гледай ти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TAKSUN се завръща
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТаксун вече придоби и банка. Поради мааалко незнание погрешно я кръстиха ТаксимМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТаксун вече придоби и банка. Поради мааалко незнание погрешно я кръстиха Таксим
Коментар
-
По непотвърдени данни, Т-космо Майнинг ЕАД, междупланетната минодобивна компания на TAKSUN, е открила колосални залежи на златце на Сатернов пръстен В. Вероятно с тези служове е свързан неочакваният от специалистите спад в цената на благородният метал в последно време.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Носи се слух, че има едно индианско племе в щата в Оклахома, което се противопоставя на сделката и е готово да изрови томахавките, но да защити свещената земя на своите предци от корпоративния гигант.
Първоначално изпратено от ИмператорътСпоред последни данни, възползвайки се от кризата, мегакомпанията TAKSUN се готви да закупи цялата територия на САЩ по схемата "дълг срещу собственост".
Очаквайте повече информация в скоро време.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karasulievРадостно е, ме въпреки кризата акциите на TKSN не само, че не падат, а и здраво скочиха в последните дни. Добре, че влязох навреме. Щом преживяхме опитът за враждебно изкупуване от Корпорация Унимаш ще издържим и сега.
Карасулиев, объркал си тикер-а на TAKSUN! Излизай от там преди да е станало прекалено късно.
Борсовия код на най-великата корпорация е TA6AK, както сподели неотдавна един от видните й акционери - г-н Костюмаров от съзвездието ....варна.
Коментар
-
По последни данни Таксун е закупил АИГ срещу един изтъркан калифорнийски долър, реколта 1988.
Утвърден форумец от Инвестор бг, чийто ник започва с Б., е назначен за Главен директор на компанията. Според неофициалната все още оздравителна програма, предложена от него, американската застрахователна компания ще инвестира сухото на клиентите си основно на БФБ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
То и общопланетарната компания, което вчера я национализираха, беше така. Да не заблуждаваш нещо, а? Сега като пада и петрола, да не се окаже, че Таксун е инвестирал в нерентабилни доставки на ток и парно от Венера?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hahАбе, пичове, как е инвестицията. Таксун правят ли тримесечно mark-to-market, или ще чакаме годишния отчет за да разберем колко са загубите тук?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар