IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=5Rj4nky_MT4

Логиката е абсолютна

http://www.youtube.com/watch?v=I3dmGvp7NzM&NR=1

А това си е лееееко грубо
    Last edited by greedforsuccess; 02.10.2010, 14:54.
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Ами да отиде при Евгени Минчев- онези братя може да го олабят от проблемите

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
        Смятам да дам отговори на много от тукашните форумци....

Черкезов:
        Последните 2 години постоянно мисля за Форекс и позициите ми...
        Правя любов с любовницата или секретарката ми, много набързо и веднага поглеждам към пазара и оставам с часове...
        Напоследък много ми върви и съм още по привързан към трейдърството. Ето сега когато няма пазар, аз изучавам нова техника за (смач - скалп)! Не знам какво да правя, всички приятелки ще ме изоставят, а аз ще напълнея много и може да умра млад покосен от инфаркт, а живота в момента ми е много ценен, защото имам истинска кауза за която се боря!
        Какво да правя?
        Ходих 5 пъти на Рейки и нищо! Сега ми препоръчват хумейко масаж, ама пак ше се дзверим на компютара, аз си знам!
        Трябва кардинални промени да направя, мислех да отида да взема благословия от свещенник, но не можах да намеря подходящ. Съветват ме да ходя при Папата за благословия, но пък аз не го уважавам него, защото работи с бялата мафия...
        Ще ми прероръчате ли някой духовен брат във България, на който мога да му се доверя и е изпитан (помогнал на други трейдъри сиреч) ?
        Мда, Черкеза пак е спрял хапчетата явно.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Смятам да дам отговори на много от тукашните форумци....

Черкезов:
          Последните 2 години постоянно мисля за Форекс и позициите ми...
          Правя любов с любовницата или секретарката ми, много набързо и веднага поглеждам към пазара и оставам с часове...
          Напоследък много ми върви и съм още по привързан към трейдърството. Ето сега когато няма пазар, аз изучавам нова техника за (смач - скалп)! Не знам какво да правя, всички приятелки ще ме изоставят, а аз ще напълнея много и може да умра млад покосен от инфаркт, а живота в момента ми е много ценен, защото имам истинска кауза за която се боря!
          Какво да правя?
          Ходих 5 пъти на Рейки и нищо! Сега ми препоръчват хумейко масаж, ама пак ше се дзверим на компютара, аз си знам!
          Трябва кардинални промени да направя, мислех да отида да взема благословия от свещенник, но не можах да намеря подходящ. Съветват ме да ходя при Папата за благословия, но пък аз не го уважавам него, защото работи с бялата мафия...
          Ще ми прероръчате ли някой духовен брат във България, на който мога да му се доверя и е изпитан (помогнал на други трейдъри сиреч) ?

Коментар

• Марко Ван Бастен - като пряк наследник на македонския крал Крали Марко - също се бори за най-велик македонски футбалер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Жека, ти забрави Ристе Стоичковски :-)
              Добре, че Гунди не се казваше я Филипов, я Александров...:-)
              Право думаш, бай Вълчо, добре, че е бил син Аспарухов, че олете и той.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Всъщност е вторият им най-добър футболист - надминат само от Диегица Марадонски
                Жека, ти забрави Ристе Стоичковски :-)
                Добре, че Гунди не се казваше я Филипов, я Александров...:-)
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  Петък е ,ама.....
                  Комшиите губят по 48 млрд. евро дневно заради тираджиите
                  Гърците имали БВП като щатския
                  Някой са запразнили от рано.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• "Дойдохме да играем в една страна, която е много по-силна от нас във футболно отношение. Пристигнахме тук като прабългарска орда – с жени, деца, кучета и котки. Това няма да се повтори. Ще затегнем дисциплината. Хубавото е, че се случи сега, а не на 21 октомври (бел.ред. гостуването на Лил). Надявам се до тогава да сме си взели поуки. Все още нищо в групата не е решено", продължи Тодор Батков.

Коментар

• Петък е ,ама.....
                      Комшиите губят по 48 млрд. евро дневно заради тираджиите
                      Гърците имали БВП като щатския
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

Приватизацията донесе на бюджета 14.24 лв. за полугодието
                        от Дневник
                        Като приспаднат административните разходи наистина може да са толкова
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Приватизацията донесе на бюджета 14.24 лв. за полугодието
                          от Дневник
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Simps Разгледай мнение
                            Група в социалната мрежа Фейсбук:
                            Бербатов бил най-добрият "македонски фудбалер"
                            Всъщност е вторият им най-добър футболист - надминат само от Диегица Марадонски

Коментар

• група във фейсбук "ТУРЧИНКИТЕ ПЛАЧАТ ЗА МАКЕДОНСКИ К*Р"
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

гошо 5ков
                                Защо не написа и брат му ? ... 3фон 5ков

Коментар

Working...
                                X