If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Г-н Защо се засягате, защо забравихте вкъщи чувството за хумор?
Жените, излъгани от феминистките, че не трябва да бъдат жени и, ако може, да пикаят прави, губят чувството за хумор (ако въобще някога са го имали), когато се зачекне въпрос на пола (дйет му викът "джендер").
Ето ви обидената принцесаturandot:
Вижте колко сме я нажалили, хе-хе.
А древногръцката муза на историята Cleo бая дърта ше требе да е вече...
Напълно подкрепям. Българското общество е напълно опростачено. Изгубен е всеки критерий за нормалност.
Докато изследванията показват, че статусът на българката в обществото пропада все повече, също се вижда, че българката има по-голямо желание да емигрира от българина. Никой не обича да стои там, където не го уважават.
Cleo, Обяснението за това е само едно - българката се феминизира, т.е. фискализира (по банкерскому) и вече търчи и вдига полата/краката само там където има кинти. А в България кинтите са малко, та затова и мечтата й е да емигрира. Никой друг не е виновен - елементрано сребролюбие, нямащо нищо общо с опростачване и т.н.. Е, после има рев, нещо от сорта на: ама той ме обичаше (арабелът) и не беше такъв, а пък сега ми взе децата и ме кара да ходя с фередже - помоооощ, къд е е държавата. Или: не ми дреме за България - аз съм елитна к.рва на Запад, е, малко ме е.ат за без пари, ама нали съм на Запада, пък вие сте в кочината и т.н. и т.н. Примери да искаш - хиляди са, за съжаление.
И проблемът не е в заплащането - жените вземат колкото мъжете в България (често и повече - зависи оснвно от умствения багаж и връзките на индивида - и пак има плюс за жената, особено ако е с по-свободно поведение), особено в банковата система са в пъти повече от мъжете (а поне според статистиката този сектор е най-високо платен), имат предостатъчно права пред закона (фактът, е сме държавата с най-дългото и високо платено майчинство в ЕС е доста често пренебрегван) и отгоре на всичко се пенсионорат по-млади
Та хайде, моля те, без подобни феминистки простотии - жените са напъно равнопоставени на мъжете в Бг, че даже имат и повече права (могат да заведат дело за сексуален тормоз - я си представи мъж да заведе подобно дело, а или пък по дифолт децата са за тях, или пък факта, че трябва да ги търпиш поне 3 дни месечно заради кофти състояние, или пък по време на бременност, когато са тотален отврат и т.н. и т.н.)
Колкото до темата - най-готината банкерка е Петето Славова щерка й
Напълно подкрепям. Българското общество е напълно опростачено. Изгубен е всеки критерий за нормалност.
Докато изследванията показват, че статусът на българката в обществото пропада все повече, също се вижда, че българката има по-голямо желание да емигрира от българина. Никой не обича да стои там, където не го уважават.
Един голям поздрав от мен за всички квази и псевдоморалисти, неосъзнали простичкия смисъл на живота - а именно яденето, пиенето и еб****о. Не се впрягайте толкова в неща като възкресението на тази игрива ретро тема, защото с такова отношение едва ли си прекарвате особено добре- хабейки нерви за глупости. Take it easy and I'll see you next time http://www.youtube.com/watch?v=iYfER-32DZg
Tази тема е обидна независимо дали се чете от мъж или жена. Това е показателно за изключително високото ниво на участниците във форума и тяхната заетост.
За жалост Инвестор отдавна вече не е място, в което се срещат финансисти и професионалисти.
Tази тема е обидна независимо дали се чете от мъж или жена. Това е показателно за изключително високото ниво на участниците във форума и тяхната заетост.
За жалост Инвестор отдавна вече не е място, в което се срещат финансисти и професионалисти.
Г-н Защо се засягате, защо забравихте вкъщи чувството за хумор?
За банкерка ли работите, ако е така, дано не е за г-ж Харпацунян
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Извинявам се за офтопика, но някой може ли да каже какъв е филма с "мнения n/a". Иначе топ банкерките са ми Мая Георгиева, Цветелина Бориславова. Говоря комплексно, не само външност, а и излъчване, присъствие.
Извинявам се за офтопика, но някой може ли да каже какъв е филма с "мнения n/a". Иначе топ банкерките са ми Мая Георгиева, Цветелина Бориславова. Говоря комплексно, не само външност, а и излъчване, присъствие.
Коментар