If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал „Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне” и ускорил още. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
– Добре. Днес имах тежък ден, краят на смяната ми е, освен това е петък, 13-и. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
– Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
– Приятна събота и неделя!
Разговарят двама съседи въдичари:
-Комшу, искаш ли да пробваш от моите мухи за стръв?
-Не, имам си по-добра - картончета с цветното лого на Google.
-??
-Ами, напоследък каквото пуснат от Гугъл и шараните моментално го лапват.
Къде трябва да е смешното тука? Гугъл предлагат основно безплатни услуги, повечето много функционални и практични. Ти може би все още като ти трябва информация търсиш в библиотеката, щото не си шаран. Или не поглеждаш нещо в гугъл мапс? Може да ни си разгледал улиците на Ню Йорк със стреет вю, щото си тарикат, от перник и сигурно имаш Iphone просто щото е модерно и мое му бараш екрана (не че е лош телефон).
От Перник изпращат съобщение към София: "Моля, изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета, плъзнали по градо!"
От София отговорили:
"Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета."
От Перник отвръщат:
"Вие нещо не ни разбрахте! Они не ни онодат, они ни апат!!!!"
Пич, хайде поспри малко, защото освен скучен, вече стана и досаден. Ако искаш отвори си отделна тема за мисирките, но спри да цвъкаш глупости в тази тема!
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Разговарят двама съседи въдичари:
-Комшу, искаш ли да пробваш от моите мухи за стръв?
-Не, имам си по-добра - картончета с цветното лого на Google.
-??
-Ами, напоследък каквото пуснат от Гугъл и шараните моментално го лапват.
Коментар