IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Тук се чува говеждо мучене.Не мога да разбера само за какъв Гонзо става на въпрос.Доколкото писа в пресата французите го ползваха за паметник на културата.Сега както се писа се подвизава като теляк в някаква турска баня и рони сълзи да се върне в Левски.Но явно и говедата с говеждия си мозък са разбрали най на края, че за нищо не става и не го искат.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Хайде да престанем да се делим на сини и червени, а да не забравяме преди всичко, че сме българи и европейци!!!

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

ясно.......положението е Люлин. центъра на люлин. ух-лелеееееееее.
        пейката пред блока - салатата, ракията и неосъществените мечти.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

31Кретен, Паро Никодимов е извеждал ЦСКА до полуфинал за КЕШ. Ако измежду феновете на Уевски има много интелигентни хора, явно или нямат компютърна грамотност, или кинти за компютър. Казах вече и повтарям - интелигентните левскари във Топспорт БГ са 3 (словом - ТРИМА). За разлика от Гонзо Гай играе чисто, играе футбол - не бокс на теренът. Що последният мач Домовчийски, големият талант не пипна топката? Ми щото момчето играе чисто - не като Гонзо бей. А като говорим за разширени вонящи отверстия - неговото, на Гонзо бей, сигурно вече е като меча дупка, а черните му слипове (които можете да нарисувате на кирливото си знаменце) вероятно са бели отзад вече. За Люлин си прав - преди дерби ЦСКА-Левски червената агитка се събира гордо в центърът на Люлин, а сините като мишки се промъкват до сборния си пункт - някакво закътано местенце в 5-ти микрорайон.
          А мнението ти, че говедата били В ПЪТИ ПОВЕЧЕ от нас, само потвърждава по-горната ми оценка за тебе, а именно че си кретен.
          И понеже мразя кретенизмът, повече няма да се занимавам с тебе. Само си спомни:
          "КОЙ СЕГА Е №1?"
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

ти някакво момиченце с мъжко име ли си, бе али макбийл, прасенце нещастно

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

така говорите за тоя гей, все едно е някакво смешно човеченце - кинта и петдесе, 15 кила и батко му Гонзо го избутвал.......а той ебати грамадния негър - вижте се само какви са ви смешни оправданията -а тоя паро никодимов е супер кирлив треньор - не знам какво толкова му се радвате - навремето в чорбата ичмаше супер футболисти, когато прави там кариера - от тогава насам не е направил абсолютно нищо, по добре да си ходи да пее там с мими иванова и развигор попов - може да го замества))))

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

абе не знам дали събират пари, ама вашите нещо не го пускат - вече толкова години ви разширява аналите, че направо може да го вземете за кондиционен треньор на детско-юношеската ви школа)))))))))))))))))))))))))))
                а на мен Гей ми е любимия играч от цска - като чуе за мач с Левски и нещо централно се обърква при него - къв е тоя играч, който само като чуе Гонзо и се насираше - абе смешници сте вие

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

императрице, отбора на Левски е основан от ученици във Втора мъжка гимназия в София - сега 22-ро зад НДК.привърженици на отбора на Левски са хора, живяли и живущи в центъра на София, южните квартали - Ем марков, Стрелбище, Иван Вазов, както и разбира се повечето хора от подуене и района, докато най-отявлените прасета са от Люлин и Красна поляна там мангасарските квартали - захарна фабрика и прочие...теб като те гледам на снимката, най-вероятно си от някое от гореизброените населени места, където културната революция е достигнала началото на 80-те години на миналия век.
                  разбира се, огромна част от червената бивша върхушка дава достолепна подкрепа на цска, което за кратко го определя като клуб на успелите, но пък същия пример с обратен знак има в последните 15 години, като и двете мероприятия са крайно популистки и не дават реална представа за нещата.
                  с две думи - понеже публиката на Левски е многократно по-голяма от тази на чорбата, то най-вероятно има и повече на брой олигофрена, но разликата , принципната разлика във феновете на двата клуба е, че едните са ЗА Левски, а другите ПРОТИВ Левски. това е

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Да-а-а, тужно... Щото наесен идват 10-те малки нигърчета.

Коментар

• левски-цска- все тая боза

и двата отбора са най-подпираните и от съдии и от финанси , но нищо неиграят- справка-финала за купата-мъка, мъка +ритане, псуване и НИКАКЪВ ФУТБОЛ...друга игра играят и тя никак не е хубава, даже не е и игра

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Какво знаеш ти за силата, млади падуан... само аз мога да ти покажа истинската и мощ...

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Силата е с Левски

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Императоре, you've got issues.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Govedata da sprat da mu4at, sa6toto pak 6te se islojat v turnirite.

Коментар

• ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ!

Който и да падне му е виновен съдията. :-)
                                Това ми напомни за един виц.

След мача Ливърпул-Милан в италиянската преса са писали: "Милан се класираха втори, а Ливърпул предпоследни"

Коментар

Working...
                                X