IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-хубавата ни банкерка:)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mодераторът къде дреме?!
    Tолкова мръсотии - не се чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Г-н Защо се засягате, защо забравихте вкъщи чувството за хумор?
      Жените, излъгани от феминистките, че не трябва да бъдат жени и, ако може, да пикаят прави, губят чувството за хумор (ако въобще някога са го имали), когато се зачекне въпрос на пола (дйет му викът "джендер").

Ето ви обидената принцеса turandot:

Вижте колко сме я нажалили, хе-хе.

А древногръцката муза на историята Cleo бая дърта ше требе да е вече...
      Last edited by vmankov; 09.06.2011, 13:24.

Коментар

• аз съм аз съм
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
          Напълно подкрепям. Българското общество е напълно опростачено. Изгубен е всеки критерий за нормалност.
          Докато изследванията показват, че статусът на българката в обществото пропада все повече, също се вижда, че българката има по-голямо желание да емигрира от българина. Никой не обича да стои там, където не го уважават.
          Cleo, Обяснението за това е само едно - българката се феминизира, т.е. фискализира (по банкерскому) и вече търчи и вдига полата/краката само там където има кинти. А в България кинтите са малко, та затова и мечтата й е да емигрира. Никой друг не е виновен - елементрано сребролюбие, нямащо нищо общо с опростачване и т.н.. Е, после има рев, нещо от сорта на: ама той ме обичаше (арабелът) и не беше такъв, а пък сега ми взе децата и ме кара да ходя с фередже - помоооощ, къд е е държавата. Или: не ми дреме за България - аз съм елитна к.рва на Запад, е, малко ме е.ат за без пари, ама нали съм на Запада, пък вие сте в кочината и т.н. и т.н. Примери да искаш - хиляди са, за съжаление.

И проблемът не е в заплащането - жените вземат колкото мъжете в България (често и повече - зависи оснвно от умствения багаж и връзките на индивида - и пак има плюс за жената, особено ако е с по-свободно поведение), особено в банковата система са в пъти повече от мъжете (а поне според статистиката този сектор е най-високо платен), имат предостатъчно права пред закона (фактът, е сме държавата с най-дългото и високо платено майчинство в ЕС е доста често пренебрегван) и отгоре на всичко се пенсионорат по-млади

Та хайде, моля те, без подобни феминистки простотии - жените са напъно равнопоставени на мъжете в Бг, че даже имат и повече права (могат да заведат дело за сексуален тормоз - я си представи мъж да заведе подобно дело, а или пък по дифолт децата са за тях, или пък факта, че трябва да ги търпиш поне 3 дни месечно заради кофти състояние, или пък по време на бременност, когато са тотален отврат и т.н. и т.н.)

Колкото до темата - най-готината банкерка е Петето Славова щерка й
          Last edited by Грую Груев; 08.06.2011, 18:47.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            За банкерка ли работите, ако е така, дано не е за г-ж Харпацунян
            +1 За доктора.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
              Напълно подкрепям. Българското общество е напълно опростачено. Изгубен е всеки критерий за нормалност.
              Докато изследванията показват, че статусът на българката в обществото пропада все повече, също се вижда, че българката има по-голямо желание да емигрира от българина. Никой не обича да стои там, където не го уважават.
              Един голям поздрав от мен за всички квази и псевдоморалисти, неосъзнали простичкия смисъл на живота - а именно яденето, пиенето и еб****о. Не се впрягайте толкова в неща като възкресението на тази игрива ретро тема, защото с такова отношение едва ли си прекарвате особено добре- хабейки нерви за глупости. Take it easy and I'll see you next time http://www.youtube.com/watch?v=iYfER-32DZg
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от turandot Разгледай мнение
                Tази тема е обидна независимо дали се чете от мъж или жена. Това е показателно за изключително високото ниво на участниците във форума и тяхната заетост.
                За жалост Инвестор отдавна вече не е място, в което се срещат финансисти и професионалисти.
                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от turandot Разгледай мнение
                  Tази тема е обидна независимо дали се чете от мъж или жена. Това е показателно за изключително високото ниво на участниците във форума и тяхната заетост.
                  За жалост Инвестор отдавна вече не е място, в което се срещат финансисти и професионалисти.
                  За банкерка ли работите, ако е така, дано не е за г-ж Харпацунян
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Tази тема е обидна независимо дали се чете от мъж или жена. Това е показателно за изключително високото ниво на участниците във форума и тяхната заетост.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                      Хахахах ами погледни от кой години са мненията.
                      Бах мааму вярно бе.... Абе зачудих се аз що такъв странен вкус имат участниците а то...

Коментар

• Хахахах ами погледни от кой години са мненията.
                        Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
                        Извинявам се за офтопика, но някой може ли да каже какъв е филма с "мнения n/a". Иначе топ банкерките са ми Мая Георгиева, Цветелина Бориславова. Говоря комплексно, не само външност, а и излъчване, присъствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                          Левон Хампарацумян
                          Тоя е много секси. Като го видя и после с дни сънувам розови сънища.

Коментар

• Извинявам се за офтопика, но някой може ли да каже какъв е филма с "мнения n/a". Иначе топ банкерките са ми Мая Георгиева, Цветелина Бориславова. Говоря комплексно, не само външност, а и излъчване, присъствие.

Коментар

• Следващата инвестиционна тема за гащите на някоя певица ли ще бъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                                Левон Хампарацумян

Коментар

Working...
                                X