IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вярно е, че има генетични различия между расите. Но аз все пак си предпочитам Дензъл Уошингтън пред Димитър Рачков.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
      С една дума - най-много мразя расизма и негрите!
      Не съм расист. Много пъти съм го казвал. Но хората не са еднакви, и расите на са еднакви. Има ли черен щангист световен шампион? Колкото има бял шампион на сто метра. А за интелигентността не знам как да се сравни тази на негрите от Намибия, маорите от островите, белите от Манхатън, жълтите от Сингапур (нищо лошо). Просто това са различни култури, формирани при различни условия. Как ги измерват не знам. Индианците от Андите и гърците или китайците, дето имат писана история от 3 хиляди години. Не може да сравняваш килограм и метър. Несериозно е.
      А пропо, за расите: жълтите не могат да пият много алкохол, щото нямат някакъв си ензим. Значи ли това, че сме по-напред от китайците в културно отношение? Това са дивотии.
      Това не означава, че една раса трябва да е привилегирована спрямо друга заради цвета на кожата си.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Re: Митът за българската ентелегентност

Интелигентността е различно нещо от нивото на образование. Мързи ме да отварям и гледам сайта, но ти явно не си много наясно с концепцията.
        Първоначално изпратено от gigow
        Първоначално изпратено от Netisan
        Казват, че сме на второ място в света след евреите по интелект. Да, ама не.
        След нас са само албанците и... канадците: СТАТИСТИКА
        Това е статистика на ЕС, пък ги има и Америка и Африка. Чиста манипулация. Как индианците в Перу, дето не са виждали електрически котлон са по интелигентни или негрите от ЮАР, дето вчера им махнаха апартейда. То не е израсло и едно поколение. Айде стига стъкмистики и антибългаризъм. Аз не съм фанатичен патриотар и да кажеш, че немци, англичани или французи са по-интелигентни ще го приема, ама да ми говориш за негрите, дето не знаят да четат.........Не съм съгласен.
        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• С една дума - най-много мразя расизма и негрите!

Коментар

Това е статистика на ЕС, пък ги има и Америка и Африка. Чиста манипулация. Как индианците в Перу, дето не са виждали електрически котлон са по интелигентни или негрите от ЮАР, дето вчера им махнаха апартейда. То не е израсло и едно поколение. Айде стига стъкмистики и антибългаризъм. Аз не съм фанатичен патриотар и да кажеш, че немци, англичани или французи са по-интелигентни ще го приема, ама да ми говориш за негрите, дето не знаят да четат.........Не съм съгласен.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Джон се прибира вкъщи и пита жена си:
              - Тези от петия етаж да не би да са шотландци?
              - Защо мислиш така?
              - Защото са силно разтревожени, че детето им е глътнало един цент.

Коментар

...би ли обяснил как се тълкува надписа в синьо:"Обърнете се на Нас"? :shock:
                自由西藏

Коментар

Обслужване и помощ: consumersupport@iq-test.eu
                  Цена: 4.8 BGN. Еднократно плащане - 1 SMS. Поддръжка: consumersupport@iq-test.eu. Powered by voicecom.bg.

Ей тва е за бисерите.

Коментар

• VIVA България!

Махам поста по искане на оскърбените.

Коментар

• ???

Minavast
                      Местожителство: BG
                      Пуснато на: Сря Ное 25, 2009 5:43 pm

Заглавие: "Зелените депозити" за осведомени свършват...клона

Коментар

• Влекачи на прогреса....

hydrogenic

Местожителство: София
                        Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 10:20 am Заглавие: Re: Случайно да сте чували за браунгаз?
                        "Изобщо, експлозивно-имплозивните характеристики на браунгаза не са първата му сила. Основното му предимство е високотемпературния ПРОЦЕС НА НАГРЯВАНЕ. Там е ключа от мазето. Трябва с неговия пламък да нагрееш някакъв материал (като внимаваш да не го стопиш) и да отведеш и евентуално преобразуваш топлината в ток. Тогава имаш свръхвисока ефективност.
                        Ето още линкове:
                        http://www.eagle-research.com
                        http://www.eagle-research.com/products.html" http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13306&r=73

Коментар

• Около Lehman Brothers, която повлече крак на световната финансова криза, се носят легенди и се разказват различни истории за причините, възможностите и виновниците, които не успяха да предотвратят събитията от преди година. Вероятно легенда с доза истина е и историята, разказана от Карал Лумис – известна журналистка, която New York Post представя като „легенда в областта на финансовата журналистика“.

Освен че вече 50 години присъства под статиите в изданието Fortune, Лумис е известна и с биографичните бележки, които е написала за светила от бизнеса като Уорън Бъфет и Санди Уийл.

„Съвсем естествено точно преди една година време мнозина слушаха гласа на Уорън Бъфет, когато финансовият свят се обърна с главата надолу. AIG, които отчаяно се нуждаеха от 18 млрд. долара, се обърнаха към него за помощ. „Не ми губете времето. Нямам какво да направя за вас“, им казал американският инвеститор. Около 18,00 ч. вечерта в събота, докато бързал за среща в канадския град Едмънтън, провинция Алберта, получил обаждане от банкера Робърт Даймънд, президент на Barclays Capital.

Даймънд се опитвал да купи Lehman Brothers и да я спаси от фалита, но възникнали проблеми с британските власти. Хрумнал му друг план – с помощта на Бъфет, който ще бъде гарант на сделката, нещата можело и да станат. За Бъфет било сложно да реши всичко на момента, ето защо помолил Даймънд да му прати информацията по факс, за да прегледа числата и да вземе окончателното си решение. Когато се върнал в хотела си около полунощ след вечерята, инвеститорът с изненада открил, че факс нямало.

Останалото от историята го знаем всички – фалитът на Lehman Brothers става факт и повлича след себе си редица други банки и финансови институции, а последиците от финансовата криза едва ли ще свършат скоро.

Бърза ретроспекция 10 минути назад – Бъфет, който така и не сметнал за нужно да усвои основни функции на мобилния си телефон, видял мигащ индикатор на дисплея и попитал дъщеря си Сюзан какво е това. Било съобщение от Даймънд, което той чакал цяла нощ. (Това естествено поражда и въпроса защо по телефона, а не по факс е изпратил информацията банкерът.)

Естествено намерих начин и попитах Бъфет възможно ли е да е станало такова нещо. Той се усмихна, извади малкия си телефон от джоба и го погледна. „Напълно е възможно“, каза накрая.

Възможно или не – едва ли някога ще разберем“, завършва Лумис.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                            Ооо, ах, их какво се случии ? ХАХАаа )))

Коментар

• Снимката е хубава, но коментара ми е :

Така Стамболов си представя Мейси - колкото красива, толкова и умна...

Коментар

• 自由西藏

Коментар

Working...
                                X