IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Животът е като магистралата "Люлин" - къс и безсмислен."

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
      Сериозно,нищо лично
      http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=253624
      Хм!

Коментар

• Сериозно,нищо лично
        http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=253624

Коментар

• В Румъния свиха ядрени бойни глави от влак за България

http://www.novini.bg/news/12082-%D0%...%B8%D1%8F.html

Пореден журналистически бисер.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            ЧЕСТИТ ПЕТЪК
            Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал „Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне” и ускорил още. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
            – Добре. Днес имах тежък ден, краят на смяната ми е, освен това е петък, 13-и. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
            Шофьорът помислил и казал:
            – Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
            Полицаят казал:
            – Приятна събота и неделя!

Коментар

• Весело се живее в тая държава:
              ''Вашия председател се гмурка и избива риби"
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• ЧЕСТИТ ПЕТЪК

Коментар

• Първоначално изпратено от Future Разгледай мнение
                  Разговарят двама съседи въдичари:
                  -Комшу, искаш ли да пробваш от моите мухи за стръв?
                  -Не, имам си по-добра - картончета с цветното лого на Google.
                  -??
                  -Ами, напоследък каквото пуснат от Гугъл и шараните моментално го лапват.
                  Къде трябва да е смешното тука? Гугъл предлагат основно безплатни услуги, повечето много функционални и практични. Ти може би все още като ти трябва информация търсиш в библиотеката, щото не си шаран. Или не поглеждаш нещо в гугъл мапс? Може да ни си разгледал улиците на Ню Йорк със стреет вю, щото си тарикат, от перник и сигурно имаш Iphone просто щото е модерно и мое му бараш екрана (не че е лош телефон).

Коментар

• От Перник изпращат съобщение към София: "Моля, изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета, плъзнали по градо!"
                    От София отговорили:
                    "Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета."
                    От Перник отвръщат:
                    "Вие нещо не ни разбрахте! Они не ни онодат, они ни апат!!!!"

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
                      мисирко .................................................. ..................... мисирко
                      Пич, хайде поспри малко, защото освен скучен, вече стана и досаден. Ако искаш отвори си отделна тема за мисирките, но спри да цвъкаш глупости в тази тема!
                      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Разговарят двама съседи въдичари:
                        -Комшу, искаш ли да пробваш от моите мухи за стръв?
                        -Не, имам си по-добра - картончета с цветното лого на Google.
                        -??
                        -Ами, напоследък каквото пуснат от Гугъл и шараните моментално го лапват.

Коментар

• Втори тото шанс
                          "Экономическая ситуация в настоящее время настолько тяжелая,
                          что женщины теперь выходят замуж по любви."

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                            Лондон сити. Ню Йорк сити. Токио сити. София гладни…
                            Хубаво!

Коментар

• LADA
                              Attached Files
                              Last edited by Snap On; 13.07.2011, 14:59.

Коментар

• Лондон сити. Ню Йорк сити. Токио сити. София гладни…
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X