If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Индиец, евреин и брокер правят излет в планината, поради неочаквана промана на условията, те се оказали посред нощ без послон в гората. Случайно успели да намерят една малка селска колиба, където обаче стопаните могли да предложат само две легла на гостите, а един трябвало да спи в обора. Евреинът предложил той да спи в обора, но след малко почукал на вратата и казал, че в обора има прасе и е против религията му да спи в едно помещение с прасе. индиецът предложил да го замести, но след малко и той почукал обратно на вратата, защото в обора имало крава и това било против религията му. Брокерът предложил да отиде той в обора. След малко обаче на вратата се почукало, били прасето и кравата........
Коментар
Крис
Вицове за брокери
tova sigurno e deistvitelen slu4ai
Коментар
Dinko
Вицове за брокери
Dvama brokeri razgovarjat:
-Kolega, s tezi nervni pazari totalno se pobarkah...Nagore, nadolu, veche ne moga da spja po cjala nosht..
-A az spja kato bebe
-E kak taka?
-Prez dva chasa se budja i zapochvam da placha
Двама брокери си върват по Wall Street и виждат 100 доларова банкнота на земята. Единият се навежда, за да я вземе, а другият му казва. Ако беше истинска до сега щяха да са я прибрали.
A stock analyst and a stockbroker went to the races. The stockbroker suggested to bet $10,000 on a horse. The analyst was sceptical, saying that he wanted first to understand the rules, to look on horses, etc. The broker whispered that he knew a secret algorithm for the success, but he could not convince the analyst. "You are too theoretical," said the broker and bet on a horse. Surely, that horse came first bringing him a lot of money. Triumphantly, he exclaimed: "I told you, I knew the secret!" "What is your secret?" the analyst asked. "It is rather easy. I have two kids, three and five year old. I sum up their ages and I bet on number nine." "But, three and five is eight," the analyst protested. "I told you, you are too theoretical!" the stockbroker replied, "Haven't I just shown experimentally that my calculation is correct?!"
Този е за адвокати, но и за брокери става:
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си:
- Тате, до последна капка кръв ли?,
а баща му отговаря:
- Не сине, ние сме вампири, не сме адвокати (брокери).
Коментар
Крис
Вицове за брокери
ne znam za6to mi izlizat po-tolkova mnogo otgovori navednaj moje bi za vseki po edin
Коментар
Dinozavar
Вицове за брокери
Реална случка ...
Появявам се в едно заведение с една готина жена. Един колега, мой приятел, дълго я гледа, гледа и накрая изтърси : Кога ще ми я джиросаш ? -))))))
Коментар