IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Beer benefits:
    Attached Files

Коментар

• Министри подготвят за 2 дни закон за трудовия стаж по заповед на премиера

http://www.investor.bg/news/article/104846/332.html

то и затова са на такъв хал законите за по два дни - толкова
      www.crossfit.bg

Коментар

• Забраниха вноса на "дупета"

http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/08/...a-dupeta.97623

Коментар

• Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.

Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.

Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.

Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.

Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.

Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.

Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.

Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.

Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.

Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.

Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...

Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.

Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!
          http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• And the winner is ....
            Attached Files

Коментар

• well done
              Attached Files

Коментар

• Коментар

• Какво ще се получи, като се кръстосат Цар Симеон ІІ и Барак Обама?
                  - Цар Киро!
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• За незнаещите ще отбележа ръста и на двамата:
                    - Боно - 175 см
                    - Медведев - 162 см
                    = разлика - 12 см

http://boristodorov56.blog.bg/politi...1#last_comment
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение

ТОВА Е БЪДЕЩЕТО !!! НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ !!!

И това ))))))))))
                      Attached Files

Коментар

• Funky
                        Attached Files

Коментар

• 1 х 8 + 1 = 9
                          12 х 8 + 2 = 98
                          123 х 8 + 3 = 987
                          1234 х 8 + 4 = 9876
                          12345 х 8 + 5 = 98765
                          123456 х 8 + 6 = 987654
                          1234567 х 8 + 7 = 9876543
                          12345678 х 8 + 8 = 98765432
                          123456789 х 8 + 9 = 987654321
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение
                            Изходно положение: Клетка, в нея 5 маймуни, на тавана - връзка банани, стълба, по която може да се стигне до бананите.
                            Етап 1: Една от маймуните посяга към стълбата за да вземе банан. С маркуч поливате ОСТАНАЛИТЕ маймуни с ледена вода. Повтаряте операцията, когато втора посегне към стълбата. Когато трета посегне, всички останали се хвърлят върху нея, бият я и я дърпат от стълбата. Естествено е, никоя не иска да я мокрят с ледена вода.
                            Етап 2: Вадите една маймуна от клетката и на нейно място вкарвате друга. Като огладнее тя, естествено, посяга към стълбата за да стигне бананите. Останалите маймуни скачат, бият я и я дърпат. Заменяте още една маймуна. Ситуацията се повтаря, като особено усърдна е предишната. Продължавате със замените.
                            Резултат: Група гладни маймуни, които НЕ СА заливани с ледена вода, но бият всяка, която посегне към стълбата до бананите.

Да ви се вижда познато?
                            Да казват му фирмена култура.

Коментар

• Нито една застрахователна компания в Смолян не предлага застраховка срещу нападение от мечка
                              27 август 2010 | 15:46 | Агенция "Фокус"

Коментар

• Бях щастлив.С приятелката ми излизахме година и решихме да се сгодим Родителите ми ни подкрепяха по всякакъв начин, приятелите ми ме окуражаваха ,а приятелката ми? Тя сякаш сънуваше! Имаше само едно нещо което ме притесняваше, много даже, и това нещо беше малката и сестра . Бъдещата ми балдъза беше на 20 години, къса мини пола и срязано потниче.Тя непрекъснато се въртеше около мен и многократно успях да се насладя на бельото и почнах да се замислям. Не правеше така ако имаше други наоколо . Един ден малката сестричка ми се обади и ме помоли да дойда да проверя сватбените покани . Беше сама когато пристигнах. Прошепна ми че скоро ще съм женен а има чувства и желания към мен които не може да преодолее а всъщност и не иска. Каза ми че иска да прави любов с мен поне веднъж преди да се обвържа със сестра и. В пълен шок не можех да кажа и дума. Каза ми "Отивам горе в стаята си, ако искаш да продължим просто ела и ме вземи" Бях зашеметен. Замръзнал в шок я гледах как се качва по стълбите . Когато стигна горе свали прашките си и ги хвърли при мен. Постоях така за малко обърнах се и излязох през входната врата.Отправих се бързо към BMW-то си.........................Бащата на бъдещата ми жена ме чакаше там. Със сълзи в очите той ме прегърна и каза "Много сме щастливи че премина малкия ни тест. Не може и да искаме по добър мъж за дъщеря ни. Добре дошъл в семейството " Поуката от тази история е: Винаги дръжте презервативите си в колата
                                Реклама на презервативи.

Коментар

Working...
                                X