IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Меглена Кунева - кандидат за президент?
    21 ноември 2009 / News.dir.bg
    Меглена Кунева е богатство не само за НДСВ, но и за държавата; стига да пожелае, за партията тя би била един добър кандидат за президент.
    Това заяви днес в Кърджали Христина Христова, която е един от кандидатите за председател на партията. Христова смята, че Кунева би могла също да работи в някоя от най-важните международни организации, след като приключи ангажиментите си като член на Европейската комисия.
    "Искам да бъда в политиката, защото съм активен човек и защото знанието е отговорност. Знам какво искам да постигне моята страна и знам как можем да го постигнем. Дали обаче това ще минава през публична работа, която е свързана с партия, или ще бъде просто публична работа, това все още не мога да кажа", заяви преди дни в София настоящият български еврокомисар Меглена Кунева.
    Днес Николай Василев, също кандидат за председател на НДСВ, заяви, че партията е "изпила горчивата чаша" след последните парламентарни избори.
    От 29 ноември трябва да поемем курс за успешно участие в местните избори през 2011 г., за да имаме кметове и общински съветници, заяви Христова. Тя коментира, че НДСВ и ГЕРБ не са партньори, а конкуренти. Според анкета сред членове и симпатизанти на НДСВ, над 90 на сто от запитаните подкрепят идеята през следващите години партията да остане вдясно от центъра и за създаване на "правителство в сянка".
    На въпрос дали сред лидерите на НДСВ има хора, свързани с Красимир Георгиев от Плевен, Огнян Герджиков каза, че през 2005 г. Милен Велчев е имал някакви отношения с него.

Коментар

• КГБ - компанията на готините баби : http://www.blitz.bg/article/14882

Коментар

• Коментар

• Трима с пистолет нападнаха мъж, свиха му раница с пици
          20.11.2009 13:39
          ДА СЕ ПАЗЯТ ДЮНЕРДЖИИТЕ И БАНИЧАРИТЕ
          Грабежът станал в Младост 1, нападателите са арестувани
          И министър Дянков .... също . Някой може да му свие малката пица ...

Коментар

• Крими

Трима с пистолет нападнаха мъж, свиха му раница с пици
            20.11.2009 13:39
            ДА СЕ ПАЗЯТ ДЮНЕРДЖИИТЕ И БАНИЧАРИТЕ
            Грабежът станал в Младост 1, нападателите са арестувани
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Най-бързия човек на света е пенсионерка с 3 чанти зеленчуци и 2 бастуна, гонеща трамвая.
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• http://www.bgpetition.com/za_niski_c...ite/index.html

------------------------------------------------------------------------------------------

С наглост към прогрес

Американец от градчето Тамарак в района на Тампа бей, щата Флорида, разрешил по необичаен начин финансовите си проблеми.

Вече няколко пъти тази година той отскочил до местната "Банк Атлантик", но не за да си провери баланса по сметката си, а... за да я обере.

Крадецът, описван от очевидци като "възпълен", опитал дори и четвърти обир, съобщава един от най-големите вестници в Тампа бей "Сейнт Питърсбърг таймс" (TampaBay.com).

Щом го видял, банковият касиер възкликнал: "Боже мили, тоя пак е тук!"

Служителят обаче успял да задейства паник-бутона и престъпникът побързал да избяга. Все пак на излизане успял да натъпче с пачки банкноти донесената от него торба.

Крадецът и досега не е открит, въпреки че не се е опитал да се дегизира по време на нито един от обирите.

Той не е използвал оръжие за заплаха, но полицаите подчертават, че това не означава, че той не разполага с такова.

Ето защо органите на реда съветват банковите чиновници да предадат наличните пари, ако се случи крадецът да ги посети отново.

Общата сума, отмъкната до момента от упорития крадец не се съобщава, но вероятно става дума за няколко хиляди долара.
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Не знам дали е за тук, но:

С н.с. инж. Богомил ДИМИТРОВ, специалист по откриване на банкноти ментета, разговаря Мира Радева:

- Според вас наистина ли българинът е силно изобретателен?

- Не изобретателен, той е гений! Дойдоха при мен продавачи в един цветарски магазин и ми донесоха банкнота от 50 лв. Помолиха да я проверя. Дал им я за разкошен букет един клиент, елегантен и изискан мъж. Веднага потвърдих, че банкнотата е абсолютен фалшификат и помолих да ми я оставят. Отказаха, сами щели да я пробутат някъде. После се съгласиха, но срещу безплатно детекторче за откриване на неистински пари.

- За какво ви е тази ненужна 50-ачка, г-н Димитров?

- Просто исках да я показвам на хората - по-хубав фалшификат не съм виждал през живота си. Но ми притрябваха пари и без проблем си купих с нея цигари от близкия магазин. Това стана преди по-малко два месеца.

Явно и въпросният господин е гений - взел си е 50 кинта на аванта, уж като следствен материал и накрая си купил цигари с тях - и ние очакваме от тези хора да ни пазят от престъпниците!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Черния кадровик

"Най-важният ръпрос е КОЙ стои зад Красьо...? Висши магистрати, депутати са контактували с него, изпълнявал е поръчки за назначавания по върховете на съдебната власт, лобирал е за поръчки...КОЙ е истинският кукловод и има тази власт, защото Красето е само параван...КОЙ е ТОЙ?
                      Mitnicharъ

19.11.2009 г. 09:15:13 Много ясно, кой. Иван Костов, ето кой! И той един такъв, черничък ... "
                      http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000102

Коментар

• Понеже Инвесторчо ме търка, ще ползвам темата да му кажа: Аз ще намеря тези, които търся, но вие губите, тези, които сте намерили. ;-)

Коментар

• Обява по време на криза: Който търси идеалната
                          Искам да се омъжа. Говоря малко, готвя вкусно, глава не ме боли!
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Доколкото битността ми на народен представител съдържа ежедневно общуване с множество знайни и незнайни и за мен граждани, няма как да съхранявам в съзнанието си каквато и да е конкретика.
                            Съзнанието ми обаче е неизменно услужливо за неуморимостта, на който и да е мой разговор, подчерта депутатът.

Чичко Местан не съхранява конкретика в съзнанието си за срещите си с Красьо! ;-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ЕДИН ПОГЛЕД КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕХОД

http://photo-forum.net/bg/index.php?...&USER_ID=13653

Коментар

• Първоначално изпратено от freeman1
                                Сергей Станишев: Бюджет 2010 е фарс
                                18.11.2009 21:14

“Народното събрание в нашата парламентарна република вече е просто придатък за узаконяване на решенията на правителството. Или по-точно на указанията на г-н Бойко Борисов”.

Това посочва лидерът на БСП Сергей Станишев в специална статия по повод приетия във вторник на първо четене бюджет 2010.

Червеният депутат определи гласуването на бюджета като “фарс, който е логичен завършек на една тенденция, развиваща се вече четири месеца”.

“В този парламент дебатите са излишни. Развалят рахатлъка на управляващите и им губят времето да ръководят чистките в администрацията и да коват още и още лобистки закони. Че нали трябва да се отблагодаряват на спонсорите и да си развиват бизнеса”, четем в обширните писмена на бившия премиер.

Станишев е категоричен, че финансовият план на държавата е измамен, защото се основавал върху неверни прогнози за икономиката и приходната част.

“За да се сбъдне прогнозата за номинален БВП за 2009 в размер на 63 710 млн. лв., икономиката следва да се свие в с над 15% за четвъртото тримесечие спрямо същото тримесечие на 2008 г. Оттук и изводът, че БВП за следващата 2010 г. е подценен с около 2–2,2 млрд.”

По думите на Станишев тези пари в средата на годината “ще бъдат извадени от ръкава като доказателство за чудодейната активност на кабинета и за запушване от добрия вълшебникна заложеното огромно социално напрежение”.

В заключение бившият премиер завършва:

“Едни ще кажат – БСП да не се обажда, да не пречи и да не дразни. Други ще ни упрекнат за това, че не сме протестирали в парламента. Само че след 100-те дни „нов ред” Народното ни събрание вече стремително губи авторитета си на място, където могат да се водят смислени дискусии и разумни спорове за политики“.

Айде ако може точно този смешник да не се обажда, че така както те ограбиха държата и луканов и виденоф не са крали, баси прстъпната организация е тяхната партия, трябва да се забрани със закон!!!

това не е смешно, това е трагично; не е за темата

Коментар

X