If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми е интересно тези психопати дето си купиха и по луната парцели, и тази изкуфяла пренапечена от слънцето испанска коза, от кого си купуват въпросните имоти, и как пък тоз де им ги продава е станал собственик И що за глупак трябва да си да дадеш пари на някой да си купиш имот при все, че продавача не е собственик. Щото ако въобще има собственост върху слънцето, то тя е на всеки човек на Земята. Аз моя дял от слънцето не съм си го продавал на тази пача
.........."Щото ако въобще има собственост върху слънцето, то тя е на всеки човек на Земята. Аз моя дял от слънцето не съм си го продавал на тази пача "...... Разликата е че тя е далновидна и има документ вече.А той може да се заложи в ФЕД и да осигури пожизнена гаранция за поне гугол кредити.И така вече няма да има финансови кризи.Но тя ще е богат лизингодател,а ти наемник,но с шанс да придобиеш Галактиката и да я превърнеш в лyзерка. Ако побързаш,и в 2012 кризата сте ни се разминава Света е на предприемчивите,не им се сърди;-^---)
Много ми е интересно тези психопати дето си купиха и по луната парцели, и тази изкуфяла пренапечена от слънцето испанска коза, от кого си купуват въпросните имоти, и как пък тоз де им ги продава е станал собственик И що за глупак трябва да си да дадеш пари на някой да си купиш имот при все, че продавача не е собственик. Щото ако въобще има собственост върху слънцето, то тя е на всеки човек на Земята. Аз моя дял от слънцето не съм си го продавал на тази пача
И на мен ми е чудно.
А и дали не можеш да я съдиш, че ти натрапва услуга, или ако слънчасаш, дали не можеш да я съдиш за нанесена вреда.
Анхелес Дюран има намерение да взима пари от всеки, който ползва нейното светило
Няма предел за човешката предприемчивост. Това успешно доказа жителката на испанския град Салватера де Митьо Анхелес Дюран, която оформи собствеността си над... Слънцето. Съответният документ на 49-годишната испанка е нотариално заверен, предаде КРОСС.
Мисълта да си вземе Слънцето е дошло в главата на жената, след като разбрала за американец, който пък станал собственик на Луната. Според международните закони, държави и организации не могат да бъдат собственици на звезди и планети, но тази забрана не се разпростира върху обикновените хора. Получавайки документа за собственост върху Слънцето, Дюран вече крои грандиозни планове. Тя твърди, че има намерение да взима пари от всеки, който ползва нейното светило.
Испанката не е уточнила по какъв начин ще събира парите на милиардното население на Земята, което всеки ден ползва Слънцето. Но амбициозната испанка няма намерение да спира дотук. Само да се върне от отпуск и ще започне да осъществява „грандиозни задачи", е заявила тя пред местните медии.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Анхелес Дюран има намерение да взима пари от всеки, който ползва нейното светило
Няма предел за човешката предприемчивост. Това успешно доказа жителката на испанския град Салватера де Митьо Анхелес Дюран, която оформи собствеността си над... Слънцето. Съответният документ на 49-годишната испанка е нотариално заверен, предаде КРОСС.
Мисълта да си вземе Слънцето е дошло в главата на жената, след като разбрала за американец, който пък станал собственик на Луната. Според международните закони, държави и организации не могат да бъдат собственици на звезди и планети, но тази забрана не се разпростира върху обикновените хора. Получавайки документа за собственост върху Слънцето, Дюран вече крои грандиозни планове. Тя твърди, че има намерение да взима пари от всеки, който ползва нейното светило.
Испанката не е уточнила по какъв начин ще събира парите на милиардното население на Земята, което всеки ден ползва Слънцето. Но амбициозната испанка няма намерение да спира дотук. Само да се върне от отпуск и ще започне да осъществява „грандиозни задачи", е заявила тя пред местните медии.
Румен Белчев, вестник "Стършел", 10 декември 2010.
Едни такива времена дойдоха, човек вече и на ютията си да не вярва. Онзи ден взех отвертка и си отворих контактите - и няма да повярвате - вътре имаше само жици! Може ли така! Пет контакта вкъщи, и в нито един от тях - СРС! Хлебарки - имаше. Бръмбари - нито един. Защо така бе, господа офицери? Спи ли главният прокурор? Може ли такъв пропуск! Толкова пари ви гласуваха за подслушване, пък ви се досвидя да отделите поне едно микрофонче за мен, та да се хваля и аз, че държавата ме уважава, че държи на мен и - нещо повече - държи да знае моето мнение!
Да подслушвате родилните отделения - пари има, а за моя контакт - не! Да накичите половин министерство със записващи устройства, белки закопчаете земеделския министър - пари има, а за мен - ни стотинка! Да записвате бившия военен министър намерихте време, а редовия гражданин - кучета го яли! Десетима съдии записвате,...
Прочитане на целия коментар толкова ли не ви се откъсна от сърцето една бройчица и за мен?
За миналата година сте отпукали сто милиона за десет хиляди СРС-та, поне стотина кинта за едно елементарно подслушване - да речем, с микрофонче в банята - нямаше ли?
Между другото, в едно изказване г-н Лазар Груев, председател на Върховния касационен съд, ни увери, че у нас се подслушваме повече, отколкото в Щатите - при нас за година се слушат 10 000 заподозрени, там - 2 370.
Поне в едно отношение американците да ни дишат прахта! Ура!
И, както е речено отдавна - всичко, писано от поетите, един ден се сбъдва! Сещате ли се?
Под всеки балкон - микрофон.
На всеки клон - микрофон...
Под небосклона -
осем милиона микрофона...
Ама когато мъдрецът Радой Ралин го е писал, сме били осем милиона, сега я имаме седем, я нямаме...
С колко ли милиона микрофона сме накичили милата родина - почти земен рай? Да се подслушваме - защото през последните години все повече се подслушваме, а все по-малко се слушаме какво говорим. Ако се слушахме - можеше и поне мъничко по-добре да живеем... Ама ние само се подслушваме. За това пари има. За слушане - няма.
И от това ни патят главите.
Това поставя два трудни въпроса, за които не бях се замислил:
- Влизат ли в списъците на Дядо Коледа хората, които не вярват в него?
- Лошите момичета над 18 вярват ли в Дядо Коледа?
Ех, да ще някое ангелче от Голямата Небесна Канцелария да стане информатор на Уикилийкс!
Коментар