IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бисери
    Морската вода е солена, защото е с готварска сол

Морската вода е солена, защото в нея е разтворено голямо количество готварска сол. Във вода се разтварят редица твърди вещества, течности и газове.

Растенията сами произвеждат храната си. Те се наричат производители. Животните ядат готова храна - растения и други животни. Затова те се наричат потребители.
    "Човекът и природата", 3 клас, издателство "Булвест"

Отдолу иде джип "Мицубиши",
    със яка броня, прозорци скришни.
    Всички по пътя той изпреваря.
    - Но на кого е? Кой ли го кара?
    - Вълчо го кара. Свири и гази!
    - А във колата коя е тази?
    - Лиска е вътре. И много иска
    на мис-конкурса да стане миска.
    - Давай, Вълчо, и наддавай
    златна пара звънка -
    мис да стане твойта Лиска,
    гиздава и тънка!
    Учебник по музика, 3 клас, издателство "Булвест"

Мандатът на българския президент е 4 години.
    "Човекът и обществото", 4 клас, издателство "Булвест"

Кон излезе на ливада,
    вдъхна въздух и умря.
    Възкачи се на небето
    и какво ли не видя.
    Две кебапчета крилати
    пазят рая с автомати.
    Учебник по музика, 5 клас,
    издателство "Просвета"

Черни пътища, бедни роми
    в тежки нощи пеят,
    играят момичета, плачат жени,
    препускат коне, огньове горят.
    Минава циганското лято,
    зимата по пътищата ги сварва.
    О, Боже, Боже,
    дай им малко топлина.
    Щастие да намерят,
    циганска голяма къща да направят.
    "Легенда за рома", Учебник по литература, 5 клас, издателство "Булвест"
    Връх Шипка се намира на върха на планината. Опълченците са ситуирани на него.
    Учебник по литература, 7 клас, издателство "Анубис"

Това са вечери, в които е застрашена самата смисленост на живота.
    За стихотворението "Зимни вечери" от учебника по литература, 8 клас, издателство "Анубис"

Всеки акт, който е изключение спрямо традицията и е нарушение спрямо нейната системност според традиционния човек, е лишен от сакралността и свръхсмисъла, които би й придал митът.
    Учебник по литература, 9 клас, електронен учебен курс

Джобът и поясът на Бай Ганьо - поглед отвътре и поглед отвън

Ботевата поезия е резервоар на националната поетическа памет. Тя съдържа в себе си ядро от смисли и образност, към които българската литературност ще се връща като към предначалие.

Модерната субективност се ражда и в трагичния конфликт между небесния порив и телесното. В екстатиката на тази крайност се преживява любовта в лириката на Яворов. Индивидът на новото време обожествява любовния копнеж, но се взира и в тъмнината и тайната на пола.
    Учебник по литература, 11 клас, издателство "Прозорец"

Иван Вазов е човекът, "събудил" текста от неговата трансисторическа потенциалност.

Всъщност, истинската функция на герой като Огнянов е да оставя следи в робското пространство и да генерира сериала от ексцесни събития.
    За "Творбата - безкраен диалог" при подготовката на кандидат-студенти, Университетско издателство "Климент Охридски"
    Life won't wait for you.

Коментар

• Нашите олимпийци все оше има за какво да се борят - за място до прозореца за връщането със самолета.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
        Обаждам се в център за фитнес и красота и питам:
        -Колко трябва да е висок един мъж,който тежи 110кг?...
        Казват:-Към 2м.!..
        Казвам на жена си:-Видя ли ма! Нали ти казах.Не съм дебел-нисък съм!...
        10X
        Не е препоръка.

Коментар

• Кризата роди нов тип семейно забавление на българина - семейно ходене до банкомата :-)

Коментар

• Train VS Flood

http://wallstreet.blog.bg/zabavlenie...s-flood.501228
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• хахах поклон

ето и от мен

'питат една циганка има ли море в София
              -Ааа то във Варна има в София няма да има'

Коментар

• Обаждам се в център за фитнес и красота и питам:
                -Колко трябва да е висок един мъж,който тежи 110кг?...
                Казват:-Към 2м.!..
                Казвам на жена си:-Видя ли ма! Нали ти казах.Не съм дебел-нисък съм!...
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Пепеляшка седнала да реве. Дошла феята и я попитала:
                  - Защо ревеш?
                  - Защото нямам рокля за бала. - отвърнала Пепеляшка.
                  И в същия момент с едно щракване на феята Пепляшка била с прелестна рокля, но тя продължавала да реве.
                  - Защо ревеш? - попитала фията пак.
                  - Защото нямам обувки. - отвърнала Пепеляшка.
                  И в същия момент с едно щракване на феята Пепляшка била с прелестни обувки, но пак продължавала да реве.
                  - Защо ревеш? - попитала я феята
                  - Защото нямам тампон. - отвърнала тя.
                  И в същия момент с едно щракване на феята Пепляшка получила тампон.
                  Пепеляшка отишла на бала.
                  По-късно друга фея видяла феята на Пепеляшка да реве.
                  - Защо ревеш?
                  - Защото забравих да кажа на Пепеляшка, че в 12 часа тампона ще стане на тиква.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Питат радио Ереван: - Какво ново на „Тихият фронт” в България?
                    Радиото отговаря: - О-о-о сега ще се внасят „специалисти-ТЪПАНАРИ” от Германия да „БИЯТ ТЪПАНА”!!
                    [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Учителката задава на децата, да напишат съчинение на тема "Какво ще направя, ако имам един милион".
                      "Ще нахраня всички бездомни кучета" - мисли си Марийка.
                      "Ще подпомогна изстрадалите акционери на Холдинг Пътища" - пише Пепи.
                      "Ще купя голям балон и ще дам на всички да се повозят на него" - мечтае си Танчето.
                      Учителката върви между чиновете и вижда как Иванчо седи и си зяпа през прозореца.
                      - Ти що не пишеш, бе, Иванчо?
                      Иванчо:
                      - Имам един милион да не съм луд да работя.
                      Не е препоръка.

Коментар

• Гърци искат бойкот на германски стоки, обидени от списание

Коментар

• Оптимист и Бизнесангел;-))

Оптимист и Бизнесангел;-)) "Ами смятам да е магазин за дрехи,като ще продавам само качествени неща и на най-ниските цени в града,амбицията ми е да си създам такова реноме,че всеки,който реши да купува каквато и да е дрешка,да идва първо при мен и да се убеждава постоянно,че при мен може винаги да намери това,което търси и на цената,която го устройва- със 100 000 евро начален капитал мисля,че мога да направя такъв магазин" --Бизнесангел "звинявай, забравих да ти кажа колко вида декларации трябва да попълваш и за всяка неподадена навреме глоба минимум 500 лева. Съветче. Купи си магазин и го отдай под наем.

Последната промяна е направена от 4un4o на 26 Фев 2010 15:36; мнението е било променяно общо 1 път
                          "Като допълнение да те светна: Първо ще те посети наемодателя, после ревизори от НАП, после агенти на комисия за защита на потребителите, след това от комисията за защита от конкуренцията, после ще дойдат едни от Риокоз, Инспекцията на охранените от труда, енергото, ВИК, строителния надзор, пожарната, и недай си боже рекетьори и всякакви други задници. Бъди сигурен че съм изпуснал поне 3-4 още институции които пишат актове за нищо. Сега за данъците около 30 % осигуровки, 10% данък върху дохода , 20% ддс, акциз до 70% според вида на стоката, даньк сгради, такса смет, данък МПС, минетки, гражданска отговорност, застраховки на стоката евентуално и куп други непредвидени разходи. А честито ти !!! " Из ФОРЕХ дискусии;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                            Имам една желязна и една дървена топки.Единият ми син е Терминатор,а другия Буратино.
                            Добре, че не са Моливко и Сръчко http://www.slovesa.net/index.php?id=1333

Коментар

• В Китай след заминаването на групата български туристи на Великата китайска стена бе открит Велик Български надпис!
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
                                Първоначално изпратено от Minavast
                                „При баба“ ООД
                                „Първи долап“ ООД
                                Работническо мениджърско дружество Яйца и птици“ АД
                                „Разяреният лъв – Веселин Несторов“
                                „Рачо Ковача“ ООД
                                „Рух“ ООД
                                „С.Е.К.С.“ ЕООД
                                „Сноб и син“ ЕООД
                                „Сори Интернешънъл“ ЕООД
                                „Танцуващ облак“ ООД
                                „Текнок***а“ ЕООД
                                „Трета тухла“ ООД
                                „Тутушка Ко импорт експорт“ ЕООД
                                „Хепинес – експорт импорт“ ЕООД
                                „Храна за всеки“ ООД
                                „Хубави неща“ ООД
                                „Цар Гого“ ЕООД
                                „Четири крила“ ЕООД
                                „Четирилистна детелина“ ООД
                                „Щит и меч“ ЕООД
                                „Я късмет“ ООД
                                „Як шоп“ ООД
                                http://theistina.wordpress.com/2009/...%D1%82-%D0%B3/
                                Във Варна има една "Ох Миро"
                                Колкото и смешно да ти звучи това е най-големия производител на яйца в БГ и съм сигурен,че ако си купуваш яйца от големите вериги супермаркети(Била,Пикадили и др) не си забелязал кой е производителя.В тази листа е пропусната последната дума от името - Зора.
                                Именно РМД-тата бяха най-голямата далавера по време на правителството на Костов,когато купуваха супер дружества и плащаха 10% от реалната им цена.
                                Преди няколко години преди да ги делистнат от БФБ беше истинска истерия за техните акции.Виж историята на YZOR...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X