника, и го метнах по него. Улучих го, той умря и аз от толкова вълнения получих инфаркт.
      Свети Петър му казал: "Много страдания си преживял, влез в Рая".
      Вторият разказва: Аз съм спортист, живея на 26-тия етаж и всяка сутрин правя гимнастика на балкона. Прилоша ми и паднах през парапета, но слава Богу, хванах се за долния етаж. Тогава излезе този луд и почна да ме бие, после започна да ме удря с чук и аз паднах. Съвзех се в храстите, оцелял по чудо и тогава отгоре ми падна един хладилник и ме уби.
      Свети Петър казал: "Много си се намъчил, синко, влизай в Рая. "
      Третият мъж казал:
      - А аз, свети Петре, си седя кротко в един хладилник и изведнъж..
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Попитали радио Ереван :
        - Защо Пеньо не може да се научи да паркира ???
        Радио Ереван отговорило :
        - Ами как ще може да се научи, след като мъжете го лъжат, че 4-ри пръста са 30 сантиметра
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
          Зъболекар се опитва да извади зъб на пациент, но пациентът все се дърпа и докторът не успява да направи нищо. Накрая се ядосва и му казва:
          - Вържи го за влака, нека той ти го извади!
          След седмица докторът среща пациента без зъби.
          - Какво направи?
          - Ами, както ми каза. Вързах зъба за последния вагон, влакът тръгна и три вагона излязоха от релсите.
          - Все пак ти е извадил зъбите.
          - Не. Тях ги изби началник-гарата.
          Тук само можем да кажем: "НЕ НА НАСИЛИЕТО"!!!

Коментар

• Французин кротко си закусвал в хотела с кроасани, конфитюр, масло, сокче. До него седнал един американец, който нагло мляскал дъвка. Поседял американецът, позяпал в чинията на французина и попитал:
            - Абе вие, французите, целия хляб ли изяждате?
            Французинът го погледнал и смутено казал:
            - Да, защо?
            - Щото ние в Щатите ядем само мекото. Корите и трохите ги събираме в контейнери, преработваме ги, правим кроасани и ги изнасяме за Франция.
            Французинът се намръщил, но продължил кротко да си хапва, докато янкито продължавайки нагло да мляска с дъвката:
            - А ти и конфитюр ли ядеш?
            - Ъхъ - промърморил човечецът.
            - Ние в Америка ядем само пресни плодове. Огризките ги събираме, преработваме, правим на конфитюр и изнасяме за Франция.
            Французинът вдигнал глава и казал:
            - Вие, американците, какво правите с презервативите, след като ги използвате?
            - Как какво, хвърляме ги.
            - А ние във Франция ги събираме в специални контейнери, преработваме ги, правим дъвки и ги изнасяме за Щатите.
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Зъболекар се опитва да извади зъб на пациент, но пациентът все се дърпа и докторът не успява да направи нищо. Накрая се ядосва и му казва:
              - Вържи го за влака, нека той ти го извади!
              След седмица докторът среща пациента без зъби.
              - Какво направи?
              - Ами, както ми каза. Вързах зъба за последния вагон, влакът тръгна и три вагона излязоха от релсите.
              - Все пак ти е извадил зъбите.
              - Не. Тях ги изби началник-гарата.

Коментар

• Какво се свири на една сватба?
                - Сватбен марш от Менделсон!
                - А какво се свири на една хомо-сватба?
                - Сватбен марш от Пенделсон!
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Test Drives Video Лада 2009 година

http://www.automedia.bg/viewflv.php?id=219

само за маниаци

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Good Poker Players Always Know When To Fold

http://www.youtube.com/watch?v=a6vHzIH4FlY
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=F7HMz1WKkso

Коментар

• 11:23 - darikfinance.bg - Ядем по-малко хлаб и зеленчуци, наблягаме повече на месо, картофи и плодове

Коментар

• Re: Бисерите на орехчо )

Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Бисерите на орехчо )

15 фев 2008

Орешарски: Не сме застрашени от икономическа криза

Не сме застрашени от криза в България, внимателно следим развитието на външната икономическа ситуация

18 Септември '08

Пламен Орешарски: Финансовата криза няма да повлияе на България
                            „Като цяло финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на българската икономика, а прогнозите не са драматични”

Да-а-а....
                            25 май '09

Пламен Орешарски: "България като страна – членка на ЕС е навлязла в кризата, но благодарение на добре водената икономическа политика на правителството, страната ни е навлязла в кризата с добри буфери."

Коментар

• А защо не сравниш какви са прогнозите на Дойче Бундесбанк за икономиката на германия дадени към октомври и сега и кажи какво ти е мнението за тях. За орешарски рабрахме

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                http://topsport.ibox.bg/news/id_1062125261
                                Туканка се споменаа за некой си Карлсо Тевес..
                                Дале е некой скрит кос на САФ ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X