IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Из едно....заключение
    заключение: европейската комисия предлага план за спасение на българите, а именно: изселването им от България и разпръскването им между останалите граждани на европейският съюз, което ще им помогне да се интегрират и да разберат и започнат да прилагат на практика европейските ценности.“
    http://neverojatno.wordpress.com/201...5/evrokomisia/
    Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    .......

г-н Исметов, представител на г-ж Стоянова за българия
    и отговорът на същия господин по повод реплики във форума
    К: on 09.08.2011. 09:58

От г-н Исметов

Както вие може да си избирате Турски жени, така и ние имаме тези права, още повече че ще им се осигури прехана и охолен живот до края на живота им!
    В тази криза не е маловажно. Представете си да осигурим идеален живот за 3000 Българки, които нямат друга алтернатива във България, освен да слугуват вкъщи, на полето и да бъдат пребивани от пияните си маже!
    По спокойно го раздавайте уважаеми, защото ние може само радост да създадем за жените ни!
    Last edited by съни(тя); 13.08.2011, 23:44.

Коментар

• Търсят се млади бели българки, за брак с чужденци
      Наши партньори са Араби, Ливанци и Турци. Моля, на обявата да отговорят само жени които ще приемат религията на партньорите ни, няма да имат нищо против да са забулени(без лицето) когато са на вън, за сметка на това ще живеят охолно и безгрижно ще си гледат децата и ще се радват на живота си! Нашите партньори са от вишето общество, на споменатите страни и са много богати. Моля, кандидатките да оставят телефони или електронна поща, отговор до една седмица! Иван Исметов

За обявата, всички желаещи да изпратят запитване на Dora Stoyanova /phone нула осем осем пет нула шест осем едно едно седем.

г-н Исметов, представител на г-ж Стоянова за българия

http://obiavi.spodeli.info/obiavi_ma...jdenci_948252/
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• накои брокита съвсем изтрещяха

ет.1 Старо монолитно строителство , с прекрасна панорама в задния двор, който е малък оазис -зеленина и тишина в топ център, подходящ също и за кантора, офис. тел. 0888979482 Виж всички обяви в starhouse.bazar.bg.

Коментар

• ARRI
          Рейтинг: 5168 Весело

* 24
          * 19:54
          * 12 авг, 2011

Отговор

1. Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация
          2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб.
          3. Един милилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди.
          4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa.
          5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на:
          (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000
          сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000
          байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда
          От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5
          терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е
          най-добрия в света хардуерен файеруол...
          Обаче този един пакет, който тя пропуска , срива системата за цели 9 месеца.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Naked truth !

Коментар

• Полицай и професор пътуват в едно купе от Пловдив за Варна.
              Пътуването било дълго и професорът не искал да скучае. Решил да се позабавлява и казал:
              - Всички знаем колко сте тъпи вие полицаите, но за да не скучаем предлагам да си задаваме въпроси.
              Ако не можеш да ми отговориш, ще ми дадеш един лев, тъй като си тъп, ако не мога аз да ти
              отговоря, ще ти дам сто лева, понеже сам по-умен. И така давам ти шанс ти да започнеш.
              Полицаят казал:
              - Защо като измериш една котка от главата до опашката е три педи, а от опашката до главата е пет педи?
              - Не знам - отговорил професорът - ето ти сто лева. Кажи сега защо е така.
              - И аз не знам - отговорил полицаят - на ти един лев.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
                Съпруг и съпруга вечеряли в къщи и по едно време се звъни на вратата. Жената се стреснала:
                - Леле,мъжа ми си идва!
                Съпругът и хоп-скочил в гардероба. По едно време се усетил, излязъл от гардероба и казал:
                - Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили!
                ......Някои неизвестни факти ..... http://www.youtube.com/watch?v=F-bsf...layer_embedded

Коментар

• Съпруг и съпруга вечеряли в къщи и по едно време се звъни на вратата. Жената се стреснала:
                  - Леле,мъжа ми си идва!
                  Съпругът и хоп-скочил в гардероба. По едно време се усетил, излязъл от гардероба и казал:
                  - Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили!

Коментар

• Който иска мога да му стана поръчител.
                    Това винаги е била най-истинската българска партия с най-ясни и постижими цели.

Коментар

• На нашата борса цари умерен оптимизъм в рамките на закона (по Ярослав Хашек).
                      Време е да се запишем в бирената партия.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Почетния ни консул на България в Барселона., Христо Стойчков говори английски език
                        http://www.youtube.com/watch?v=KLE84...embedded#at=97

и на руски

http://www.youtube.com/watch?v=sSbQ-...embedded#at=34
                        Ебах му майката... това не бях го гледал.Ей ХОРА,това е най-популярната и представителна личност на България в света ... .Поне да ползва преводач ...никой не е длъжен да знае чужди езици ,ама той много се излага, ебати пердето,чак ме е срам да го гледам.
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                          |___________||__|___|)
                          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнение
                              а може и тенис да играе
                              ...и сокър...в долните дивизии...

Коментар

• а може и тенис да играе

Коментар

Working...
                                X