Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко пъти сте си сменяли ника (прякора) във форума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХаирсъзов ли ти беше първия ник
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗащо си мислиш,че ако някой ме напсува,аз ще отвърна със същото?
Вярвам в сентенцията:
Не спори с простак,ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВсъщност смяната на никове крепи затихващия форум,а той от своя страна и сайта!
Няма лошо един да се дращи и със седем ника едновременно,но има едно добро изказване на Ленин - "Формально правильно, а по существу издевательство !"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВсъщност смяната на никове крепи затихващия форум,а той от своя страна и сайта!
Няма лошо един да се дращи и със седем ника едновременно,но има едно добро изказване на Ленин - "Формально правильно, а по существу издевательство !"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа всички е ясно, че има форумци с няколко ника, но да видим дали ще имат смелостта да си признаят. А по-интересно ще е да кажат защо са се прекръстили
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНикога е силна дума избягвай да я употребяваш.Само си представи че могат да те напсуват щото не харесват мнението ти.Ако отвърнеш бан завинаги.Тогава трябва да спреш да пишеш тука завинаги.И не забравяй на някого е разрено да псува тука и да предизвиква другите.Има никове които никога не получават бан.Ника не се сменява просто се регистрира друг.Лошо е едновременно да пишеш с двата
Защо си мислиш,че ако някой ме напсува,аз ще отвърна със същото?
Вярвам в сентенцията:
Не спори с простак,ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХаирсъзов ли ти беше първия никпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНикога е силна дума избягвай да я употребяваш.Само си представи че могат да те напсуват щото не харесват мнението ти.Ако отвърнеш бан завинаги.Тогава трябва да спреш да пишеш тука завинаги.И не забравяй на някого е разрено да псува тука и да предизвиква другите.Има никове които никога не получават бан.Ника не се сменява просто се регистрира друг.Лошо е едновременно да пишеш с дватаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе бих си сменил ника,някак си ми идва като раздвоение на личността
Коментар
-
Не съм го сменял, няма и да го сменя! Човек се ражда с едно име, макар и дадено му от други. Тук, всеки сам е избрал своето. Ако го е забравил или е забравил PS - приемливо е. Иначе се превръщаме в това, което е написал по-долу hemilio.... Много съм научил от старите пушки (ник-ове) и съм благодарен за помощта (опита) им.
Коментар
-
Веднъж преди повече от 10 г. и то защото не бях влизал много време и си бях забравил паролата за стария ник. Не може да се има никакво доверие на хора с пресни никове и на такива за които се знае, че са ги сменяли.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар