If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днешният приятелски мач, състоял се в кварта Долно езеро м/у роми и полицаи, завърши с 0:1 за Бургаска полиция.
На снимката виждате пряк свободен удар изпълнен от един от централните нападатели от отбора на полицаите. Топката е пробила стената от роми и е отбелязала .. гол!
Здравейте, искам да попитам за едни монети юубилеини са но незнам каква стоиност имат повечето са от 1981 г. 2 лева са всичките на всичките пише 1300 г.българия но са различни имам и сашто 1 от 50 лв от 1943г. борис 3-ти една 2 лв от 1910г.фердинант 1ви две от 2 лв. 1969г. една 2 лв 1969 ,25г. социалестическа революция една 2лв на коиято пише" климент охредски 916-1966" и още други неща които също незнам какви са.
ако може ниякои да ме светне по вапроса каква стоиност имат благодария предварително
Величието Vesel_82 прогтозира Софикс
fjut: nekoi nakraj pak otnese pluvkata
vesel_82: нещата започват да стават много тънки, дали на някой няма да му издържът нервите и да почне да изкупува масово
vesel_82: привет и добро утро
todis: здравей весел
vesel_82: здравей
milenkk: samo masovi izkupuvaniq vi se iskat na vas, da nqma samo masovo razprodavane
todis: незнам.. според мен истинската паника ще настане към 2012 г.
vesel_82: през 2012 Софикс ще вече далеч над 1200 пункта
milenkk: ei tova da se 4uva
vesel_82:
vesel_82: А ОТЗК ще се търгува на 400 - 450 % от сегашните нива, така виждам нещата. Не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
todis: весел, според теб кога ще приключи възходящия тренд в който се намираме в момента?
vesel_82: според мен икономиката ще се възстанови догодина и тепърва ще се развиваме, ние даже още несме емърджиг маркет, та в срок до 5 г., тредна ще е нагоре разбира се с известни колебания, но мисля, че ще е нагоре
vesel_82: краткосрочните прогнози не ги разбирам
vesel_82: хващал съм някои други движения, но съм и губил доста
g_nikolov: личи си по предвиждането ти за Софикс
Социалистическата опозиция във Франция вчера осмиваше президента Никола Саркози, след като се появи информация, че от неговия кабинет са помолили ръководителите на завод да подберат по-ниски служители, които да застанат зад миниатюрния лидер по време на негова реч, предава AFP.
От Елисейския дворец, както и от ръководството на завода за авточасти Faurecia отрекоха твърденията на ръководител на работнически синдикат, но ниска на ръст работничка е заявила пред белгийска телевизия, че е е била избрана, за да не засенчва президента.
На 3 септември Саркози посещава завода Faurecia в Северна Франция, за да аргументира политиката си, свързана с икономическите стимули в промишления сектор, който пострада сериозно от световната криза.
След като прави обиколка из завода, Саркози, за който се твърди, че е висок 165 см, изнася реч пред група седнали работници. Зад него се намира малка група служители на Faurecia, като никой от тях не е подчертано по-висок от него.
"Молбата или заповедта, ако предпочитате, е дадена на ръководството на Faurecia", казва представителят на синдикат Хосе де са Морейра пред новинарския сайт Rue89, добавяйки, че визитата е била обсъждана подробно от официалните лица, ръководството на завода и синдикатите.
В репортаж на белгийската телевизия RTBF, който стана интернет сензация във Франция, репортер разговаря с една от служителките на Faurecia, която е избрана за фон на речта на президента.
На въпрос дали е избрана заради ръста си, тя отговаря, че това е така и че никой от останалите не е трябвало да е по-висок от президента.
Репортажът вече качен в много френски сайтове, а социалистите от опозицията се присмиват на начина, по който се гради имиджът на Саркози.
От ръководството на Faurecia вчера излязоха с изявление, в което отричат слуховете, че от Елисейския дворец са предявили специални изисквания по отношение на служителите, които да присъстват по време на речта.
Саркози, който често носи обувки с висок ток, и беше заснет, стъпил върху кутия зад катедра, на която преди това е говорил президентът на САЩ Барак Обама, се твърди, че е изключително докачлив по отношение на ръста си.
Списание " Аз Жената" провело конкурс на тема" Познаваме ли жените?". Победител станал Петьо Иванов на 10 години.
Възмутен читател пише до редакцията:
" Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15 годишен познавам жените, а Вие дадохте наградата на някакво дете!"
Отговарят му от редакцията:
На първия въпрос от конкурса "Къде на жените са им най-къдрави косите?" Петьо е отговорил правилно - в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! На втория въпрос " Как се казва най-важния орган на жените?" Петьо пак е отговорил правилно - Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! И на третия въпрос " Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?" Петьо пак дава верен отговор - новия брой на списанието " Аз жената". А Вие какво отговорихте? Благодаря, че не сте и нарисували!
Австралийската полиция е задържала автомобилен журналист, който управлявал Ferrari California с 231км/ч., при ограничение на скоростта от 110км/ч. Куриозното в случая е, че автомобилът му е бил предоставен, за да направи тестдрайв с него.
58-годишният Род Исдаун се е оправдавал пред съда, че е допуснал груба грешка и вече ще спазва правилата за движение по пътищата, но съдията го нарекъл стар хилуганин и незаконен уличен състезател. Той наложил на Род глоба в размер на 1 900 австралийски долара и му отнел книжката за период от 6 месеца.
След инцидента, Исдаун е бил уволнен от авторитетното издание Australian Financial Review, където е отговарял за новините, свързани с автомобилите.
Авторите на книгата "Защо жените правят секс" Санди Местън и Дейвид Бъс твърдят, че са открили "истинските причини", които карат жените да имат сексуални отношения.
Те предлагат доста неромантичен възглед по въпроса, като страстта е на едно от последните места в изготвения от тях списък с най-често срещаните мотиви. Авторите установили, че жените си лягат със своите партньори, за да се отърсят от скуката, да си осигурят спокойствие, да излекуват главоболие или дори в знак на благодарност за хубава вечеря. В списъка с 200 причини привличането е на едно от последните места. "Изследването показа, че повечето мъже намират повечето жени едва в известна степен привлекателни за секс, а повечето жени не намират изобщо повечето мъже за сексуално привлекателни", пишат авторите, професори по психология в университета в Тексас. Анкетираните 1006 жени в рамките на изследване за целите на книгата дали много изненадващи отговори. Една от тях заявила, че прави секс заради духовното преживяване, защото "това е най-близкото нещо до Бога". Други изброили като причина "лекуване на главоболие, причинено от стрес", "подобряване на сексуалните си умения" и "за по-светъл тен". 84% от жените признават, че правят секс, за да си осигурят спокоен живот или за да накарат партньорите си да вършат домакинска работа. В една от осъществените от авторите анкети една на десет жени признава, че е имала сексуални контакти в знак на благодарност за получени подаръци или посещения в скъпи ресторанти. /БГНЕС
15-годишен открадна за трети път автобус в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тйнейджърът е запознат в детайли с механиката на автобусите и мечтата му била да стане шофьор..
Да му дават книжка и да започва да върти геврека, такива хора трябват на държавата от малки да знаят какво искат
15-годишен открадна за трети път автобус в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тйнейджърът е запознат в детайли с механиката на автобусите и мечтата му била да стане шофьор..
Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар