IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• вицове.ком

ББ ще ходи на посещение в болница. Главният доктор влиза в моргата и пита дежурния:
    - Тези трупове що са така усмихнати?
    - Вие самият наредихте да сме подготвени, ако в моргата внезапно влезе министър-председателя.

Коментар

• Вестник Сега

"За 8 години пенсионни фондове донесоха около 5% доходност"

Частните пенсионни фондове са донесли средно 5-6% годишна доходност на осигурените в тях граждани за периода 2002-2009 г. Това съобщи председателят на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО) Никола Абаджиев. Спестяванията на хората за старини през тези 8 години реално не са се стопили, но не са се и увеличили, защото инфлацията за периода е средно 5.9%.

Българинът е натрупал средно по 889 лв. за втора и за трета пенсия и по 2116 лв. - за ранна пенсия на категорийните работници, сочат още данните на КФН.

Коментар

• Това е непоискано търговско съобщение :
        "Ще се омъжиш ли за мен" ?:-)

Коментар

• Ето как лапландците реагират на минусовите температури:
          + 10 В°C - Жителите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците садят цветя.
          + 5 В°С - Лапландците се припичат на слънце.
          + 2 В°C - Италианските коли не палят.
          0 В°C - Чистата вода замръзва.
          - 1 В°C - Дъхът става видим. Лапландците ядат сладолед и пият студена бира.
          - 4 В°C - Котката иска с теб под одеялото.
          - 10 В°C - Време е да се планува една почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват.
          - 12 В°C - Твърде студено за да вали сняг.
          - 15 В°C - Американските коли не могат да запалят.
          - 20 В°C - Може да си чуеш дъха
          - 22 В°C - Френските коли не палят вече.
          - 23 В°C - Политиците започват да съжаляват бездомниците.
          - 24 В°C - Немските коли не могат да запалят.
          - 26 В°C - От дъха може да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.
          - 29 В°C - Котката иска да се пъхне в пижамата
          - 30 В°C - Нито една истинска кола не пали вече.Лапландецът ругае звучно , рита гумите и пали ладата.
          - 31 В°C - Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетнния сезон
          - 39 В°C - Живакът замръзва. Твърде стъдено за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.
          - 40 В°C - Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер.
          - 44 В°C - Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.
          - 50 В°C - Моржовете напускат Гренландия. Лапландците затварят прозореца на тоалетната.
          - 70 В°C - Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излет.
          - 75 В°C - Дядо Коледа напуска Полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите.
          - 120 В°C - Алкохолът замръзва.Следствие-лапландецът е много вкиснат.
          - 268 В°C - Хелият става течен.
          - 270 В°C - Адът замръзва.
          - 273 В°C - Абсолютната нула.Брауновото движение на частиците спира. Лапландците си признават, че малко е студено и поискват още една ракия на клечка.
          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Слушам по радиото проф. Димитър Йончев заяви: "Сега българинът не знае къде да сложи пълния член".
            Глупости на таркалета, ако да сте професор, драги! Пълния член ние знаем къде да го сложим. Не знаем къде и как да сложим празния...
            Те т'ва е проблемът, професоре!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Семейна двойка се кара:
              той: Кажи ми само, защо? Защо се омъжи за мен???
              тя: Ами..исках да ти направя кефа...
              той: Глупачка! Трябваше свирка да ми направиш! Свирка!!!
              http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Снощи бая се понапих в кръчмата, та се прибрах с автобуса до вкъщи. Може би не изглежда нещо особено, но никога не бях карал автобус досега.
                http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Слушам една реклама на EVN-България:
                  Знаем защо сме тук.
                  Абе и ние знаем, ама нищо не можем да направим...

Коментар

• В тази сурова зима навън:

Коментар

• Ще ходите ли на коледния концерт на Веселин Маринов? Струва си! Ще бъде страхотно,а и местата изобщо не са скъпи: 10 лв. близо до сцената,25 на задните редове. А ако бутнете 50 на портиера Ахмет може изобщо да не влизате.(кажете,че ви пращам)
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        И на мен така ми се струва. Няма такива идиоти...

Имаа Имааа,
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          За съжаление не е Photoshop
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
                            Някой май се е упражнявал на Photoshop.

Коментар

• Някой май се е упражнявал на Photoshop.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Тия дни ще говоря с архитект за това... Нямам никакво обяснение за тая работа въпреки, че съм се занимавал със строителство
                                Ще съм благодарен ако споделиш . Все още съм много озадачен
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X