Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Влиза човек в бръснарницата и сяда на стола. Бръснарят го пита:
- Как да бъде?
- Ами, от ляво - много ниско, почти голо. Отдясно - по-дълго, ама на вълни. На врата - на степени. Отгоре на главата косата да стърчи във всички посоки, а точно на средата една дупка, колкото монета от 50 стотинки.
Бръснарят го гледал, мислил и накрая казал:
- Братле, аз така не мога.
Другият скочил от стола и взел да го налага:
- Не можеш, а? Не можеш... А миналия път как можа?
Коментар
-
Този е един от любимите ми:
Отива сутринта жена на работа и колежката и като я вижда как "цъфти" я пита:
-Мила, какво става?
-Ах, отговаря тя, да знаеш какъв вълшебен секс правихме снощи с мъжа ми...
-Хайде стига! -вика колежката-та вие сте женени повече от 15 години...
-Ах,не можеш да си представиш! Първо два часа любовна игра, после един час секс, а след това четири часа гушкане! Просто вълшебство!
В това време съпругът също отива на работа и колегата му го пита:
-К'во става бе пич? Нещо не ми изглеждаш добре?
-Ах, остави се... Снощи, както винаги, пийнах няколко ракии и тъкмо да си лягам, мойта рече да правим секс... Първо два часа не мога да го вдигна, после един час докато се изпразня... И за капак ме хвана някакво безсъние, та се въртях до сутринта...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнение"130 000 не знаят, че са останали без книжки"
Камерите са регистрирали толкова нарушители за превишение на скороста с 31 км/ч
нова тв......................... особено ако си един от тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБойко Борисов: България може да стане средноевропейска държава в следващите три години
10 август 2010 | 16:28 | Агенция "Фокус"
Коментар
-
Как да плуваме, за да не се давим
11.08.2010 10:17
Липсата на висок родителски контрол и слабата плувна подготовка, особено сред младите хора, водят до 18% удавени деца годишно
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3185351
Брей че била висока смъртността сред децата влизащи в морето/реката/езерото
Ясно е защо сме застаряваща нация!
Коментар
-
Хванаха двама тежко пияни да шофират един и същ автомобил
Източник: News.Varna24.bg
На 6 август около 22,50 ч в местността "Фичоза" при проверка на "Рено Лагуна", управлявано този път от Ст. Д. 33 г. от Житница, след допуснато катастрофа с материални щети, водачът отказва проверка с техническо средство. Кръвната проба доказва, че в кръвта му има 2,57 промила
Няколко часа по-късно през същата нощ, около 1,20 ч в местността "Фичоза" при полицейска проверка на същия автомобил "Рено Лагуна" с варненска регистрация, се установи, че водачът В. М. 27 г. от Житница, управлява с 2,95 промила алкохол, доказано от изследване на кръвта. Съставен му е акт и е образувана преписка.
Коментар
Коментар