IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един ден, една стара дама влиза в Канадската Национална Банка с голяма чанта пълна с пари. Тя настоява да говори с президента на банката, защото иска да отвори спестовна сметка и твърди, че има много пари.
    След доста разговори и спорове един служител завежда старата дама в офиса на президента. * Президентът я пита колко пари иска да внесе. * Тя отговаря 165.000$, докато оставя парите на бюрото му. Любопитен, той я пита как е успяла да събере толкова много пари. * Старата дама му отговаря, че се обзалага. * Президентът, доста учуден, я пита: “Как по-точно се обзалагате?” * А старата дама отговаря: “Например, обзалагам се с вас, на 25 000$, че тестисите ви са квадратни.”
    Президентът започва да се смее и казва че такива облози не могат да бъдат спечелени! * Старата дама отговаря: “Искате ли да се обзаложим тогава?” * “Разбира се”, казва президента “залагам 25.000$, че тестисите ми не са квадратни”.
    Старата дама му казва: “ Добре, съгласна съм, но поради това, че сумата е доста голяма, ще дойда да проверя утре в 10:00 часа с моя адвокат като свидетел, ако това няма да ви накара да се почувствате неудобно”. * “Няма проблем” казва президента на Банката.
    Същата вечер президентът е много нервен по отношение на облога. Той прекарва доста време пред огледалото оглеждайки тестисите си, обръщайки ги на различни страни, гледайки ги от различни ъгли, само и само да се увери, че проклетите му тестиси, по никакъв начин не могат да бъдат видяни като квадратни и за да е сигурен, че ще спечели облога.
    На другия ден точно в 10:00 старата дама и нейният адвокат пристигат в офиса на президента да потвърдят облога.* Президентът потвърждава облога от предишния ден на стойност 25.000$ ако тестисите му са квадратни. Старата дама моли президента да свали панталоните си, за да могат тя и адвоката и да виждат всичко и той ги сваля. Тя се приближава и пита дали може да пипне тестисите му или не.
    “Разбира се!”, казва президента, защото е честен човек, “тъй като заложената сума е доста голяма, трябва да сте 100 % сигурна”.
    И старата дама започва да опипва тестисите му с усмивка...
    В този момент президентът вижда, че адвоката на старата дама пребледнява и започва да удря главата си в стената. * Тоя я пита защо адвоката и реагира по този начин.
    А тя му отговаря: “Може би защото се обзаложих с него на 100.000$, че около 10 часа тази сутрин ще държа в ръцете си тестисите на Президента на Националната Банка на Канада!”
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Криза е, ще изкарате с по-малки стипендии, но ще стъпите на магистрали
      кой го е казал
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Фейсбукът на Бойко Борисов
        http://reporter.blog.bg/novini/2010/...borisov.603111

Бойко е написал на стената си: „нямам приятели, седя си сам като куче в Бояна”, но всъщност Бойко е единственият българин, който няма лимит за приятели във фейсбук.

В момента Бойко Борисов чете „Винету”.

Преди няколко месеца Бойко Борисов постна албума „Как Стенли яде пердах”.

Преди няколко месеца Бойко забрани на министрите си да черпят в дигиталното кафене.

Преди 7 дни Кого харесваш повече? Иван Костов или Волен Сидеров?

Преди 5 дни Бойко Борисов изтри Лъчезар Иванов от списъка си с приятели.

Преди 4 дни Бойко изтегли късметче:

„Ако достатъчно време стоиш на едно място, кризата няма да премине пред очите ти”.

Преди 6 часа Цецка Цачева ви пита в чата каква пяна за бръснене ползвате.

Преди 4 часа Бойко постна ретро албума „Този зад Тодор Живков съм аз”.

Преди 5 часа Яне Янев каза нещо за теб.

Преди 3 часа Бойко Борисов се оригна.

Волен Сидеров, Цветан Цветанов и цялата парламентарна група на ГЕРБ харесва това.

Преди 2 часа Бойко написа:

„Серго, спри да ми пишеш на стената, че я съборим!”

Преди час Бойко Борисов научи нова дума на английски- „дефицит”.

Преди 38 минути Бойко Борисов пръцна.

Волен Сидеров, Цветан Цветанов и цялата парламентарна група на ГЕРБ харесва това.

Преди 37 минути Яне Янев каза нещо за теб.

Преди 30 минути Бойко получи покана за приятелство от журналистка от Нова тв.

Преди 29 минути Бойко отговори на поканата за приятелство: „На тебе на’ш кога ще ти приема?”

Преди 14 минути Ана-Мария Борисова ви прати усмивка.

Преди 13 минути Николай Бареков ви прати целувка.

Преди 2 минути Яне Янев каза нещо за теб.

Преди 1 минута Яне Янев яде бой.

Бойко Борисов членува в следните групи:

„Аз сътворих света и искам целият свят да знае това!“

„Да подарим 1 милион лош човешки материал на Америка”

„Затвор и за октопода Паул”

„Да помогнем на Фидосова да спре да яде”

„Няма значение какво съм казал вчера”

„Да помогнем на тютюнджиите да спрат да отглеждат тютюн и да започнат да отглеждат ягоди във фейсбук”

„Аз мога да взема 9 депутата от РЗС преди Станишев да ги е взел”

„Аз мога да кастрирам и кучето Мима”

„Аз мога да изиграя 10 000 мача по тенис преди Роджър Федерер”

Бойко Борисов се присъедини към групата „Да съборим барбекюто на Ахмед Доган”.

Бойко Борисов напусна групата „Да съборим барбекюто на Ахмед Доган” и се присъедини към групата „Най-хубавите плескавици стават на барбекюто на Ахмед Доган”.

Бойко Борисов се присъедини към групата „Аз мога да платя на фирмите, преди да са ми спрели парите от ЕС”.

Бойко Борисов напусна групата „Аз мога да платя на фирмите, преди да са ми спрели парите от ЕС”.

Бойко Борисов се присъедини към групата „Да вкараме в затвора всички министри от тройната коалиция”.

Бойко Борисов напусна групата „Да вкараме в затвора всички министри от тройната коалиция” и се присъедини към групата „Да вкараме в затвора поне трима министри от тройната коалиция”.

Бойко Борисов напусна групата „Да вкараме в затвора поне трима министри от тройната коалиция” и се присъедини към групата „Да вкараме в затвора министър от тройната коалиция”.

Бойко Борисов напусна групата „Да вкараме в затвора министър от тройната коалиция”.

Бойко Борисов се присъедини към групата „Бойко Борисов има най-високия рейтинг в държавата”.

Бойко Борисов напусна групата „Бойко Борисов има най-високия рейтинг в държавата”.

Бойко Борисов отписа Божидар Димитров от групата: „Да искаме 10 милиарда долара компенсации от Турция за помакинята Ферхунде от „Листопад”

Бойко Борисов е фен на:

MAFIA WARS

Сутрешния блок на btv

Сутрешния блок на Нова телевизия

МОЛ-ове

Винетни стикери

Бойко Борисов

Любими филми:

„Шут в гъза” с участието на Божидар Нанев.

„От Русия с любов” със специалното участие на „Газпром” и Владимир Путин.

„Странният случай с фискалния резерв” с участието на българския Брад Пит- Симеон Дянков.

„Батман”, „Супермен”, „Терминатор”, „Гладиатор”- всичките с главен герой Бойко Борисов.

Любими песни:

„Батальонът се строява”

„Родната полиция ни пази”

Коментар

• "...Официалната формулировка в указа за предсрочно отстраняване на московския кмет е "загубено доверие" от страна на държавния глава..."

Коментар

• Среща на инвеститори в Утапрадеш

http://www.reinhard-krause.de/n4.htm
            Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Когато ви спре полицай:
              1. Когато бъдете спрян, кажете "Кво има, поуцай, не'а никфа кръф в алкохола ми?"2. Когато ви попита защо сте карали с превишена скорост, кажете че сте искали да се състезавате3. Когато ви говори, преструвайте се на глух

4. Ако ви попита дали сте знаели с каква скорост сте карали, кажете "не, километрежа ми достига само до 50..."
              5. Попитайте дали можете да видите пистолета му
              6. Когато ви каже че не може, отговорете че сте искали да видите дали вашия е по-голям

7. Докоснето го
              8. Когато ви попита защо сте карали толкова бързо, кажете му че сте искали да си купите шапка
              9. Попитайте го откаде си е купил неговата
              10. Обръщайте се към него на ти

11. Преструвайте се че сте гей и го поканете на среща
              12. Когато каже, че не желае, заплачете
              13. Ако каже да, осъдете го за сексуален тормоз

14. Ако полицая е жена, кажете и колко е грозна, но по деликатен начин
              15. Ако ви помоли да излезете от колата, при излизането веднага се хвърлете на капака
              16. Когато ви помоли да си разкрачите краката, кажете че не правите това на първата среща
              17. Когато ви сложи белезниците кажете "Обикновенно първо партньорите ми ме черпят вечеря"

18. Помолете да ви вземат отпечатаци със восък, понеже не харесвате мастило по пръстите
              19. Когато подпишете фиша и му го давате, кажете "Съжалявам, не печелиш"
              20. Подкупете го с понички, и когато се съгласи, кажете че туко що сте изяли последната
              21. Когато дойде до колата ви, кажете "Документи за проверка моля" едновременно с него
              22. Когато тръгне да ви чете правата пейте "Ляя Ляя Ляя Не те чуувааам"
              23. Припаднете в ръцете му
              24. Осъдете го за полицейска бруталност когато ви избута
              25. Преди да подпишете фиша, чоплете си в носа.

26. Дъвчете нервно химикалката
              27. Изчистете си ухото с химикалката
              28. Вземете му химикалката и си играйте като я включвате и изключвате
              29. Попитайте го дали има дъщеря. Ако каже да, кажете "да, сигурен бях че името ми звучи познато"

30. Попитайте го дали някога е работил в затвор. Ако каже да, попитайте го дали е чистил добре подовете
              31. Правете движения със тялото си като бавноразвиващ
              32. Когато ви говори че това което сте направили е неправилно, започнете да повтаряте думите му тихичко

33. Мърморете на себе си
              34. Когато ви каже да спрете, извикайте "Защо ми говориш по този начин, пич?"
              35. Попитайте го дали знае как се правят понички
              36. Когато дойде до колата ви кажете "хей, имам същата значка като твоята!"
              37. Попитайте го дали гледа "Реалити ТВ"

38. Изсмейте се ако каже "да"
              39. Когато ви обискира, изпъшкайте "изпусна едно място"
              40. Когато ви обискира колата кажете "Няма алкохол вътре, не сър, последното ченге го взе"
              41. Опитайте се да му продадете колата

42. Попитайте дали може да купите неговата
              43. Ако ви кара към участъка помолете да седнете отпред
              44. Издавайте звукове като сирената когато ви кара към участъка
              45. Ако го познавате, кажете че туко що сте бил на вечеря със жена му
              46. Ако не го познавате попитайте дали може да излезете със жена му на вечеря

47. Ако сте на задната седалка галете врата му
              48. Когато извади палката си кажете "Какво ще правиш с това?"

49. Ако сте жена кажете "Не правя това на първата среща"
              50. Ако наведе главата ви и тръгне да слага белезници - скимтете колкото е възможно по-силно
              51. Кажете му че обичате мъже в униформа
              52. Попитайте го дали можете да вземета на заем костюма му за хелоуин
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Срещат се двама приятели. Единият пита:
                - Как си след развода с жена си? Как го преживя?
                - Сега съм много по-добре! Първите седмици за малко да се побъркам от кеф!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                  If facebook existed years ago:
                  http://www.hotsynch.com/funny/fb.html?ref=nf
                  mussi likes this.
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• If facebook existed years ago:
                    http://www.hotsynch.com/funny/fb.html?ref=nf

Коментар

• МЪЖЪТ И ЖЕНАТА-ИНТИМНО
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://dnevnik.bg/razvlechenie/2010/...red_borsata_v/
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• acen1975 написа:
                          тва,че в унсс(овцеразвъдника) са ви учили,че е невъзможно да имаш по голям спад от 100% НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ Е ВЯРНО!!!!!!!!!

Гледам и не вярвам на очите си, Асенчо човека с големите претенции.Респект

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            хахаххаха

това е моравско село -> http://www.biohotel-bg.com/bg/index.html

преди няколко години бяхме отседнали там - не, че е лошо , но не бих го препоръчал да се отседне там - храната беше сравнително добра /може и въздуха да допринася за апетита/, но най-смешното беше, че никой от местните не беше чувал за това място и падна много обикаляне до като го намерим

Коментар

• http://www.jobs.bg/f986586

Коментар

• http://vbox7.com/play:71ce1f1c

Коментар

Working...
                                X