IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://boristodorov56.blog.bg/politi...osimite.424764

Американците изразили своята признателност към Бащите на нацията си и демокрацията чрез изсичане в скалите на гигантски скулптурни портрети на четирите президента на САЩ: Джордж Вашингтон,Томас Джеферсън,Теодор Рузвелт и Ейбрахам Линкълн.

Вдъхновен от тях предлагам да направим подобен монумент на призналетност към нашите днешни "бащи" на демокрацията.
    Прилагам идеен проект на паметника:

http://boristodorov56.blog.bg/politi...osimite.424764

))
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Един богат дъртак се оженил за 20 годишна, която малко по-късно забременяла. Гордия дядо отишъл на църква, за да благодари на Бога, за това чудо. Но попа като го видял и му разказал история:
      - Като млад отидох на сафари в Африка, и за зла участ се отделих от групата и се загубих. Носех само една сопа, а на виковете ми за помощ дойде един лъв. Аз целия се разтреперях и започнах да се моля на Господ, а лъвът се затича към мен, на 5 метра от мен аз вдигнах сопата насочих я към главата на лъва и извиках БУМ. И в този миг лъвът падна мъртав.
      - Станало е чудо! - Възкликнал дядото.
      - И аз така си помислих, чадо мое, но като се обърнах зад мен видях ловец с истинсна пушка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Леле......ма тук било по-страшно от другите теми.За първи път реших да погледна тук с надежда да прочета някой смешен виц, а то какво? Ужас........!!!
        Колега (по форум), не ми е много до вицове, ама ще кажа един стар:

Питат поручик Ржевски как така е близък с много жени?
        -Чукам ги.
        Отговаря поручикът.
        -А това много сближава.
        Не е препоръка за инвестиционно решение.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://vbox7.com/play:292e58db

Всичко тук е шес, шес, шес!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            " При продажба на холдинг , активите и пасивите на дъщерните компании не влизат в цената на сделката .... "
            Преведена на български език мисълта на "финансовия гений " , известен на българските и международни финансови специалисти и анализатори с
            Псевдонимите- polki , 1912 , Карък Каръков...
            За сега кандидатства за Приз на месеца , догодина и за Нобелова награда...
            ако няма трансфер на печалби и загуби към холдинга, може и да не влизат

Коментар

• " При продажба на холдинг , активите и пасивите на дъщерните компании не влизат в цената на сделката .... "
              Преведена на български език мисълта на "финансовия гений " , известен на българските и международни финансови специалисти и анализатори с
              Псевдонимите- polki , 1912 , Карък Каръков...
              За сега кандидатства за Приз на месеца , догодина и за Нобелова награда...

Коментар

• :lol:
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• подчертаното отива в темата "Бисери и вицове" и се нареждаш до останалите класици в този форум Каро, пеньо и останалите
                  Полки , вълкът козината си мени , но нравът не .... за тебе е равносилно на глупост... и тя се увеличава защото си скаран с проста икономическа логика...
                  Жалко ,че ти отговорих , но е за последен път ......Ти наистина нямаш елементарна икономическа култура.... Не правиш разлика от дъщерно предприятие и шапка....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    При табаците ще се изкарат доста повече..... , но на първо време до Нова година ще се вземе сериозен дивидент.... пък вие се подигравайте...защото държавата ще източи парите от БТН и ще го продаде за 30 , 40 лв за акция ... не по малко.... заради паричната маса в Благоевград БТ...
                    Не е препоръка....
                    http://forum.investor.bg/viewtopic.p...033659#1033659
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
                      Ало, радио Ереван?

- Да.

- Оня ден слушах по вашето радио много интересна политическа дискусия за Русия, президента Медведев, министър-председателя Путин...
                      Днес обаче едва-едва ви хващам, много лошо се чува...

- Вече излъчваме от Сибир.
                      Говори Горбачов на митинг във Вилнюс. Получава бележка: ако веднага не преминете на литовски език ще бъдете ликвидиран.
                      Изкашля се тежко Горбачов и продължава: днес мога да бъда ликвидиран, но утре цяла Литва ще говори на руски.

Коментар

• Ало, радио Ереван?

- Да.

- Оня ден слушах по вашето радио много интересна политическа дискусия за Русия, президента Медведев, министър-председателя Путин...
                        Днес обаче едва-едва ви хващам, много лошо се чува...

- Вече излъчваме от Сибир.
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Когато нашата делегация в Брюксел водена от Бате Бойко минала покрай
                          пикаещото момченце то взело та се наакало...

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• Призив към министъра на финансите - при демонстрация на бюджета показвайте баница вместо пица! Изберете българското!
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• мда и ще имаме огромен излишък от 16,8 млрд лв :Р

Коментар

Working...
                                X