IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вицове за брокери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как се усмихват брокерите: €:

Как тъжат брокерите: :€

Как гледат брокерите: €_€

Как спят брокерите: ¥_¥
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Между брокери:
      - Нашите клиенти са глупави и алчни. Глупави, защото са ни дали пари, а алчни, защото си ги искат обратно.

Коментар

• Брокер в края на деня: Това е по-лошо и от развод. Изгубих половината си активи, а все още имам съпруга.

Коментар

• някой нов?

Коментар

• Вицове за брокери

Индиец, евреин и брокер правят излет в планината, поради неочаквана промана на условията, те се оказали посред нощ без послон в гората. Случайно успели да намерят една малка селска колиба, където обаче стопаните могли да предложат само две легла на гостите, а един трябвало да спи в обора. Евреинът предложил той да спи в обора, но след малко почукал на вратата и казал, че в обора има прасе и е против религията му да спи в едно помещение с прасе. индиецът предложил да го замести, но след малко и той почукал обратно на вратата, защото в обора имало крава и това било против религията му. Брокерът предложил да отиде той в обора. След малко обаче на вратата се почукало, били прасето и кравата........

Коментар

• Вицове за брокери

tova sigurno e deistvitelen slu4ai

Коментар

• Вицове за брокери

Dvama brokeri razgovarjat:
                -Kolega, s tezi nervni pazari totalno se pobarkah...Nagore, nadolu, veche ne moga da spja po cjala nosht..
                -A az spja kato bebe
                -E kak taka?
                -Prez dva chasa se budja i zapochvam da placha

Коментар

• Вицове за брокери

доста е удобно

Коментар

• Вицове за брокери

Mnogo mi harewsva kogato mi se kazva to4no kude e tunkijat zamisul i kude da se zasmeja...:-)))

Коментар

• Вицове за брокери

Двама брокери си върват по Wall Street и виждат 100 доларова банкнота на земята. Единият се навежда, за да я вземе, а другият му казва. Ако беше истинска до сега щяха да са я прибрали.

Не е от най-смешните, но има тънък замисъл

Коментар

• Вицове за брокери

http://jokes.123india.com/business_a...umour/brokers/
                        http://www.greekshares.com/jokes.asp

Коментар

• Вицове за брокери

A stock analyst and a stockbroker went to the races. The stockbroker suggested to bet $10,000 on a horse. The analyst was sceptical, saying that he wanted first to understand the rules, to look on horses, etc. The broker whispered that he knew a secret algorithm for the success, but he could not convince the analyst. "You are too theoretical," said the broker and bet on a horse. Surely, that horse came first bringing him a lot of money. Triumphantly, he exclaimed: "I told you, I knew the secret!" "What is your secret?" the analyst asked. "It is rather easy. I have two kids, three and five year old. I sum up their ages and I bet on number nine." "But, three and five is eight," the analyst protested. "I told you, you are too theoretical!" the stockbroker replied, "Haven't I just shown experimentally that my calculation is correct?!"

Коментар

• Вицове за брокери

Този е за адвокати, но и за брокери става:
                            Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си:
                            - Тате, до последна капка кръв ли?,
                            а баща му отговаря:
                            - Не сине, ние сме вампири, не сме адвокати (брокери).

Коментар

• Вицове за брокери

ne znam za6to mi izlizat po-tolkova mnogo otgovori navednaj moje bi za vseki po edin

Коментар

• Вицове за брокери

Реална случка ...
                                Появявам се в едно заведение с една готина жена. Един колега, мой приятел, дълго я гледа, гледа и накрая изтърси : Кога ще ми я джиросаш ? -))))))

Коментар

Working...
                                X