If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изявление на премиера:
- За последната година в нашата страна значително са се повишили доходите на гражданите, снижила се е инфлацията, повишила се е раждаемостта...
- Извинете, господин Генерал, държите наопаки графиките.
сутрината ставам, като всяка сутрин в 5 часа и отивам към един от прословутите ми търговски обекти в столипиново, а именну "столипиновската шкембеджийница". рано сабалян ставам, понеже мойти братя обичат да хапват шкембе преди да тръгнат из филибето да събират акумулатори, стари бойлири, стари печки, тенеке, алумин, бакър и друго. то какво ли шкембе варя е друг въпрос, щото покрай загубите на фондувъта борсъ имам бая пара за избиване, ама тва е далеч от темата (въх, дано само не въведат стандарта "Стара планина" и за шкембе чорбъта, че хептен ще я фтасам ).
та таман съм напалил огиня и съм турил казана с водъта и ма загложди за пореден път една мисла - "кфо ли прави в тоз момент айшето, мамка й сиганска", много мий съмнителна напуследък
веднага паля цървулите и газ към коптора. флизам вътре запъхтян и са озъртам. айшето ме гледа гузна, гледа ме с гримиросаните си очи. га стана в 6.00 сабалян и са гримира ва , кат га знам ква е мързелива пу принцип. съмненията още повичи взеха ме глождят и тръгнах из къщята, търсих, рових, няма никой вътри, само лека миризмъ на титюн и някулку пера на пода. отпретнах найлона от прузорица, а в прахта на двора следи от индиански мокасини.
бах мааму, ко става тука бе
това не е темата "искренно и лично" ............... тук хората пишат/четат за смешни неща, а не искат да четат изповедта на един мангал мислещ се за индианец в България....
сутрината ставам, като всяка сутрин в 5 часа и отивам към един от прословутите ми търговски обекти в столипиново, а именну "столипиновската шкембеджийница". рано сабалян ставам, понеже мойти братя обичат да хапват шкембе преди да тръгнат из филибето да събират акумулатори, стари бойлири, стари печки, тенеке, алумин, бакър и друго. то какво ли шкембе варя е друг въпрос, щото покрай загубите на фондувъта борсъ имам бая пара за избиване, ама тва е далеч от темата (въх, дано само не въведат стандарта "Стара планина" и за шкембе чорбъта, че хептен ще я фтасам ).
та таман съм напалил огиня и съм турил казана с водъта и ма загложди за пореден път една мисла - "кфо ли прави в тоз момент айшето, мамка й сиганска", много мий съмнителна напуследък
веднага паля цървулите и газ към коптора. флизам вътре запъхтян и са озъртам. айшето ме гледа гузна, гледа ме с гримиросаните си очи. га стана в 6.00 сабалян и са гримира ва , кат га знам ква е мързелива пу принцип. съмненията още повичи взеха ме глождят и тръгнах из къщята, търсих, рових, няма никой вътри, само лека миризмъ на титюн и някулку пера на пода. отпретнах найлона от прузорица, а в прахта на двора следи от индиански мокасини.
Когато бях на 5 родителите ми казаха,че щастието е ключът към живота.Когато отидох в училище ме попитаха: "Ти какъв искаш да си когато порастнеш?". Аз отговорих: "Щастлив!". Казаха ми че не разбирам задачата,а аз им казах че не разбират живота...
Млад мъж закъснява за среща и трескаво търси място за паркиране в центъра. Отчаян, той отваря страничното стъкло, поглежда към небето и казва: "Господи, ако ми намериш място за паркиране, ще откажа пиенето и ще ходя на църква всяка неделя". В този миг една кола точно пред него потегля и освобождава място. Младежът бързо подава глава и се провиква към небето: "Остави, остави, аз вече си намерих..."
Коментар