IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Е, празници са все пак.

- Да, затова съм си дошъл - да празнувам с хора, дето не завиждат, не злобеят, не крадат. Да изкараме хубаво. Да дишаме балкански въздух. А знаете ли в Етрополе какъв оркестър има? Страхотни песни пеем.

- Какви?

- Различни са. Има обаче и такива: "Христо Стоичков хапва печено прасе..."

- И по-нататък?

- Е, народно творчество. Ще дойдете и ще чуете. Има и политически песни даже, всичко пеем. Но няма да ви ги издам, защото уважавам авторските права.

- Политически щом има, не може да не изкарате някоя за НДСВ?

- Не някоя. Няколко има! А и каква стана тя, май познах за НДСВ. Преди 4 години още казах, че няма да ги има в парламента? И още, че хората ще напъдят този мошеник попа към Мадрид и ще трябва да връща и горите, и планините? А ето сега държавата иска и хотела на Миленчо. Дано го вземат и там срещу 1 лев на ден да пращат пенсионери да си почиват в него на морето.

Коментар

• OPEL Insignia
      Автомобил на годината за 2010 в България

Коментар

• През отиваща си година на планетата ни се случиха много чудновати неща. Част от тях - ексцентрични, неочаквани, необясними - са наше дело.

Ето някои от най-забавните:

- Италия: Идеалният шеф

Марко Коломбо, 38-годишен директор на малко металургично предприятие в Турбиго, категорично може да бъден наречен началник мечта. Той спечели 1 млн. евро и вместо да задържи парите за себе си, сподели част от сумата със своите подчинени.

Мъжът раздал на хората общо 350 хил. евро, защото още преди тегленето им обещал, че ако грабне парите, ще ги дели с тях.

- Швеция: Военни си търсят сутиени

Швеция, страната, която изпревари света в областта на равенството на половете, пренебрегва военнослужещите жени. Докато войниците получават определените по устав долни дрехи, колежките им на военна служба трябва да си купуват сутиените от магазините.

Нещо повече, това бельо се възприема като непригоден за военна употреба артикул. Сутиените не са удобни при бойни условия, нито при пожар и лесно се отварят. По тази причина дамите настояват за боен сутиен.

- Гол с прът по улиците на Париж

В опит да привлече спонсори, френският състезател по овчарски скок Ромен Менил си направи автореклама, като разпространи в интернет клип, на който се вижда как тича гол по улиците на Париж с прът в ръка.

От 46-секундното видео изглежда е имало полза, защото състезателят бил подкрепен финансово от хостинг фирма.

- Израел: Богатство на боклука

Млада жена, която искала да изненада майка си с нов матрак, я докара до просешка тояга. Тя изхвърлила стария, без да знае, че в него са скрити 1 млн. долара.

Когато научила, че спестяваните през целия й живот пари са отишли на боклука, възрастната жена отишла на общинското сметище в Кирия, близо до Тел Авив, но късно. Ценният дюшек вече бил пренесен заедно с още 3000 т боклук в огромно сметище, където се оказал неоткриваем.

- Китай: Когато обичаш, не правиш сметки

Китайска милионерка организира посрещане, достойно за знаменитост, на новото си куче, за което бе платила 4 млн. юана (над 400 хил. евро). Г-жа Ван се сдобила с тибетски териер след дълги търсения. В Китай животното е изключително ценено.

На летището на Сян тя и новият й дългокосмест домашен любимец бяха посрещнати от приятели и от любители на кучешкия род с 30 лимузини. Парите имат цена, но тибетският териер е безценен, заяви г-жа Ван.

- Моралът атакува колите

Саудитска Арабия забрани регистрационните табели, чиято буквена комбинация създава мръсни думи на латиница. В страната отличителните знаци на автомобилите се състоят от три букви от арабската азбука и от три цифри.

Водачите обаче често слагали версия и на латиница.

Под ударите на цензурата попаднаха буквените съчетания SEX, ASS (задник), NUT (откачен), BAD (лош) и BAR (защото напомня за алкохола, който е забранен в крайно консервативната монархия).

- САЩ: Самопоканили се в Белия дом

Барак Обама е сред най-добре охраняваните мъже в света, но американска двойка успя да влезе без покана на официална вечеря в Белия дом и дори да се доближи до президента на САЩ.

Според девиза, че чрез нахалство се печели, съпрузите Салахи заобиколили мерките за сигурност и се наредили на опашката сред гостите, пристигнали за приема. Усмихнати и елеганти, те били посрещнати лично от държавния глава.

Двойката даде гласност на измамата си в социалната мрежа "Фейсбук" със своя снимка в компанията на вицепрезидента Джо Байдън.

- Япония: Неуморният маратонец

Японец на 65 години пробяга в 52 маратона за 52 дни, за да влезе в рекордите на Гинес. Акинори Кусуда завърши подвига си, като тича на маратона в Токио и така подобри предишния рекорд от 51 последователни бягания, принадлежащ на италианец.
        http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2665791
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ако с говорене се вкарваха голове, клубовете ни щяха да са неизменни участници в Шампионската лига, а Ейре нямаше да преживее безбожната ръка на Анри, защото ние щяхме да сме се класирали първи на световното.

За това сами по себе си говорят и приказките на футболните ни хора, които прокараха пътека по вестникарските страници и новинарските хедлайни с атрактивно ритане на думи от воле през годината.

"7 дни спорт" изкара усмивките от старите ленти на 2009 г., в сравнение с които глуповатите кандидатстудентски бисери изглеждат като нищо и никакви песъчинки в ушната мида на публиката.

Продавам пилета, вино и други неща, но не Левски и "Стандарт".
          Собственикът на Левски Тодор Батков коментира бизнес интересите си

Емо Костадинов не е управлявал двама циганина, а ще управлява БФС.
          Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев преди конгреса

Не настивайте и не прекалявайте с наваксването на натрупания сексуален глад.
          Тодор Батков към играчите

По-фотогенични ще станем. Имаме цвят - бели, черни...
          Президентът на Славия Венци Стефанов по повод новопривлечените Асен Николов-Бебето и Здравко Здравков

За нови попълнения питайте Киро администратора.
          Легендата на ЦСКА Димитър Пенев

Животът ми е футбол, секс и рокендрол.
          Защитникът на Локо (Пд) Мартин Сечков

Бях бесен на летището в Баку, защото не може всички да се покрият като плъхове. Идва ми някакво секюрити и ми казва: "Не може да летите, разполагайте се, утре в 7:00 ч. ще потеглите". Беха ни вкарали в гейта, който беше заключен и дори нямаше тоалетни. Бяхме заградени като овце.
          Тодор Батков

Когато ми е запушен носът, направо побеснявам. Затова винаги си нося капки в чантата за лаптопа.
          Вратарят Славчо Тошев

Теренът беше малко неудобен, въпреки че е зелен отгоре.
          Пената за стадиона в Албена

Ще решим проблема с базите въпреки мушмороците.
          Президентът на Локо (Сф) Николай Гигов

"Ъпсурт" са най-забавната група у нас. Но те не правят черна музика. Бих я нарекъл хахо-хихи хипхоп.
          Нападателят на ЦСКА Владимир Манчев за музиката у нас

В Саудитска Арабия имаше сто вида меса в магазините и никакъв алкохол. Рядко успявахме да преборим сухия режим с уиски.
          Пената за престоя си начело на Ал Насър

Зловещ месец е август. Тогава срещнахме финландците, беларусите миналата година. Преди това Галатасарай, Динамо (Киев) и т.н. Надявам се на по-добра съдба този път.
          Тодор Батков за европейските мъки на Левски

Аз не пия, че да го уча как да кара?!
          Тогавашният директор на Левски Даниел Боримиров за катастрофата и пиянския скандал с Юсеф Рабех

Отивам да купя памперси за бебето си. Пожелавам ти и ти да имаш толкова хубаво бебе. Бих ти помогнал, но вече съм обвързан.
          Съдията Цветан Георгиев-Малката Баничка към репортерка

За мен няма никакво значение дали се казва Саидходжа, Спиро или Али Баба. Всички са еднакви.
          Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев

Дано сега Любо Пенев се успокои, след като синът ми го няма. Да видим какъв централен нападател ще вземе - Тигъра от Парагвай или Мишката от Занзибар.
          Бащата на Дормушали Саидходжа - Сафет

При гола на Литекс не ме блъснаха. Просто ме заровиха в игрището.
          Вратарят на Левски Георги Петков

Имаме сили да бием ЦСКА. Заушката ги повали, ние ще ги доуморим.
          Венци Стефанов няма милост към съперника

Не знам това момче баница ли е, мекица ли е, според мен си е тутманик.
          Легендата на Локо (Пд) Христо Бонев-Зума коментира съдията на мача с Локо (Сф) Цветан Георгиев-Малката Баничка

Славия беше бялата лавина, но времето се стопли и тя се превърна в ручей, който всеки прескача.
          Наско Сираков коментира сезона на Славия

Съдията е несретник! Най-лошото нещо е да си слуга, когато си слуга и несретник е още по-лошо. Този няма таш*ци!
          Венци Стефанов

Не виждам нищо лошо да стимулираш някого да побеждава, но не и да си сваля гащите.
          Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев

Губи се трепетът на "Българи юнаци!", представяте ли си на "десет малки негърчета" да викам "българи юнаци".
          Иван Славков-Батето за изгубената идентичност на българския футбол

Футболът не е математика. Така че две и две не прави четири.
          Христо Стоичков за липсата на логика във футбола

Чувам, срещу Грузия пак щяла да играе същата защита. Нищо чудно да ни бият насред София и да станем за т*шак на врабчетата.
          Венци Стефанов за националния

Единственият начин да се класираме за световното е самолетите на Италия и Ейре да се сблъскат.
          Христо Бонев коментира шансовете на България за ЮАР 2010

Какво означава по-свободна игра? Да разстрелят някой от нашите ли?
          Треньорът на Берое Илиан Илиев за мач с Черно море

Това, което се случи с Левски, е трудова злополука.
          Бившият играч на Левски Гошо Гинчев коментира загубата от ЦСКА и Казанската афера

За нас е без значение къде ще играем - в София, в Пловдив или Стара Загора. Ако трябва, сме готови да се качим на Марс или на Луната.
          Треньорът на Черноморец Красимир Балъков коментира наказанието на Левски

Какво друго ми остава, освен да извадя Левски от първенството и да отидем да играем в шампионата на Шри Ланка или на Косово.
          Тодор Батков

Щом толкова много искате да налагам наказания, то ще има по 100 камшика на голо за всеки.
          Венци Стефанов

Живеем на извънземна планета.
          Класикът Димитър Пенев за живота, Вселената и всичко останало

Отивам на тренировка и гледам - един бяга назад, друг ходи настрани, трети скача надолу. Да дойдат да кажат: Тренер, не мога, не става, преядох, препих, болят ме пръстите, много щраках.
          Треньорът на ЦСКА Любо Пенев не пада по-долу от чичо си

Оградата на стадиона на Симитли може да бъде използвана за театър или за отглеждане на зайци, но не и за футбол.
          Бившият изпълнителен директор на Миньор (Пк) Георги Славчев

Съдията се представи по срамен начин. Той е един Чарли Чаплин. Няма от какво да се срамуваме. Преди двубоя заявих, че ако съперникът ни е огън, то ние сме водата. Да, ама ние станахме на бензин и керосин.
          Бившият треньор на Пирин Наджи Шенсой

Твърдя, че има сценарий нашият отбор да бъде сред изпадащите в "Б" група. Българският футбол в своето падение и корупция стигна не дъното, а ядрото на Земята. Такова нещо никога не е имало.
          Треньорът на Миньор (Пк) Антон Велков

Приемам забележката от запалянковците, че президентът на Левски е най-популярният човек в България и когато той говори, врабчетата мълчат.
          Тодор Батков

Какво да кажа, вината е само в нас. Направо се излагаме. Няма какво да коментирам, това е срам. Трябва да се обесим на гредата всички.
          Екскапитанът на Ботев (Пд) Илиян Гаров след загубата с 0:4 от Локо (Сф)

За мен най-добрият вариант за заместник на Бербатов е Гонзо. Има и други варианти - Миро Манолов, Макриев. Но на България е нужно голямо говедо, каквото е Гонзо.
          Вили Вуцов

Играчите на Левски са много суетни. Обикновено след тренировка е доста натоварено пред огледалото. Като светофар в София около 17,00 ч. Всички се блъскат голи и трябва да внимаваш да не ти откраднат гела.
          Нападателят на Левски Христо Йовов в Шоуто на Азис

Антон Генов вече ще бърка само в гъза на кравите, нали е ветеринар...
          Венци Стефанов

Автобусът на ЦСКА е шоколадов, за да е на кадем. Важното е обаче, че машината няма грешка. Купихме я на 0 километра. Дучето искаше да я боядисаме в червено, но аз му препоръчах да си гледа фенклуба и да не допуска търговия с ЦСКА.
          Димитър Пенев

Приоритет ми е да развия качествата на нашите таланти. Знаете, че една къща се почва от основите. Само с материал не става. Трябват пари и вкус, за да се обзаведе добре. Нали обаче има по-хубави, недотам хубави и нехубави къщи.
          Мислителят Димитър Пенев

Като дойде някой нов, да е наясно, че трябва във всеки полусезон да играе по следната схема - да направи 10 силни мача, два средни и един слаб. Ето ги тези 15 срещи.
          Стратегът Димитър Пенев

Имам едно изискване. Екскурзоводката да е на средна възраст.
          Коцкарят Димитър Пенев преди разходка до Двореца в Балчик

ЦСКА е световноизвестен клуб в света, да не говорим за Европа...
          Географът Димитър Пенев

Коментар

• Супермен бил много отегчен - омръзнало му да се бори непрекъснато с престъпниците. За това решил да се обади на Батман и да му предложи да отидат в някой клуб. Но Батман казал, че ще трябва да си остане в къщи, защото Робин бил болен.
            Разочарован, Супермен се обадил на Човека-Паяк, но Човека-Паяк казал, че си е уредил среща с Жената-Котка.
            Най-накрая, Супермен решил да отскочи до апартамента на Жената-Чудо. Като кацнал на балкона и погледнал през прозореца, Супермен видял, че Жената-Чудо лежи гола с разтворени крака. Помислил си:
            "Аз съм по-бърз от куршум! Мога да вляза там, да правя секс с нея и да си тръгна, преди тя да разбере какво става!"
            И наистина! Влязъл и след секунда излязъл.
            Междувременно, Жената-Чудо казала:
            - Чу ли нещо?
            - Не, - казал Невидимия човек - но изведнъж ужасно ме заболя задника...
            Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от numiz
              Уникални сгради в света http://modern-homes-interior-design....-in-world.html

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=_6U4g-kbw0s

Bulgarian Forex Lesson 27

Няма нужда да ми благодарите

Коментар

• Новият президент на САЩ Барак Обама отишъл при Господ и го попитал:
                  - Господи, кога ще свърши финансовата криза за американския народ?
                  - Няма да е през твоя мандат - отговорил Господ.
                  Чул за това президентът на България Георги Първанов, също отишъл при Господ и го попитал:
                  - Господи, кога ще свърши финансовата криза за българския народ?
                  - Няма да е през моя мандат - отговорил Господ.

Коментар

• http://vbox7.com/play:9a1ba805

Коментар

• Блестящо интервю на Стоичков

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...oichkov.461357
                      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Чушкопекът и остъкленият балкон са сред номинираните за "Революции в бита"

http://wallstreet.blog.bg/biznes/200...ta-quot.461261
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Отива селянин в града на лекар и вика:
                          -Докторе, много ме боли крак.
                          -Събуйте се - вика доктора - ааау, трябваше да ги измиете тези крака!!!
                          -Абе и фелдшера на село така каза, ама викам първо да се допитам до специалист...

Коментар

• http://vbox7.com/play:827ff402

Коментар

• 2010 година

Държавният дял в Българска фондова борса най-после е продаден. След оспорван търг с тайно наддаване, изненадващо печели офертата на New York Stock Exchange, която освен най-висока цена, предлага да превърне БФБ в Балканска фондова борса.

Победени, кандидат-купувачите от Дойче бьорзе и Варшавската борса свикват брифинг, на който обявават, че ще се самозакрият. Решението е взето след консултация с анализатори, които прогнозират, че конкурирането с мастодонт от калибъра на БФБ би било равносилно на икономическо самоубийство.

С постъпилите в бюджета приходи от продажба на държавния дял в БФБ са покрити всички дългове на страната, а формираният излишък е депозиран в местни банки, избрани след конкурс от Министерство на финансите.

За да бъде ознаменувано събитието до всеки български дом е изпратена малка постна пица.

2011 година

Уорън Бъфет пристига в България и отваря инвестиционен посредник, който обслужва мултинационални корпорации с интереси към подценени активи у нас. В резултат акциите, търгувани на БФБ, поскъпват с по над 100%, а дребни инвеститори се превръщат в мултимилионери.

Отдел "Привличане на нови емитенти" е засипан от запитвания за листване. Броят на предстоящите IPO-та е петцифрен. Премиерите на Турция и Гърция пристигат на спешна визита на държавно равнище. Те настояват за комшийска отстъпка, която да издърпа по-напред в графика на листванията летните им курорти в Мармарис, Кушадасъ и остров Тасос.

Професорът по икономика Нуриел Рубини е поканен за почетен лектор в УНСС. Изтъкнатият учен се впуска и в роуд шоу из страната, което да популяризира предимствата на публичността. Поради огромния инвеститорски интерес ВУЗ-ът организира курсове за напреднали в Джебел, Смолян и Рудозем.

Просветното министерство подготвя реформа, която да направи задължителни уроците по инвестиране от 1 до 10 клас.

2012 година

Общо събрание на акционерите в БФБ взема решение за избор на Бойко Борисов като председател на Съвета на директорите. По негово разпореждане е наложена щателна ревизия на пазара, която включва полицейски проверки по дружества и арест на уличени в извършването на чисто счетоводни сделки през борсата.

Още в първите дни на мандата си Борисов влиза в пререкание с Комисията за финансов надзор заради делистването на компании, които не отговарят на минималните изисквания за размер на активи поне 500 млн. лв. "Ние ги отписваме, вие ги връщате!" е цитиран да се гневи пред медиите новият шеф на БФБ.

2013 година

Водещият индекс на БФБ SOFIX покорява психологическия връх от 10 000 пункта. Това отприщва нова зелена вълна на Wall Street и по пазарите в Азия. В емисията си новини на български език агенция Bloomberg предава пряко случващото се на фондовата борса в София.

Междувременно е сформирана политическа партия на инвеститорите. Тя организира референдум за промяна на герба на България. Така в официалния държавен символ лъвът бива заменен от бика на БФБ.

2014 година

Dubai World започва строителство на изкуствен остров в Черно море, непосредствено до Слънчев бряг. Това е единствената възможност за разкриване на нови хотелски комплекси, тъй като легловата база във вече построените се оказва недостатъчна да поеме огромния приток от инвестиционни туристи.

2015 година

Именити личности от капиталовия пазар се пенсионират като борсови асове.

Воден от чувството си за хумор, бившият шеф на Комисията за финансов надзор Апостол Апостолов открива фабрика за производство на тенджери под налягане, като става и тяхно рекламно лице.

Виктор Папазов се отдава на телевизионната си страст и става водещ на шоуто "Стани богат".

Бистра Илкова предприема околосветско пътешествие и се записва за астронавт на совалката "Балканика", която всеки момент ще бъде изстреляна в космоса.

To Be Continued ...

Коментар

• Пеколна свадба

Пеколна свадба
                                Сите ние мислиме дека некогаш сме биле на некоја спектакуларно најлуда свадба што кога и да е некој ја направил. Сите ние им должиме извинување на овие. Ви го претставуваме Дагестан.

Коментар

Working...
                                X