Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Изгубените" англичанки не били изгубени
Полицията е изяснила случая с изгубените край Пампорово англичани.
Оказало се, че не става въпрос за две жени, а за семейство англичани, които имат къща в Стойките. На жената й прилошало, но заради езиковата бариера чужденците не успели да се разберат с оператора на спешния номер 112.
Семейството се опитало да обясни къде се намира къщата и за ориентир дали лифт "Стойките", а всъщност жената си е била в дома си, обясни Добрина Ангелиева, говорителят на Областната дирекция на МВР-Смолян.
След като линейката ходила до лифта и не ги открила, сутринта е подадена информация за изгубени хора.
По думите на Ангелиева, след разследването на полицията се установило, че няма изгубени туристи, но заради неправилно подадена информация за адрес, поради езикова бариера, се е стигнало дотук.
Жената е жива и здрава, неразположението й е минало и в момента си е в къщата в Стойките.
По-рано беше съобщено, че две английски туристки са се изгубили вчера в района на пистата край с. Стойките.
Спасителите ги издирваха, но няма точна информация за местоположението им, тъй като мобилните им телефони бяха изключени.
подава сигнал за помощ на тел.112 и после си изключва мобилния телефон ...................... колко ли е била пияна тая гъска, а колко ли хора са били впрегнати да ги издирват - бърза помощ, полиция, спасителна служба и кой ли още не...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ебаси престъплението е извършил този полицай - ами ако е единствения дето чете....
Наказаха полицай....имал книги в стаята за дежурства
29 януари 2010 17:03
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=472936
Министър Цветанов, хората с право вече плачат за Тройната коалиция, ние губим всеки ден....това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Двама електротехници висят на стълб и отстраняват авария...
по улицата под тях минава бабичка
Единия техник :
- Ша извинявате госпожа, бихте ли ми подали кабела, който виси от лявата Ви страна ?
Бабето му го подава и си отминава ...
Същия техник към другия:
- Виде ли бе ? Нали ти казАх че тва е нулата...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Мъж ще заминава командировка. Жената дава наставления:
- Скъпи, знаеш, че сме много зле с парите, а в там живее сестра ми. Тя е самичка, без деца. Отиди при нея да живееш, а не на хотел. Хем и дневните ще си спестиш, знаеш колко са ни нужни...
- Добре.
След две седмици мъжът се връща. Жената от вратата:
- Как мина? Запази ли дневните?
- Дневните ги запазих...Обаче месечния на сестра ти изчезна...http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар