Първоначално изпратено от SubZero
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TAKSUN се завръща
Collapse
X
-
В.В., кога ще махнете буквичката "И" пред ИАД-то на ТАКСУН?
Да очакваме ли скромно увеличение на капитала с цел разнообразяване на генетичния материал сред акционерите?
За целта, ако бъде поканен естествено, мога да представя родословно дърво, датиращо от ранната каменно-бронзова епоха, от което ще стане видно, че моите предци са били изключително влиятелни и умни хора. Е, съвсем не като Вас, Ваше величество!
Аз, а предполагам и още мнозина доблестни мъже и жени, биха коленичили в нозете Ви с молба да станат част от най-проспериращата компания в цялата Галактика!
Поклон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от РАСОТОКЪМ ВСИЧКИ ТАКСУНСВАЩИ: Новата продукция на ТАКСУН, тип "картица", базирана на ядрена технология, при последните особено сполучливи експерименти е успяла да създаде проходи около магменото ядро на Земята и това означава, че фирмата владее бъдещето на всички големи градове на нашата калпава планетка. Във връзка с това за първи път възниква въпросът дали не трябва вече да се излъчи и върховна власт на всички земни територии, диктатор и световна полиция и войска. И Император, първо Император, разбира се! Може и да е даскал, защо пък да не е даскал?...
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
КЪМ ВСИЧКИ ТАКСУНСВАЩИ: Новата продукция на ТАКСУН, тип "картица", базирана на ядрена технология, при последните особено сполучливи експерименти е успяла да създаде проходи около магменото ядро на Земята и това означава, че фирмата владее бъдещето на всички големи градове на нашата калпава планетка. Във връзка с това за първи път възниква въпросът дали не трябва вече да се излъчи и върховна власт на всички земни територии, диктатор и световна полиция и войска. И Император, първо Император, разбира се! Може и да е даскал, защо пък да не е даскал?...
Коментар
-
Събранието на Таксун ИАД бе проведено на осмий този месец, в 8 часът и 8 минути в офисът на Дружеството в Западна София, като всички акционери бяха надлежно известени за същото 8 дни предварително по безжичният телефон (за въпросното устройство (което НЕ БЕ марка Таксун) впоследствие се разбра, че е било со изтощена батерия). Тъй като мажоритарят на Дружеството (Императорът) има едноличен кворум, самостоятелно взе решение сосната печалба на Дружеството да бъде реинвестирана, а именно, да бъдат напазарувани Галилеевите спътници на Юпитер, поради огромните запаси на тях от питейна вода (Европа) и ценни метали (основно на Йо) - и оттам стратегическото им значение за по нататъшната експанзия на Таксун ИАД към Галактиката. Така че дивидент няма да има.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тази година ще е като при БТК.
Не било евро, а лева. Не било дивидент, а данък.
Нямало да се взима, а ще се дава.
Изобщо тая работа била като оная работа.
Това днеска беше малката сестра (Далаверка).
Не ми се мисли за голямата.
На продалите днес - Честито!
__________________________________________________ ______________
сега вече може да се паникьосвате________________________________________
без паника
Коментар
Коментар